Mamici de mai - iunie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Profit de o perioada fara greatza (mda, stiu stiu, nu va tine mult) sa scriu si io doua vorbe.

Vianne - eu am citit ca e bun si indicat sucul de grefi in sarcina; in schimb, am inteles ca poate interactiona cu unele medicamente (nu stiu exact, in orice caz, era vorba de niste chestii mai hmmm speciale). De asemenea, am inteles ca acest suc ar subtia mucusul cervical si ar ajuta sa ajunga la ovul in vederea unei fecundari de succes . deci nu prea inteleg de ce e pe lista de interzise. Oricum, prietenele mele sunt portocalele , chiar ma ajuta.

Cleo - raspuns: Pieptul tau mai mare ?? Hai ca glumeam, asa sunt io, mai [plus ca parca il vad pe al meu sotz, care saracul face niste ochi cand vede ce piept bogat are acum nevasta-sa ]... Deci, care e raspunsul ???

Ce mi se pare minunat, fetelor, este ca toate trecem prin aceleasi experiente si zau ca mi se pare mai usor, cand stiu ca nu sunt singura. Mai ales ca aici nu am prietene, la serviciu sunt in minoritate rau :D si degeaba ma plang. Mai ales ca de felul meu sunt cochetzica si nu prea las sa se vada cat imi este de rau si daca ii zic cuiva (traiasca Clinique!)- nu ma crede ! E posibil asa ceva !

Gata, a venit si greatza de la ora hmmm ... 5 si ceva (aici) Hai va pupic pe toate !

Simona

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

ina78 felicitari pentru cei 2 ani si sarcina usoara in continuare! sampania ptr copii de zmeura e super...am baut si io in weekend-ul asta!

denisa mergi la medic...mie imi este tare teama de petele astea ale tale!

Fetelor eu merg azi la medicul de fam cu rezultatele de la analize. Ieri am fost la restaurant si chiar am putut manca...dar azi toata ziua am mancat mici dejunuri...Eu cred ca nu m-am ingrasat ca nici dulciuri nu pot sa mananc.
Nu am greturi, nu am dat la boboci, insa daca bag ceva in gura sigur o sa dau. Duminica am fost la Mac si era sa dau la boboci de la mirosul alora...nu am mancat nimic acolo...noroc ca m-a salvat sotul cu o guma orbit si mi-a trecut senzatia aia nasoala.

Va pup! Aveti mare grija de burtici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Sucul de grapefruit este folosit si pentru slabit...cred ca taie pofta de mancare si topeste grasimile...poate de aceea nu se recomanda.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eu mai nou ma trezesc de cateva zile tot cu mainile amortite... imi furnica de nu se poate... si nu cred ca e normal!

_
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adelina2008 spune:

poate are legatura cu mucusul cervical, ca doar acuma nu ne mai trebuie niciun .

pe mine ma dor in continuare ovarele si nu stiu daca sa o sun pe tanti doctor ... o fi pentru ca m-am enervat azi de vreo doua ori la serviciu? sau pentru ca a venit frigul?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor am intrat si noi sa va salutam, si sa va spunem ca ne luptam cu greturi si voma. Sapt asta care a trecut a fost tare grea.

Dar bebe mic sa fie bine. Nicole e bine, creste si face foarte multe prostii.

Mai avem 2 sapt si mergem si noi la ginecolog sa vedem ce face bebe.

Liliana felicitari pt cei 2 bebelushi, sa ai o sarcina usoara si bb-ei sanatoshi.

Multa sanatate tuturor.

Diana 10+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Desiree2002 tu la ce ginecolog mergi??? Am citit ca ai fost la ecograf. Mie nu au vrut sa-mi dea astept pana pe 23 oct.
Sarcina usoara si un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi burtici!
Intii as vrea sa imi pregatesc o lista cu intrebari pt dr. caci miercuri am prima intilnire. Ma puteti ajuta? Voi ce ati intrebat?
Eu sunt la a doua sarcina dar la primul copil nu am avut deloc simpome cum ar fi greata, raul de dimineata, de prinz si de seara.
sunt inclinata sa cred ca nu mai sunt insarcinata dar totusi imi e rau si nu stiu ce sa mai cred. singerarile au fost maro, apoi au fost doua cheaguri de singe mici, apoi ca si cum as fi eliminat dopul gelatinos( o sa vedeti inainte de a naste ce e! :)
de asta nu mai pot de curiozitate, de nerabdare sa vad daca mai exista activitate cardiaca.
aici iti face ecografie doar in sapt. 10 si apoi abia in saptamina 20. nu prea multe ca-s scumpe.
nu m-am ingrasat deloc, ma mir. la prima sarcina deja bagam ca apucata mincare , orice cam la doua ore ca ma apuca tremuriciul.
si eu furam de la colegi mincare si trebuia sa gust de la ei, nu conta cine erau: eram abonata! si aveam si mincare calda la prinz la servici.
asa... tocmai nu amvesti bune de acasa mama a facut 2 accidente vasculare. ma apuc sa cercetez mai bine si sa caut remedii. daca aveti in familie cazuri de acet tip va rog sa imi spuneti ce remedii ar fi cele mai eficiente....
va las mai citesc un pic ca nu am apucat sa citesc tot
Ce imi place cum zice Ina:"VA PUP pe toate fara exceptie!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Multumesc, fetelor, pentru raspunsuri. Si eu citisem ca sucul de grapefruit e chiar indicat in sarcina cate juma' de pahar, pt aportul de vitamina C. Si daca il suporti, desigur. Mie parca imi mai taie un pic greata.

Azi ma simt si eu un pic mai bine.. sper sa o tin asa toata ziua

Pupici pe burtici!

Alina 7+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by Diana79

Desiree2002 tu la ce ginecolog mergi??? Am citit ca ai fost la ecograf. Mie nu au vrut sa-mi dea astept pana pe 23 oct.
Sarcina usoara si un bebe sanatos.

Diana, eu sunt in Hamilton, si echo l-am programat eu primul si mi-a dat asistenta de la medicul de fam. trimitere (ca stii ca fara trimitere aici e ilegal). Si eu mai am un echo programat ptr. vineri, dar eu sunt la high-risk (2 extra-uterine). Oricum, acum e in uter si totul pare a fi ok, bineinteles, in afara de greturi... dar trec si alea, chiar nu conteaza; singurul lucru care conteaza e sa fie bb bine.

_
5+

Mergi la inceput