FETELE FANTASTICE cap.12
Raspunsuri - Pagina 6
slimatei spune:
fetelor sunt in trecat...
va
pe toate 

si cate o floricica...
noi suntem bine sanatoase dar avem o gramada de treaba + ca de acum tb sa ne gandim òla bagaj..serios...caci inca nu e terminat
... la eco nu s-a mai vazut de data asta cum e.. ca era cu fundul.. dar sper ca nu s-a tranformat...
numai bine tuturor..
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
arinna spune:
Vio,
cred ca oricine ar afla de o sarcina pe neasteptate ar fi ingrijorat...teste penrtu malformatii oricum se fac, mai ales dupa o anumita varsta...Cred ca eu as muri de frica, la cate am...In legatura cu pisicile trebuie doar sa eviti sa le faci tu curat, sa te zgarie si poate e bine sa faci si testul de toxoplasmoza( oricum tu stii asta)Cred ca e destul de greu dar oricum am inteles ca ai fi vrut inca un BB.Eu fara insemnare nu prea am sanse ca nu suntem capabili de respectat zile si orare.Oricum nu avem decat un an impreuna dar avem 40
si nici la 20 nu ramai, de multe ori, asa repede.
Slimatei, nu s-a transformat stai linistita
Succes mult, ti-ai facut o listutza pt bagaj sa nu uiti ceva?
Ana, m-am uitat la poze, foarte frumoasa e Luana, mi-a placut mult
...Si mi se pare ca a crescut ceva, e inalta fata de cum o stiam din celalate fotografii.Ma bucur ca s-a simtit bine si fericita.Pana la urma am vazut ca ati renuntat la print, si-o fi rupt piciorul cand a cazut de pe cal![]()
violeta69 spune:
arinna,multi inainte...impreuna!
cam asa e...aveti o varsta si tb sa accelerezi lucurile!
incearca cu ferilizarea chiar daca ti se pare ca nu ai timp de BB acum,ca uite cum trece vremea si e posibil sa nu iasa din prima....dar la tine va iesi sigur!
apoi nu conteaza ce teste vor ei,conteaza ce simti tu...
eu am facut toxoplasmoza cand eram insarcinata cu Mihnea si n-am avut nimic....ca cica dac apisicile nu au acces afara,nu mananca carne cruda nu au de unde sa aiba chestia asta!
si ce fac ele la tavita mai tb sa starng eu..ca n-am incotro,dar ma spal bine pa maini...
no,ca asta mi-ar mai lipsi la cate am pe cap! o toxoplasmoza...
Ana,frumoase poze....
si frumoasa Luana!
sa-i dea DD muuuult noroc si parinti sanatosi sa aiba grija de ea ...
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Ana68 spune:
'Neata...
Stefania,las' ca veti vedea voi ce este samburelul din burtica...sanatos/sanatoasa sa fie...Eu am vazut ce este Luana abia cand eram pe la 8 luni si vreo saptamana...trageam sperante de baietel si nenea doctoru' mi-a zis,citez " e cu crapatura"...![]()
Arrina,saru-mana de urari si dea Domnul si la voi mult bine!Pai,da may...numa' ghinioane are printul ala...ma rog,daca n-a fost print ar fi trebuit sa fie Yasmine,dar asta era plecata in vacanta in Caraibe...hehehehehehe...![]()
Vio,saru-mana si tie si sa dea Domnul sa ai parte de tot ce iti doresti!Ma bucur ca ti-au placut pozele...
Fetelor,va pup cu drag si va doresc o zi minunata!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
slimatei spune:
ana...da' de unde samburel.. ca e ditamai bebelu'...
oricum hainitze i le-am cumparat toate roz...
asa ca... sa le poarte sanatos/oasa....
,numai caruciorul e pe albastru inchis mai suferitor...![]()
multa sanatate luanei... si la mai multi ani fericiti...
vio... din cate stiu eu..daca ai avut odata toxo..nu mai faci...devii imun..si cel putin daca ai pisici in casa creste imunitatea..da in fine eu ce stiu...eu cred ca am facut ..si nustiu cand..ca la astea doar nu ai simptome...ca acum sunt imuna... dar mi-era o frica.. caci cand am aflat ca sunt insarcinata...si pisica noastra abia fatase 5 mici..si nu avea cine sa aibe grija de ei..mititeii...ma spalam eu pe maini..dar ..stii cum e... acum is dita mai vlajganii..cantaresc cate 6 kg fiecare(am ramas cu 3 doar..si mama lor a disparut)...am reusit sa-i obisnuiesc afara..dar mi-e mila de ei pe timpul iernii..dar nici cu copilasul mic in casa nu-i aduc... habar nu am cum o sa fac...ce v-am plictisit...
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
violeta69 spune:
Ana 
Stefi...eu n-am avut toxoplasmoza,am facut doar testul de toxoplasmoza...si atunci mi-a oesit negativ...dar e posibil sa fiu imunizata
ca la cate pisici am avut eu de-a lungul vietii!!!
deci hainutze ros......
bun asa!!! si daca e baietel il imbraci in roz?! macar cumpara si din astea neutre...galben,alb,kaki,bej ![]()
oricum,zic si eu cum zice Ana...sanatos/sanatoasa sa fie!
am vb cu Aelita 
si tare m-am bucurat...insa imi apre rau ca nu mai scrie si la noi
dar poate-poate....
cicinelu 
Arinna

cicina spune:
Vio, pai bine ca ai vorbit cu ea, ca m-am conversat duminica si i-am spus de tine si era fericita, si mi-a zis sa stai linistita.
Ana, cand mi-o imprumuti si mie pe Luana? Si fatuca din bucatarie e cea cu pricina de facultate?
Arinna , nu e nimeni pe strada? Ia sa te duci acum in Bucuresti, la orice ora, te calci in picioare. Si la noi e linistit.
violeta69 spune:
buna fantasticelor...
sa va povestesc si voua!
am fost la medic...asa cum spuneam.
s-a uitat vreo 10 min sa vada ceva ...mai ca nu mai credeam nici eu ca e BB daca nu vedeam cu ochii mei testul...pana cand intr-un final s-a aratat ...cum sa-i zic,ca are doar 2-3 mm?!...milimetrutza![]()
vestea buna e ca e mult mai mica decat ziceam eu,deci faza cu afectarea s-ar putea sa nu mai fie!
mi-a spus ca are maximum 5 saptamani, de aceea nu se vede bine...dar s-a vazut,e acolo.....deci nu e extrauterina!
cum eu am ciclul neregulat(intre 21 si 28 de zile) e posibil ca data conceptiei sa fie undeva intre 4-6 oct.....da' eu nu mai tin minte
mi-a dat sa fac niste analize si revin peste 2-3 saptamani cand se poate vedea ceva cu adevarat!
acum nu mi-a zis sa iau deact acid folic si vit E,iar in caz de dureri no-spa....
polipul nu e o problema acum,daca evolueaza spre rau va fi operat in momentul in care voi face cerclaj si asta va fi dupa 3 luni!
oricum doctorita asta a stat cu mine 40 min si m-a lasat sa intreb cat-n luna si in stele...mi-a placut de ea si cred ca aici o sa raman,desi am citit atatea lucruri nasoale despre Elias...
dar daca ma cunoaste poate ca o sa fie altfel ...decat daca vii asa un neica- nimeni!!(nu e normal,stiu,dar...)
despre gripa mi-a spus sa ma feresc,sa nu umblu prin aglomeratie(ceea ce nu prea se poate) sa beau ceai cu lamie si suc de portocale...
n-am intrebat de vacccin ,dar daca era cred ca-mi spunea ea sa-l fac...

Ana68 spune:
Salutare...
Ei Vio,acum te-ai linistit?Eu cred ca da...nu ramane decat sa faci ce zice doctorul si sa ai grija de tine...Cat priveste vaccinul antigripal...eu as zice pas.Ma bucur ca ai gasit un medic care sa te asculte si sa-ti raspunda la toate intrebarile.Si eu am cautat asa si spre norocul meu l-am gasit si bine mi-a prins...Ma bucur ca esti ok si sa fiti sanatosi toti 3:tu ,bebe si Mihnea!Apropos:cum va mai descurcati cu liniutele si semnele?![]()
Cicinelu'...vrei tu o tura cu Luana...?Esti sigura?
Io ti-o dau ,da' o sa-ti treaca cheful de copii...hehehehehehe
...la cata personalitate are...Aseara ne canta ceva de la gradi si se tot incurca si ta-su hai s-o ajute,la care mandra ii zice de 2-3 ori "nu asa",ta-su insista si mandra suparata bate din picior,pune mainile in sold ca tzatzele si zbiara la ta-su "baaay,gata!nu intelegi ca nu asa trebuie?" si isi incrunta sprancenele...Am ramas amandoi mucles,ca asa a tipat de ne-am speriat,am tresarit amandoi.Il intreb pe musiu:"ei?taci?nu-i zici nimic?".La care domnu':"ce sa mai zic?ca-s interzis!".![]()
Da,don'soara din poza e Dunia...cea cu faculta...![]()
Hai va pup si mai vorbim,sanatate maxima tuturor.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana