FETELE FANTASTICE cap.12
Raspunsuri - Pagina 4
violeta69 spune:
fetelor,vad ca pe aici am ramsa numai eu si ana...
din cand in cand cicina si uneori Stefi...
imi pare rau sa vad asta,pt ca sincer imi erati tare apropiate!
probabil ca o sa renunt sa mai scriu.....
dar voiam sa va anunt si pe voi ca o sa mai am un BB!!
am fost tare suparata ieri cand am aflat

pt ca nu imi planificasem asta si am luat medicamente contra tensiunii,ceva pt stomac si bronhovaxom....
dar cum BBii asta vin cand vor ei si nu cand vrem noi,uite ca s-a intamplat!!
am intrerupt medicamentele cand am vazut ca nu vin musafirii,deci in total am luat cam 15 zile medicamente...
nu stiu cum va fi pt ca inca n-am apucat sa vorbesc cu un medic...
sunt si super-stresata ca eu am col mai deloc acum dupa conizatie(dar asta ar fi cea maimica dinre probleme pt ca se poata face cerclaj)
si ma asteapta o gramada de teste pt depistarea eventualelor malformatii,ceea ce ma ingrozeste efectiv...
asa ca am nevoie de voi sa va rugati pt BB -ul meu sa fie ok...

Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
slimatei spune:
vio sunt alaturi de tine iti tin pumnii...il rog pe DD sa fie totul bine si sa-ti dea un bb sanatos
... in rest te rog sa nu te mai stresezi.. o sa fie totul bine ai sa vezi ca DD e mare...
o zi buna tuturor...
Stefania X 2
am intrat in 33sapt
... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
violeta69 spune:
saru'mana Stefi!! multumesc ca te rogi pt mine, maica Domnului aude raugaciunea unei mamici pt. alta mamica!!
si tie sa-ti dea DD un pui sanatos si frumos....ca mai ai putin si gata,vine barza!!!ma rog,barza nu mai vine( e in concediu),la tine vine mos Craciun ![]()
sa ai grija si sa papi tot,

Ana68 spune:
Vio,imi pare rau ca esti suparata si sa dea Dumnezeu sa ai inca un copilas sanatos!Oricum ar fi,parerea mea,asta e o veste buna,nu?doar daca nu cumva te gandesti sa faci intrerupere de sarcina...
Uite ca eu m-am intors cu bine de la Moeciu,Cheile Gradistei...si am pus poze,daca aveti chef sa vedeti,iata:
Cheile Gradistei , Complex Turistic , 19-21 octombrie 2007
Sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
violeta69 spune:
Ana,doamne fereste,cum sa ma gandesc la asa ceva?!
nu as face asta decat in caz de malformatii...dar nu exista asa ceva,nu vreau sa discut despre asta!
ar fi o veste buna.....
e o veste buna,dar acum nu-mi dau inca seama ce e cu mine,nu ma simt prea bine,imi e rau,imi e somn....si parca nu sunt eu!
parca imi povesteste cineva ce i se intampla...
nu mai stiu nimic in faza asta...sunt derutata!
pupici

MADYN spune:
Vio ce veste maaareeee!!! 

Felicitari si gindeste pozitiv, bebele tau are nevoie de o mamica optimista! Si ce daca ai putin de luptat cu teste, cerclaj, greturi, pofte?!? Puiutul ala merita si tu stii asta, nu tre' sa-ti zica nimeni. Te felicit inca o data si iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos! 
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
violeta69 spune:
Mady,saru'mana de incurajare 
sunt dispusa sa lupt pana la capat si toate astea sunt nimicuri daca BB e sanatos....asa ma rog la DD!!!
dar inca nu ma bucur,tb s ajung la un medic,posibil saptamana viitoare cand e Mihnea in vacanta...abia atunci o sa stiu daca o sa fiu optimista sau nu...
dar oricum ar fi,voi gandi pozitiv...

Ana68 spune:
Vio,iti mai amintesti cand imi spuneai ca toate lucrurile din lumea asta se intampla cu un rost si ca nimic nu-i intamplator????Si eu zic ca o gandire pozitiva face mult,iar intrebarea de mai sus nu am pus-o ca sa te necajesc....e pur si simplu o optiune din lumea reala...Doamne ajuta sa fie bine si sa ne dai vesti minunate(ceea ce nu ma indoiesc ca vor fi altfel!).![]()
O zi minunatat tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
violeta69 spune:
Ana,cand nu sunt eu in problema sunt cea mai cea!!
insa cand problema e a mea...mai clachez!
e normal,ca si eu sunt om....e normal sa ma simt uneori singura si neajutorata....
imi mai ramane doar sa ma rog si atunci cred ca cineva ma mai aude....
acum sunt f speriata,nu stiu de ce....n-am fost niciodata asa ...
sper sa-mi revin cat mai repede....

slimatei spune:
quote:
Originally posted by violeta69
Ana,cand nu sunt eu in problema sunt cea mai cea!!
insa cand problema e a mea...mai clachez!
e normal,ca si eu sunt om....e normal sa ma simt uneori singura si neajutorata....
imi mai ramane doar sa ma rog si atunci cred ca cineva ma mai aude....
acum sunt f speriata,nu stiu de ce....n-am fost niciodata asa ...
sper sa-mi revin cat mai repede....
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*![]()
![]()
cum te inteleg vio..eu imi doream asa de mult acest copil... dar de la un timp imi luasem gandul..caci mi-am zis ca nu are rost sa fiu obsedata ca si asa daca e sa vina vine...dar nu ma asteptam...si cand am aflat ca aveam deja o luna si eu in timpul asta ..a fost pastele am baut, am fumat la greu...si cine stie daca nu luasem si pastile..ca nu-mi aduc aminte...

dar eram asa de speriata(parca nu mai eram eu) dupa ce am facut analizele..nu stiam cum sa reactionez..i-am zis lu ta'su.. si el f. linistit..ei voi fi tatic..f.bine si atat... si eu cum ma simteam..speriata..si ...dar cu timpul starea s-a mai ameliorat .. il rog in fiecare zi pe DD sa aiba grija de bb-lina...inca ma mai simt un pic...dar tb sa ma incred in El...stie El ce face...abia astept sa-mi vad odorul...
quote:
Originally posted by violeta69
...nu as face asta decat in caz de malformatii...
Doamne Doamne te poate ajuta...si chiar daca te-ar speria astia..poate sa nu fie nimic si sa vada ei aiurea..cu rugaciuni se pot indrepta multe lucruri...Domnul sa va aiba in paza...

Stefania X 2
33+
... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto