Jivinele mele,Lady si Bella

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Dimineata,pe la 5 , avem program de iesit afara asa ca vrand nevrand,chioara de somn sau cadavru ambulant dupa o noapte de lucru,imi pun papucii,imi sterg urmele de farduri de sub ochi (uit ca m-am machiat si ma scarpin la ochi),imi iau pachetul de tigari,jivinele si ies la aer.Avantaj eu ca iau aer curat,hihihi!!!Cum Lady e rasfatata cartierului isi cauta proviziile de sub geamurile bunicutelor care-i tot lasa cate ceva bunatati.Are pana si farfurioarele speciale sub vre-o 4 geamuriar daca e prea lenesa si n-are chef de iesit afara ma trezesc cu babele disperate ca ce-a patit Lady de n-a iesit,hihi!!Cum Bella nu are inca voie sa manance tot ce vrea pentru ca nu are decat doua luni,ma priveste cam sceptica atunci cand o strig sa nu puna botul la farfurioare in timp ce Lady se infrupta de zor.
Cand intram in casa Bella imi fura unul din papucii de plastic si roade si roade pana o prinde somnul si atunci se catara langa mine in pat,se foieste de shpe ori pana isi gaseste locul si-mi roade degetele pe post de suzeta pana adoarme.N-am intalnit pana acum caine care sa se alinte mai rau ca o pisica asa cum se alinta Bella!A inceput sa-mi roada scaunele din casa,de fapt picioarele de scaun.Mananca mult,chiar mai mult decat Lady care e matura dar ma bucur ca are pofta de mancare,ca e vioaie si vesela si se simte bine cu noi!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Ieri i-am facut cel de-al treilea vaccin Bellei.Saracuta!Mi-era o mila de ea!Pe drum a fost tare vesela,mirosea toate frunzele cazute,se alinta de noi dar cum am intrat la vet a inceput sa dardaie viozibil si scheuna atat de incet incat abia se auzea.Cand am ridicat-o si am pus-o pe masa si-a ascuns capul in geaca mea de parca nu voia sa se uite la vet crezand ca poate asa scapa de injectie si a stat asa,cu capul pitit,pana a intepat-o.Cum a scapatat si i-am dat-o Cezarului s-o scoata afara tragea de lesa de parca-i zicea:"Dar nu ma mai scoti odata de-aici?Din locul asta groaznic?"Hihihi!!Anyway,vetul ne-a spus ca arata bine pentru doua luni.Adevarul e ca a crescut foarte mult de cand am luat-o si deja e mai inalta decat un bishonache din spatele blocului.
In rest,numai joaca si topaieli!Biata Lady,cand vrea sa doarma,se trezeste cu nebuna ca-i roade urechile!Hihihi!Se joaca foarte frumos amandoua acum .
Hai sa va zic o faza ca sa vedeti cat e de desteapta zuza mea:inainte sa plecam la vet sotulachele meu dormea si eu tot strigam la el sa se scoale ca mai am si alte treburi.Cand m-a auzit Bella ca deschid usa si-l strig,s-a dus ea la usa,a impins-o cu labele si botul pana deschis-o(Cezaru dormea in camera kupilului) si s-a catarat peste el in pat si l-a lins si l-a crantanit la urechi pana l-a trezit apoi a venit la mine,m-a lins pe maini de parca imi spunea:"Gata,mami,l-am trezit eu!".
Cand ies cu ea afara si,dupa ce petrecem ceva timp in parcul din spatele blocului,mi-aduc aminte ca am ceva de cumparat de la magazinul din colt,ii zic :"Hai Bella sa cumparam paine.....tigari(sau ii zic simplu "Hai la magazin!")...." si imediat se opreste din ceea ce face si o ia spre magazinas.

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Bella deja si-a dublat inaltimea si lungimea,e din ce in ce mai grea dar tot alintata la maxim este si-i place cu predilectie sa roada degete.Are niste pozitii de somn mortale si,intr-o zi,dupa ce s-a jucat cu Lady prin casa , a lesinat de somn cu jumatate de trup spre stanga,jumatate spre dreapta .

http://i40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/Bella/000_1149.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/Bella/000_1148.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/Bella/000_1147.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/Bella/000_1146.jpg

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput