Am fost agresata fizic pe strada

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by andriushca

nu stiu daca ati observat, dar barbatii de la o anumita varsta in sus sunt rai de n-am vazut! mereu imi demonstreaza asta prin mijloacele de transport in comun, chiar si pe strada, sunt agresivi si egoisti, nu stiu ce se intampla cu ei.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

... iti spun eu ... nu mai au erectie

claujro e groaznic ce s-a intamplat. Eu nu stiu cum as reactiona. Si cand te gandesti ca mie imi e frica de oamenii beti , dar vad ca si unii babalaci sunt periculosi.

Sper din tot sufletul sa iti revii din soc.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Clau imi pare rau pt ce ti s-a intamplat. Si eu poate reactionam ca si tine,adica sa o tai de acolo cu toate ca sunt mai agresiva in trafic cu unii soferi mai -i. Pai daca ei ma injura pe mine ii injur si eu ca doar nu sunt fraiera sa tac.
Am in masina o bata de basebal si un spray lacrimogen/paralizant ce-o fi numa sa fie acolo pt orice eventualitate.
Am vrut sa-l folosesc odata pe un boschetar de la semafor ca a lovit masina fiindca nu i-am dat bani ca a vrut sa spele masina si l-am matrasit de acolo.A apucat sa scuipe si sa de-a cu piciorul in portiera si cand sa-i trag un jet se facuse verde si ma claxonau -ii care erau in spatele meu si nici unu nu s-a bagat.
Daca il prinde-ti pe dilimacul ala sa-l luati de gatlej si direct la politie cu el.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Fara cuvinte...asa ceva nu am mai auzit . Imi pare tare rau, cred ca si eu as fi fost cel putin la fel de indignata. Ala probabil nu e intreg la minte..sau cel putin asta ne-ar mai linisti putin, am putea gasi o scuza. In concluzie geamurile inchise si usile blocate. Eu cel putin imi blochez usile imediat de cum ma urc in masina, iar geamurile daca le am deschise si vad ceva suspect imediat le ridic. Acum nu or sparge si geamul...nenorocitii...

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Anda,ba da! sparg si geamul!
nu am patit-o eu ,dar mi-a povestit o doamna ca a patit-o nora-sa intr-o seara cand se chinuia sa parcheze masina.femeia ma sfatuia sa nu-mi las geanta sau mobilul pe scaunul din dreapta ca nu se stie cine le vede si pofteste la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cu spray-ul paralizant nu se sare atat de repede, doar pt. ca a dat un sut la masina! Barbatii o cam i-au razna cand ajung la andropauza Cred ca era destul de sanatos tipul cu pricina, cine stie ce i s.a parut in tonul tau si a reactionat ca un magar!Marlani sant peste tot, nu trebuie sa le gasim scuze ca ar fi nesanatosi.
Deci obiceiul cu bata de baseball si spray-ul lacrimogen inca a ramas eee Am avut si eu cand traiam in Ro dar nu a fost nevoie sa le folosesc.Este chestie de noroc, in Dr. Taberei am crescut si nu mi s.a intamplat sa fiu agresata ( spart si furt din masina in schimb a fost de foarte multe ori )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Claudia si eu am locuit in Drumu Taberei, la Orizont cumnatul meu, un tip care purta ochelari, foarte linistit, de vreo 2 metri inaltime, s-a trezit asa aiurea, luat la pumni si cu ochelarii sparti, nevoit sa dea cateva suturi ca sa tine agresorul la distanta si apoi sa fuga pt ca venea gasca aluia, si el saracu' nu mai vedea nimic la 2 metri in fata fara ochelari! Sora-mea era gravida in 5 luni si i-a venit rau, s-a asezat jos pe o bordura. A intrat apoi in bloc, ca sa cheme politia si cumnatu-meu tocmai iesea din casa cu un cutit, ca sa o caute pe sora-mea, inebunit de teama sa nu fi patit ceva.
Dementul ala era drogat si cei de langa el au crezut ca e rost de scandal si au sarit si ei!
Cumnatul meu a ajuns la urgenta sa-l coasa ca ii vedeam cerul gurii prin obraz, politia nu a prins pe nimeni, toti am tras o sperietura groaznica. A stat saracu' cusut si umflat si vanat vreo 2 saptamani, insa a luat masuri: de atunci poarta lentile de contact (a fost tare frustrat ca din pricina ochelarilor fara de care nu vedea, nu a putut sa-i arda idiotului cateva picioare in fata, pt ca ala ii venea cam la nivelul pieptului), copilul care s-a nascut in acel an, primul lor copil este acum un baiat de 8 anisori care are cateva centuri castigate in concursuri de arte martiale.
Chair si in cartierele cele mai linistite (desi nu prea mai putem spune asta despre Bucuresti ), trebuie sa ne ferim si sa ne asiguram ca avem resurse pt orice situatie de criza. Imi pare rau pt ce ai patit...

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Si mie imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat...am patit-o si eu cu un taximetrist care era cat pe ce in plina strada, ziua in amiaza mare sa imi aplice o "corectie", noroc ca au sarit oamenii din jur in apararea mea (ceea ce imi dau seama ca a fost mare lucru).
Sper sa iti treaca repede socul!
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Din pacate vad ca nu numai ca nu se schimba ceva in bine in privinta legilor care nu se respecta, a politiei indiferente la orice, a opiniei publice care lipseste cu desavirsire, a rautatii si violentei oamenilor, dar chiar lucrurile merg inspre mai rau. Din ce in ce mai rau. Imi pare rau ca inca mai am persoane dragi acolo. Sper din suflet sa ii pot aduce aici, chiar daca nu in viitorul foarte apropiat. Si uite asa mi se improspateaza memoria, nu cumva sa uit de ce am plecat de acolo... Sad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

ok... n-am avut rabdare sa citesc toate raspunsurile, ca deja de la a 2 a propozitie a lui Clau m-a apucat tremuriciul de nervi.
Oricum, pe mine toti ma stiu de "the crazy romulan bitch", asa ca nu-i bai. Va pot spune CA prima si ultima bataie pe care am luat-o pe strada, a fost la virsta de 11 ani, cand inca eram in Romania, la intrarea in Parcul 23 August.. Au trecut 27 de ani de-atunci, si azi am cicatricea la buza si IN gura de la imbecilul de 15 ani care s-a intors din drum si pur si simplu mi-a dat un pumn in gura. Da, si el era "bolnav mintal". Mare scofala, proasta scuza. Am sa mor cu cuvintele bunicii in gand: "MAI BINE SA PLANGA MAMA LUI DECAT MAMA TA". Dupa ce mi-au scos copcile, tata m-a luat de-o aripa, si prima lectie pe care mi-a dat-o a fost "lovitura de gratie"...
"Puiule..oricat de mare ar fi ANIMALUL...un genunchi bine plasat il doboara". A doua a fost "o capatzina in gura, merge macar o tura"
Stiu, fac haz de necaz. Dar in gluma spune prostul adevarul. Poate e felul in care am fost crescuta, poate asta e felul meu, dar niciodata nu am suportat sa fiu privita sau tratata ca facand parte din "sexul slab".
De copila m-am apucat de arte martiale, am invatzat sa ma apar, si am invatzat si sa "atac" atunci cand a fost nevoie, ca sa nu dau vreo sansa idiotului care incerca sa-mi vina de hac.
Si cel mai mare "aliat" al unei femei, asa cum a spus si Kiki1970, este SURPRIZA!!!!
La 17 ani, pe vremea cand inca mai locuiam in California, m-am angajat ca "bouncer" la concerte si in discoteci. Un fel de bodyguard, dar mai "calm". Deci am cam 21 de ani in "campul muncii".
De-a lungul anilor mi s-au intamplat multe- am fost atacata pe strada, am fost urmarita si "Stalked" de un cretin timp de 3 ani- un gunoi omenesc pe care pur si simplu nu-l cunosteam, dar care m-a vazut in mall, si care s-a decis sa'mi vina de "hac". Am ajuns la tribunal, iar avocata lui- aparator de stat- l-a scuzat cu " dar INCA nu a injunghiat-o, de impuscat nici nu mai vorbim, nici macar nu a MUSCAT-O!!!". Dreptate nu am ajuns sa-mi fac singura. Prietenul pe care il aveam la vremea aceea a facut-o pt mine. L-a surprins in WC-ul din mall-ul in care lucram- in timp ce el incerca sa infunde toaletele cu hartie igienica!!!!-, s-a inchis cu el in WC, , si l-a bagat in spital.
Doi ani mai tarziu a violat o tinara de 23 de ani, a facut 3 ani de puscarie, si apoi a fost deportat in Jamaica, de unde origina. Sint zile cand inca ma rog la Dumnezeu sa-i fi curmat viata in cel mai CRUD mod.
La concerte si in cluburi am avut si inca am de-a face cu tot felul de creaturi infame. Betzivi, drogati, bolnavi mintal, sau pur si simplu ANIMALE CU CHIP OMENESC. Mai intai si mai intai orice femeie nu trebuie sa se lase INTIMIDATA de agresor. Nu uitati ca barbatii AU intr-adevar un punct sensibil care ii distruge. Un curs de autoaparare este BETON ARMAT. Il recomand cu o mina pe inima si alta pe biblie. Este pur si simplu SFINT. O bata de baseball, o ranga, spray-urile paralizante si "the zappers"- chestiile acelea cu 35,000 de volti si 2 baterii micutze- sint daruri de la Dumnezeu. Unele fete spun ca..."sint ilegale". DA? PREFER SA AJUNG LA TRIBUNAL DECAT LA MORGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai bine sa platesc amenzi peste amenzi decat sa ajung un cadavru, sau distrusa si nenorocita pe viata.
Cat despre atacul in masina... sa o luam "logic":
Regula nr.1:"Mereu sa ai usile baricadate si geamurile cel putin intredeschise(nu poti merge cu geamurile inchise 24 din 24!!!)". Tu poti sa-l "parfumezi" cu un spray paralizant prin geamul intredeschis 3 cm, dar el nu poate ajunge la tine!!!!!!
Regula nr.2: "NICIODATA NU OPRESTI MOTORUL"" In momentul in care ai facut-o, "you're a sitting duck". Adica..devii TZINTA!Masina este o arma superba!!! O poti folosi in apararea ta. Ai un TANC la indemana, apai foloseste-l, surioara!!!!! Mai degraba iti faci "loc de evadare" cu cateva tone de otzel, decat cu coatele precum Nea Marin!!!!
Regula nr 3: "NICIODATA NU TE DAI JOS DIN MASINA!!!!!!!" Chiar daca nu ai vreun spray "smecher", si el reuseste sa bage mina pe geam si sa te apuce de par, e de preferat sa iti pierzi parte din "coama leonina", decat sa iti pierzi viata. Si asta inca o data o spun din proprie experientza. In "tineretze"- pe la 23 de ani- conduceam o masina care imi fusese furata, si ale carui geamuri automate nu mai functionau DELOC. Geamul din partea soferului odata deschis, nu se mai inchidea decat cu chin. In fine, oprita la un stop- pe un POD- , m-am trezit cu un nene linga mine, si pina m-am dezmeticit eu, el deja imi bagase mina in par si in rochie. Am plecat DIN LOC ca la cursele de Formula 1, cu javra prinsa in parul meu. Da, mi-a smuls parul din cap, mi-a sfashiat rochia frumoasa de voal... dar am dat cu el de vreo 4-5 garduri si cladiri. Pina cand au sosit salvarea si politia, el inca nu-si revenise, si era intr-o balta de sange. (Si tot el a ajuns la puscarie)
MAI BINE SA PLANGA MAMA LUI DECAT MAMA MEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Wow, fetelor...cate vi s-au intamplat si voua. As fi preferat sa fi fost o exceptie si sa nu mai fi trecut nimeni prin asa ceva... M-au intristat si m-au revoltat povestile voastre! Va multumesc! Datorita voua ACUM STIU sa nu mai merg cu geamul deschis si sa blochez mereu usile. Nimeni nu mi-a spus asta pana la voi si habar nu am vut ca o femeie la volan este tinta predilecta a mitocanilor. Am ajuns s-o invat si pe asta.

Olguta, esti extraordinara! Parca scrii un roman SF si nu niste "intamplari" de viata. Incredibil mesajul tau!!! Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...si iti admir forta pe care ai avut-o sa treci peste. Un MULTUMESC din toata inima pentru tine!

Noi, eu si sotul, dimineata, am continuat "ancheta". Am mers din nou la vanzatoarea care l-a "recunoscut", ne-am dus apoi la administratora blocului respectiv care ne-a povestit ca si pe ea a vrut sa o bata si a scapat ca prin minune. Descrierea se potriveste perfect. Foloseste apelativul "fa", are o masina...lucrurile astea si poate un al 7-lea simt ma fac sa cred ca "bestia" este vecinul pe care toata lumea il stie ca fiind agresiv. Am aflat unde locuieste. Trebuie doar sa-l intalnim pe strada. Si sa nu fiu singura. Mai departe se rezolva intr-un fel sau altul. Cu Politie sau fara.

Mergi la inceput