Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

na acuma am terminat de spalat aragazul si toata bucataria ziua nu prea pot sa fac mai nimic MOUSA nu prea doarme si nu sta singur este obisniut rau.
IULIANA dar cum poti sa stai fara bebelina ta? eu nu cred ca as sta fara mousa.
ROXANICI ma faci o schimbare la numele puitului meu pt ca are 2 prenume.MOUSA-STAVRI asa il cheama. mersi.
acuma ma duc sa ma culc.
noapte buna la mamici albinute si bondari

matilda http://good-times.webshots.com/album/560938572DbBmOk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Madmat nici eu nu pot sa stau fara ea,fac 13-1 toata ziua,imi este extrem de greu fara ea dar trebuie sa ma obisnuiesc si cu asta.Amnevoie si eu de relaxare,sa am putina grija de mine,ca oricare din noi.Daca soacra mea s-a oferit sa ma ajute putin,am zis sa incerc sa vad daca pot,iti dai seama ca ma duc toata ziua acolo,nu pot sa nu o vad.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Neata stup,
haideti la un pahar cu lapte ca de nu prea mai vreau sa aud!
sa continuam de unde am ramas aseara ...
Kmi
Mihaela@ eu am Veronica pe dvd , l-am luat de la gradi.
Felicitari la dintzosi si la batzosii care stau deja in funduletz.
si tuturor sarbatoritilor zilei!
Conopida vad ca s-a raspuns deja, si eu tot la congelator eram de parere ca trebuie pusa, dar nu m-am deranjat anul asta. A pus in schimb dovlecei la borcan, facuti asa cum faci compot, cu exceptia zaharului, desigur.
In premergator nu am pus-o inca pentru ca nu sta bine in fundulet, peste o luna si ceva o sa incerc.
Iuliana imi place motto-ul tau
Mai aveam ceva de spus da fug ca vad ca astia ai mei n-au de gand sa s e trezeasca pentru gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....Vizionat poze cu Alex offff mititelu ce ochisor a avut el,bine ca nu il durea...si cu ocazia vizionarii mi-am adus aminte ca leaganul are si masuta...
vazut si pe Delita mamaaaaaaaaaaaaaaaa dar ce fortoasa ai frumoasa este...pupici!!!!!!!!!!!!
multam ca vati uitat la poze.....ma mandresc si eu cu un nazdravan,care ar vrea sa si mearga de-a busilia dar nu prea ii iese mai mult sare ca o broscuta...

Pana acum nu am reusit sa votez,nu stiu de ce imi ziceau aia eroare...mai incerc si azi!!!!!!

CINE VINE LA O ?????????

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eu, eu o cafea maree si tareee
eu experimentez legile lui Murpy, oare de ce inca nu m-am obisnuit, e luni, teroristul cel mare a plecat la gradi, la 9 am ora la dentist, iar fata mea ce face? doarme, sambata ...duminica... ce facea de la 7 se jucaaaa
eu ce sa mai cred, mereu patesc asa in zilele cand trebuie sa plec, trebuie neaparat sa ma trezesc, ea doarme, si cand as putea si eu dormiiiii ei bine nuuu
nu e corect
multumim tuturor de aprecieri
am fugit sa votez vedetute

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

'Neatza stup!

Felicitam prichindeii care astazi mai fac o lunisoara, sa creasca mari sanatosi, voiosi si destepti!

Cum zicea si Paxela, daca e weekend Vlad vrea in picioare de la 8 fara ceva. Daca e luni, e ora care se vede si el doarme dus. Foarte bine.
Spuneti-mi va rog, cat dorm bebeii vostri peste zi. Ca al meu a reusit performanta de a dormi maaaaaaaaaxim o ora si aia pe bucati..

M-ati dat gata cu performantele noi si cu dintzisorii
Felicitam si noi pe:
Mousa cel brunetzel si scump pentru dintisor
Stefania pentru stat in fundulet
Fotbalista Timeea pentru rabdarea de a sta la pus parul pe elasic.
Delia cea atomica pentru ridicarea in picioruse.
Rares cel dulce cu doi dintisori.
Razvanelul lui Mady care este cel mai mic din stup si deja sta in 4 labe. Incredibil.

Pupam pe Alex sa-I treaca repede ochisorul si pe mami lui sa ii treaca sperietura.

Noi ne laudam doar cu faptul ca am implinit ieri 6 luni si multumim celor ce ne-au felicitat. In rest NIMIC. Nu stam in 4 labe, nu ne taram, nu stam in kur, nu avem dinti, stam si contemplam...si atat. Asta e. Cred ca o sa primim titlul de lenesul stupului.

Va pupam si va dorim o zi frumoasa de toamna. Aici in Baia Mare, la ora asta este un soare extraordinar, cu toate ca este frig.

Pupici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata!
noi azi ne-am trezit la 9.
oricum sunt putin cheauna ... matei si-a schimbat programul de laptic si mai nou avem circ asa: la 21-21.30 incerc sa-i dau laptic si nu papa mai mult de 100 ml nici cu slujbe. se culca. ei bine ... la 00.30-01.00 urla de foame, asa ca papa cam 150 ml de laptic. somn. la 06.30-07.00 se repeta figura si papa cam 180-200 ml. dar n-are rabdare, nu-l poti pacali cu suzi ... cu nimic. urla nene de zici ca l-am tinut eu nemancat. apoi mai doarme pana pe la 9.

am uitat sa adaug la retata de spanac ca eu pun si 2-3 catei de usturoi la fiert cu spanacul si ii si blenduiesc.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

program de somn ziua:
-trezit la 9-9.30. papat fructe pe la 10-10.30, somn de la 11-11.30 pana pe la 12.30.
- papa la 14-14.30, somn de la 15 la 17-18.

asta in zilele fericite. ca are si zile cand nu doarme 1 ora adunat si dupamiaza si seara urla cat il tine gura de oboseala.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Votati bebeii nostri!
http://www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=
4 Fudulu Raisa Maria
4 Irina-Giulia Suciu
7 Coman Ana-Maria
8 Murgeanu Catalina Teodora,
10 Maya Georgia,
11 Gal Mihai-Alexandru,
13 Naghi George Catalin,
19 Nedelcu Tudor Ionut
26 Popa Mark Alexandru,
27 Theodora Ioana,
32 TIMEEA LEAS,
37 Coman Ana-Maria,
52 Alexandru,
53 Catalin,
80 Urziceanu Eduard Darius,
87 Eliana Ioana,
129 Ana Delia.

Felicit bebeii ce mai implinesc azi o lunita!

Fug, mataie! revin, daca am timp.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ioanaradu si al meu daca nu doarme ziua decat f putin, seara sa te tii de urechi, nu alta, ce concert face. Urla de zici ca l-ai pus pe carbuni, si asta din cauza ca e rupt de oboseala. Ca el vrea sa fie deja om mare si sa nu doarma toata ziua.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput