Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
madmat spune:
bravo DELIA la mai multe redicar a fost super
matilda http://good-times.webshots.com/album/560938572DbBmOk
Mihael@ spune:
si ce frumos te iubeste Deliuta
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
diana_jors spune:
Poze noi incepand de aici.
Daca tot era vorba zilele trecute, noi ne mancam picioarele asa, asa sau asa
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
diana_jors spune:
A, sa nu uit:
felicitari Delia 
Si tare frumos va dragaliti voi acolo 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
roxanici spune:
Bravo Deliuta puternicuta!!
Madmat, da, si raresu e un pic aramiu la ten
Diana, vai saracutzul ochisor, nu vreau sa stiu cum a fost cand era umflat.
Stirile serii: lu raresu i-a iesit si coltzul nr 2. Phiew, poate se mai inchid robinetele la salivat ca m-a innundat.
As vrea sa va trec in listuta si pe voi: Cheburaska si B_Zara, daca si voi vreti, sa ne dati toate datele.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
adelyna spune:
pupam toate mamicile si bebeii din stup!!!
Si noi suntem usor racite(dar constat ca este ceva la moda)si de aceea am intarziat cu vaccinul de 6 luni.va rog sa-mi dati un sfat:daca ii curge doar nasul(nu face febra)ii pot face vaccinul?medicul pediatru spune ca atata timp cat nu are temperatura nu e pericol,dar mie imi este teama.
In rest ne-am facut mari,papam si mancarica pe langa lapte de la mami,avem 8,600kg suntem foarte cuminti,avem 2 dintisori jos(i-am descoperit din intamplare).Citisem la cineva ca trebuie sa-i cumpar ceva alb cand apare primul dinte...de ce?.
Ma uitam mai devreme la albumul de 6 luni,copii astia sunt adevarate minuni,cred ca pentru ei ne mai tine Dumnezeu pe pamantul asta...
Doresc sanatate la toti ce care au probleme mai mici sau mai mari.
iuliana_2007 spune:
Buna seara,
Am mai trecut si eu va salut ca nu am mai dat pe aici de multisor timp.Printesa mea aste socrii mei pt ca a intrat soacra mea in concediu 2 saptamani de zile si a zis ca sa o las la ei ca sa mai respiram si noi putin.Am dus-o de joi seara si astazi am fost sa vedem ce mai face.
Colac peste pupaza socrul meu i-a cumparat premergator ca nu mai are stare si vrea sa mearga in continuu.O lasa cam 15 min in premergator nu mai mult ca sa nu oboseasca prea tare.
A mai cumparat cineva premergator la copilasi.Credeti ca este ok?
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
ioanaradu spune:
salutam mamicile, bondareii si albinutele!
kmi
timeea motata! 
mihael@ felicitari stefaniei!
spanac:
spanac congelat, il fierb 10-15 min in apa cu sare. scurg spanacul si il blenduiesc cu f. putin ulei de maslnie, smantana, zeama de lamaie. azi l-a servit cu galbenus de ou, dar poate fi combinat si cu carnita. maine ii dau cu carnita de pui.
teoretic i-a placut si deliei, dar ea tine la silueta si a papat mai putin! 
conopida congelata de preferat cruda, eu asa stiu.
legume, in general eu cumpar pungi gata congelate si combin de-acolo.
musaca n-am incercat, dar voi incerca saptamana asta. poate cu ficat, ca pe asta il mananca mai greu. cred ca ficatul l-ai pus fiert, nu, iunita?
azi a mai mancat dimineata si seara piure de mango(din compot)+iaurt+cereale cu biscuiti si piure de mar copt, luat de tatal deliei de la mega image. suuuuper bun. am fi mancat si noi, parintii ...
.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Crina_mio spune:
UFFFFFFFFf, am reusit in sfrastit sa-mi culc si eu puiul mic si plangacios. Astazi, ca in fiecare duminica am fost la rucar, doar ca astazi a dormit f.f.f putin. De asta banuiesc eu (sau sper sa fie asa) ca a fost f. agitata si plangacioasa si abia am adormit-o.
Sa felicitam si noi noile performante ale puiutilor: pe Mousa pentru dintisor,
sa fie cumintel si sa-I iasa si ceilalti dintisori fara probleme, pe Stefania pentru stat in fundulet, pe Timi pentru ca a avut rabdare sa-I faca mami motulici si pentru cum joaca fotbal, pe Delia pentru perseverenta si performanta de a se ridica in picioruse.
pentru atletul Alex sa-I treaca repede ochisorul si pentru Rares cu doi dintisori.
adelina – cuminte bebelina, sa-i iasa ei 2 dintisori si sa nu te tipe f. tare, superrrr... sa speram ca toti puiutii nostri vor deveni “dintosi” fara ca mamicile sa-si dea seama.
Sa aveti cu toate o noapte linistita.
Crina si Maya Georgia

Bravoooo