Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

bravo DELIA la mai multe redicar a fost super

matilda http://good-times.webshots.com/album/560938572DbBmOk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

si ce frumos te iubeste Deliuta

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Poze noi incepand de aici.

Daca tot era vorba zilele trecute, noi ne mancam picioarele asa, asa sau asa

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

A, sa nu uit: felicitari Delia
Si tare frumos va dragaliti voi acolo

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bravo Deliuta puternicuta!!

Madmat, da, si raresu e un pic aramiu la ten

Diana, vai saracutzul ochisor, nu vreau sa stiu cum a fost cand era umflat.

Stirile serii: lu raresu i-a iesit si coltzul nr 2. Phiew, poate se mai inchid robinetele la salivat ca m-a innundat.

As vrea sa va trec in listuta si pe voi: Cheburaska si B_Zara, daca si voi vreti, sa ne dati toate datele.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Bravoooo DELIUTAAAA!!!!

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

pupam toate mamicile si bebeii din stup!!!
Si noi suntem usor racite(dar constat ca este ceva la moda)si de aceea am intarziat cu vaccinul de 6 luni.va rog sa-mi dati un sfat:daca ii curge doar nasul(nu face febra)ii pot face vaccinul?medicul pediatru spune ca atata timp cat nu are temperatura nu e pericol,dar mie imi este teama.
In rest ne-am facut mari,papam si mancarica pe langa lapte de la mami,avem 8,600kg suntem foarte cuminti,avem 2 dintisori jos(i-am descoperit din intamplare).Citisem la cineva ca trebuie sa-i cumpar ceva alb cand apare primul dinte...de ce?.
Ma uitam mai devreme la albumul de 6 luni,copii astia sunt adevarate minuni,cred ca pentru ei ne mai tine Dumnezeu pe pamantul asta...
Doresc sanatate la toti ce care au probleme mai mici sau mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna seara,

Am mai trecut si eu va salut ca nu am mai dat pe aici de multisor timp.Printesa mea aste socrii mei pt ca a intrat soacra mea in concediu 2 saptamani de zile si a zis ca sa o las la ei ca sa mai respiram si noi putin.Am dus-o de joi seara si astazi am fost sa vedem ce mai face.
Colac peste pupaza socrul meu i-a cumparat premergator ca nu mai are stare si vrea sa mearga in continuu.O lasa cam 15 min in premergator nu mai mult ca sa nu oboseasca prea tare.
A mai cumparat cineva premergator la copilasi.Credeti ca este ok?

Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

salutam mamicile, bondareii si albinutele!

kmi timeea motata!

mihael@ felicitari stefaniei!

spanac:
spanac congelat, il fierb 10-15 min in apa cu sare. scurg spanacul si il blenduiesc cu f. putin ulei de maslnie, smantana, zeama de lamaie. azi l-a servit cu galbenus de ou, dar poate fi combinat si cu carnita. maine ii dau cu carnita de pui.
teoretic i-a placut si deliei, dar ea tine la silueta si a papat mai putin!

conopida congelata de preferat cruda, eu asa stiu.

legume, in general eu cumpar pungi gata congelate si combin de-acolo.

musaca n-am incercat, dar voi incerca saptamana asta. poate cu ficat, ca pe asta il mananca mai greu. cred ca ficatul l-ai pus fiert, nu, iunita?

azi a mai mancat dimineata si seara piure de mango(din compot)+iaurt+cereale cu biscuiti si piure de mar copt, luat de tatal deliei de la mega image. suuuuper bun. am fi mancat si noi, parintii ... .

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

UFFFFFFFFf, am reusit in sfrastit sa-mi culc si eu puiul mic si plangacios. Astazi, ca in fiecare duminica am fost la rucar, doar ca astazi a dormit f.f.f putin. De asta banuiesc eu (sau sper sa fie asa) ca a fost f. agitata si plangacioasa si abia am adormit-o.

Sa felicitam si noi noile performante ale puiutilor: pe Mousa pentru dintisor, sa fie cumintel si sa-I iasa si ceilalti dintisori fara probleme, pe Stefania pentru stat in fundulet, pe Timi pentru ca a avut rabdare sa-I faca mami motulici si pentru cum joaca fotbal, pe Delia pentru perseverenta si performanta de a se ridica in picioruse.
pentru atletul Alex sa-I treaca repede ochisorul si pentru Rares cu doi dintisori.

adelina – cuminte bebelina, sa-i iasa ei 2 dintisori si sa nu te tipe f. tare, superrrr... sa speram ca toti puiutii nostri vor deveni “dintosi” fara ca mamicile sa-si dea seama.

Sa aveti cu toate o noapte linistita.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput