Mamici de noiembrie- decembrie ( 92 )
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
pussi spune:
bb pe la 4 plec ... dar o sa dureze c ae perfuzia vreo ora+ monitorizarea daca mi-o face cineva! Iti scriu diseara cand ma intorc!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Eu n-am papat miere in sarcina ca cica nu e buna ca nu stiu ce face...Dar mi-e pofta....
bb-ule tare dragut patutul!!!!De printesa!!!!N-am mai vazut asa!!!!Eu sunt cu cele din lemn,dar asta imi place la nebunie!!!!!!
Roxi tinem pumnii!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel36+
Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani
adinag spune:
Annitha, felicitari! Cum sunteti acum, cum este Brianna? Ai poze? De fapt trebuie sa citesc mai departe, poate ai pus deja...
Adina 29+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
creem spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Eu n-am papat miere in sarcina ca cica nu e buna ca nu stiu ce face...Dar mi-e pofta....
bb-ule tare dragut patutul!!!!De printesa!!!!N-am mai vazut asa!!!!Eu sunt cu cele din lemn,dar asta imi place la nebunie!!!!!!
Roxi tinem pumnii!!!!
bebelina
poze
Ramonel36+
Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani
Ramo...mierea este foarte buna si nu are efecte negative in sarcina. Ea nu e buna pentru bebei pentru ca stomacul lor nu e suficient de imunizat pentru niste spori...am postat eu un articol in lb engleza la un moment dat despre asta, dar nu mai stiu in care capitol...
Oricum ideea e ca poti sa mananci fara grija in sarcina. Eu mi-am tratat raceala cu miere si lamaie la greu!
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Aha...bine ca eu n-am papat pana acuma...Si am primit proaspata....Ce buna era cu untulet....Cred ca o sa pap.
Eu ma apuc de aranjat hainutele lui Bea in sertare.Dupa aceea ies la plimbarica.
bebelina
poze
Ramonel36+
Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
pussi, multumesc frumos!! astept vesti diseara!!!
ramo, mersi. eu sunt pro patuturilor pliabile!!!
si eu stiu ca mierea e buna!! eu oricum am mancat din toate. cred ca atata timp cat nu exagerezi nu are ce rau sa faca!! eu si branzica, smatanica tot de la tarani am luat. mi se pare mult mai naturala decat cea din vid.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36 si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
loub_erika spune:
Buna ziua,am intrat ptr cateva clipe si am vazut ca deja avem noutati,sa va traiasca Annitha,fetita ...sa fie sanatoasa si grasuna!
Eu de 4 zile o tin intr-o continua greata,abia mananc ...si umble cu punga in poseta dupa mine..,inca nu am vomitat dar ...,nu vreau sa sperii lumea prin oras,asa ca mi-am luat masuri de precautie..,asta mica ma apasa jos rau de tot..,nu mai am puteri...,obosesc extraordinar de repede si simt ca fac pe mine dar cand merg la baie nimic....! Noi inca o sa mai avem o sapt si ceva de mutat lucruri prin casa...,imi pare rau ca nu mai am timp sa intru sa mai vb cu voi...,sper sa nu ma uitati.....,please!!!
Vreau sa termin tot inainte sa vina asta mica...si sau c-am adunat ceva...!
Sper ca,raul asta sa imi treaca....,ca si noptile deja nu le mai dorm,numia dimineata cand sunt franta adorm pe la 6 sau 7 ptr 3 ore...,offf mai avem un pic...,maine intram in ultima sapt din 8 luni...!
Va pup dulce si sa auzim de bine,multa sanatate va doresc ,am fugit sa vad ce mai fac astia pe aici,ca varuiesc biroul!!,pupici!!!!!!!!34+ Angelina
AMR 6 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
adinag spune:
BB, felicitari pentru patut! Dar voi puneti chiar totul in roz? Sau mi se pare numai mie
Ah, ce credeti ca mi-a facut mama de mancare? Salata boeuf!!! Dar fara sa-i spun, a fost surpriza! Oricum salivam tot citindu-va pe voi...
Gianina, felicitari pentru eco! E mare bb deja!
RGE, imi pare rau pentru acest weekend. Imi pot inchipui ca a fost si o reactie a corpuli din cauza stresului si oboselei...
Mai citesc si revin...
Adina 29+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)