Mamici de noiembrie- decembrie ( 92 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata, burtici. Lipseste omul 2 zile si deja s-a dat startul la nasteri .
FELICITARI, ANNITHA. BRIANNA, BINE AI VENIT!!!!! SA FII SANATOASA SI PAPACIOASA!!!!!.
Noi ne-am intors de dimineata la 6 de la Pitesti pt ca sotul meu drag a fost sunat de la serviciu si i s-a spus ca pana la pranz sa fie la Iasi. M-am saturat!!!!
Vroiam sa va spun ca de vreo saptamana si ceva la orele 5 fix dimineata deschid ochii si ma simt fresh. Se intampla zilnic, la orice ora m-as culca seara. De ce oare? Dupa ce ma trezesc, ma apuca si o foame teribila si incepe si bebe sa dea din picioare.
BB, bine ai venit in clubul celor dependenti de cartofiori cu branzica si smantana.
Azi merg la ginecolog cu rezultatele de la analize si de la eco. Nici nu stiu ce ma va astepta cand va vedea ce scurt e colul meu. Chiar nu vreau sa stau la pat .

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai creem draga..eu tusesc de o luna de zile..
fetelor, va las un pic..ma duc la drita sa ma vada..eventual sa-mi dea ceva de tuse...reteta pt elevit..fier..
si porgramez altadata vaccinul, dc tre sa fiu sanatoasa.
35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Roxxi... sa vii cu vesti bune de la dr!

Offf..eu acum m-am chinuit vreo cateva minute bune sa imi pun sosete in picoare

Victo...
poate ti-a ramas o tuse asa...mai usoara, dar e important sa nu ai rosu in gat si la plamani sa nu se auda aiurea. Oricum sa ii spui dr. si sa te conculte neaparat inainte. O prietena de a mea avea rosu in gat doar si a facut febra dupa vaccin, s-a simtit asa de rau, a durut-o si mana rau. La a doua tura ii trecuse raceala si n-a mai avut nimic. De aia iti spun ca e pacat sa iti fie rau aiurea...la cate ai patimit pana acum.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo eu am spalat hainutele cu detergent normal Persil apooi le-am clatit cu balsam sensitive.
roxxy, cred ca nu trece o zi fara cartofiori cu branzica!! yamiiii iarsi mie pofta!!!!
tocmai ce mi-am luat tensiunea si e 110/70 e ok????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

36 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Ma duc sa mai iau ceva de mancare si ma bag la paturica ...s-a facut cam frig la mine dar nu vreau sa inchid geamul, ca simt ca ma sufoc

34+

Mergi la inceput

BB...e foarte buna tensiunea! Tot asa sa o ai in continuare!

Persilul nu miroase tare? Eu as vrea ceva care sa miroasa foarte dscret...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Fetele va place ce am facut pe prima pagina?? Dc e ceva imi spuneti si schimb sau schimba cine se pricepe.

anitha te asteptam cu drag sa ne dai mai multe detalii despre voi cand vei avea timp si sa ne spui cum ai nascut si eventual scorul Apgar.

Anca 36+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

creem, da drumul la centrala..
sa vedeti show..cum ma inchei eu la adidasi????

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

ma duc si eu sa imi iau micul dejun si apoi mai vad ce fac.
Va pup si sper sa nu mai apara vreun bebel .

Anca 36+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata si de la noi!!
Ne-am sculat,am papat,ne-am facut cafeluta cu mult lapte si ceiutul din frunze de zmeur.Cine vrea???

ANNITHA,FELICITARI MAMICO!!!!!!!!!!!!!!SA VA CREASCA FETITA MARE SI FROMOASA!!!!!!!SI SA VA BUCURATI DE EA!!!!!!!!

Eu m-am emotionat rau de tot si m-am apucat de bocit.....

Roxi urmezi tu!!!!Sa ne anunti daca te tin aia la spital!!!Eu cred ca nasti,daca nu a trecut durerea de la no-spa....

Cine vrea ceai de zmeur?????Sa nastem usor?????

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput