Mamici de noiembrie- decembrie ( 92 )
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
a_anca..eu am intrebat-o pe dr ginec dc sa fac analiza asta la streptococ si ea a zis ca doar dc scurgerea e ciudata. tu aveai suspiciuni ca ar fi ceva in neregula?
oo..lala..ce sa-i faci..piticotii astia...
annitha...deci ai deschis galeria!!! felicitari! noi iti uram multa sanatate micutei si te asteptam cu poze.
mai..terminati cu salata aia bouef..ca e greu de facut!
gianina..felicitari pt bebe cuminte.
mai ..cred ca mi s-a racit ceaiul...35+
piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
creem spune:
Brianna Maria BINE AI VENIT! Sa fii sanatoasa si frumoasa!
Gianina felicitari pentru vestile bune de la echo! MA bucur ca sunteti bine!
Si Buna dimineata la toate fetele! Va doresc o saptamana minunata cu vesti bune, fara dureri, contractii si alte...alea!
34+
RGE spune:
..fetelor raportez un wek. de cosmar..vineri noapte am avut probleme cu sotul de am crezut ca-l iau in brat esi fug cu el la spital...m-am trezit la 2 noaptea ca era tot ghemuit ca un copil si tremura ..da tremura rauuu parca era bagat in priza si tipa de frig..parca o luase razna , delira...m-am speriat groaznic...l-am infasurat in spirt , i-am dat ceai, pastile si m-am suit pe el sa-l incalzesc ..dupa 2 ore de chinuri am reusit sa-l incalzesc si sa faca temperatura la suprafata sa nu mai aibe interna..apoi a transpirat si si-a mai revenit..nici lui nu-i venea sa creada ce a patit...ma speriasem rau ..sambata toata ziua am alergat la piata, la cumparaturi, am facut curat si o tona de feluri de mancare doar doar imi fac sotul sa pape ceva..seara de abia puteam sa mai stau in pat de durere de spate ...am si carat am si alergat..Doamne cateodata imi da Dumnezeu niste puteri de nici mie nu-mi vine sa cred....in fine multumesc lui Dumnezeu ieri a papat ..nu a mai facut temperatura..e super ok acum.
..azi-noapte dupa ce a plecat la serviciu ...am inceput eu cu contractiile...dureroase, nedureroase, crampe, dureri de pasa, dureri de fund, cel putin din alea care ma strangeau de gat si nu mai puteam respira cred ca aveam vreo 5-6 pe ora..atat cat am reusit eu sa numar..ca la un moment dat o luasem rau pe aratura..m-am speriat..una e sa zici ca o sa nasti si alta e sa simti pe propria piele ca mai e putin...GROAZNIC...nu mai stiam cum ma cheama cu buletinul in mana....imi era cald, tremuram de frica, acum realizez ca durerile de fapt nu prea erau ele cine stie ce ..mai mult psihicul strica...bebe se agita si impingea cu piciorutzele in capul pieptului..aici durea rau..in fine am avut cateva ore de coasmar pline de ganduri groaznice..cred ca mai mult din cauza dr ca stiam ca de abia astazi incepe ..in toata sperietura mi-am dat seama ca va ziceam acum ceva timp ca daca ma apuca pe 7 noaptea e ok..ca rezist eu pana pe 8 dimineata
...am rezistat...trebuie sa ma gandesc mai mult la nastere ca am impresia ca nu prea o sa rezist cand ma apuca emotional vorbesc si tare mi-e sa nu fac vreun atac de panica sau sa lesin...parca sunt mult prea multe emotii si ganduri care te cuprind..AZI E 8 OCTOMBRIE!!...la pranz merg la doctor...astazi este prima zi dupa concediu..si tare mi-ar placea sa nu mai aud col lung inchis...daca mi-ar spune ca am ceva dilatatie ar fi super ok
ROXANA 37+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 18 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Victo, eu stiu ca e analiza obligatorie! Cel putin asa mi-a zis dr mea si trebuie sa o fac la spital, nu la ea la cabinet, deoarece trebuie facuta imediat.
Eu am fugit sa-mi iau analizele (altele )
36+
creem spune:
Roxana...imi pare rau ca ai avut asa un weekend..dar de la ce a facut saracu asa temperaturta mare?
Si tu chiar esti curajoasa! Cand te apuca contractiile te mai sperii tu, da tot nu te dai batuta! Abia astept sa ne aduci vesti de la dr. Cred ca o sa mai stea bb in burtica, chiar daca vrei tu dilatatii!
34+
creem spune:
Eu am visat tare ciudat azi noapte! Sper sa nu fie de rau...am visat ca am nascut si o tineam pe fetita in brate, si ea isi ridica deja caputul sa se uite cum e prin jur
.
Dar era frumoasa, printesa mea! 34+
RGE spune:
CREEM sincer nu stiu..oricum la un moment dat ardea ca eu nu am mai putut sta in pat ca se supraincalzise asta mic si se agita...o fi vreo gripa...el e foarte rezistent de felul lui de cand il cunosc o data nu l-a durut ceva sau sa raceasca...am zis ca totusi il pacalesc intr-o dimineata sa facem si un sumar de urina ca eu am patit la fel anul trecut si era infectie urinara...de tusit nu tuseste doar nasul ii curge putin...iar pe el la dr reusesc sa-l duc numai asa cum a fost vineri noapte sa-l fi luat eu pe sus ca nu mai stia de el...cred ca si oboseala incepe sa-si spuna cuvantul...cred ca il mai las sapt asta la serviciu si pe urma sa intre in concediu ca i-am spus ca nu-i fac statuie.
..eu ma bag sa pap ceva ca acum se trezeste fi'miu si cand misca deja am lacrimi in ochi de durere...parca am carne vie acolo unde da el...
FETELEOR SA TRECEM PRINTESA BRIANNA PE PRIMA PAGINA!!
ROXANA 37+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 18 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
RGE spune:
CREEM sa nu ma injuri dar poate o sa fie baietel
..si eu am visat ca am nascut natural(deci ma astept la cezariana) o fetita ..deci o sa fie baiat
ROXANA 37+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
creem spune:
quote:
Originally posted by RGE
CREEM sa nu ma injuri dar poate o sa fie baietel
..si eu am visat ca am nascut natural(deci ma astept la cezariana) o fetita ..deci o sa fie baiat
ROXANA37+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
![](inlove.gif)
![](pupic.gif)
Chiar imi zicea sotul meu aseara: "sa le transmiti sotilor salutari de la mine! sa aiba grija de gravidutze, sa le faca masaj la picoare!"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
pussi spune:
bey eu doar cu fete visez
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!