Mamici de noiembrie- decembrie ( 92 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

AncaD, aici am gasit postul lui Timur si asa zice ea.. Acum pe pielea mea inca nu stiu .
Alfa_anca, sper sa ai timp sa faci tratamentul. Vad ca si tu ai intrat in spat 37. Parca stiam ca daca nu il faci trebuie cezariana? sau le incurc eu? Multa sanatate si sper sa fie bine repede!!
Irina, wow, pari in forma maxima . Vreau si eu!! Din cate stiu din sapt 37 esti deja la termen. Felicitari :):)
Victo, si eu am facut acelasi lucru in leg cu carutul :) De fapt sotul meu a zis ca noi nu o sa avem o fetita Barbie si am luat culori variate la hainute, multe neutre, iar carutul e albastru :)

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vasari acum am citit si este buna listuta data de ea.
Irina ma bucur ca esti bine si ca ati trecut de pericol.

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

m-am uitat la dvd-ul VINE BEBE ACASA!! inrijirea nou-nascutului 0-6 luni si a fost super interesant si emotionant!! e foarte util, despre alaptare, baita si igiena, despre dormit, despre recuperarea dupa nastere!!! super!!
ne auzim dimineata!!!
noi va spunem NOAPTE BUNA!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

36 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neatza!
Plecam si noi la capitala sa ne luam scaun de masina si salteluta...si altele.
Irina, talcul nu este recomandat ca sa nu inhaleze bebe cand il pudrezi

adra_bell 33+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!
eu atata stiu....

Stefania X 2 30+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata burtici si o sapatamana usoara fara dureri si alte cele!!!!!!!!!

quote:
Originally posted by Vasari

AncaD, aici am gasit postul lui Timur si asa zice ea.. Acum pe pielea mea inca nu stiu .
Alfa_anca, sper sa ai timp sa faci tratamentul. Vad ca si tu ai intrat in spat 37. Parca stiam ca daca nu il faci trebuie cezariana? sau le incurc eu? Multa sanatate si sper sa fie bine repede!!
Irina, wow, pari in forma maxima . Vreau si eu!! Din cate stiu din sapt 37 esti deja la termen. Felicitari :):)
Victo, si eu am facut acelasi lucru in leg cu carutul :) De fapt sotul meu a zis ca noi nu o sa avem o fetita Barbie si am luat culori variate la hainute, multe neutre, iar carutul e albastru :)

36+

Vasari eu stiu ca se poate naste si dc il ai totusi , numai ca la nastere tre sa mi se faca antibiotic si mai stiu (sper sa ma insel) ca imediat dupa nastere i se fac analize lui bebe sa vada dc a luat streptococul si dc da i se face si ei tratament cu antibiotic....... eu sper sa nu ajung la asta .

Eu de cateva zile tot am fie intariri de burtica dar nedureroase, fie dureri jos de tot ca la ciclu destul de puternice si cateodata si cate 2 - 3 la rand cu pauze. Pana acuma insa nu am remarcat sa fie concomitente durerile de ciclu cu intaririle de burtica......

Anca 36+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata !

Am avut o duminica de groaza si o noapte de cosmar
Piticul mi-a facut amigdalita pultacee si am tinut-o tot intr-o febra, frectii, vomitat, schimbat, febra , medicamente ...tot tacamul.
Sunt zombi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna dimineata fetele! Scuzati absenta indelungata dar am stat numai prin spital... Acum am o veste pentru voi... Pe 09 septembrie s-a nascut Fetita mea Brianna Maria Stefan, la 31 de saptamani ( sapte luni fix) cu toate stradaniile domnului doctor de a ne mai prelungi sedera in burtica lui mami. A avut la nastere 1700 grame si 41 cm, dar acum suntem mai mari si am ajuns acasa de 2 zile...

copilul meu

alte poze

Cristina 25+
Briana Maria

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata fetelor...
brrrr..a venit frigul din nou...
haideti la un ceai cald...de musetel, e bun???:):)

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

quote:
Originally posted by annitha_cl

Buna dimineata fetele! Scuzati absenta indelungata dar am stat numai prin spital... Acum am o veste pentru voi... Pe 09 septembrie s-a nascut Fetita mea Brianna Maria Stefan, la 31 de saptamani ( sapte luni fix) cu toate stradaniile domnului doctor de a ne mai prelungi sedera in burtica lui mami. A avut la nastere 1700 grame si 41 cm, dar acum suntem mai mari si am ajuns acasa de 2 zile...

copilul meu

alte poze

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

copilul meu

alte poze

Cristina 25+
Briana Maria

Mergi la inceput