FIV138
Raspunsuri - Pagina 16
melutzica spune:
Buna dimineatza.Am dorit sa va spun ca va tin pumnii la toate fara exceptie si sunt alaturi de voi mereu.Va pup dulce dulce de tot si tot binele din lume vi-l doresc la toate cu reusite maxime.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
kry spune:
buna dimineata
Bubuka, mi-am activat pm
Felicia, cu intarziere, dar din tot sufletul, La Multi Ani, si marele vis sa devina realitate.
Eu am facut deja 16 injectii de diphereline pentru inhibare, de maine incep stimularea cu gonal, miercuri merg din nou sa vad cum stau. Pupici si succes tuturor .
antosit spune:
Neata gagici!
Mirela tu faci azi testul???Tinem pumnii sa iasa o valoare mare!
Kora unde ai fugit de nu mai dai nici un semn?
Moniii....!!!!Sa sti ca am cam ragusit strigand dupa tine!
...eu astept, simtome de CM cat cuprinde dar sa apara ioc!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Adina1967 spune:
Buna tuturor! Nu am mai scris de mult dar va citesc in fiecare zi si va tin pumnii la toate. De fapt vroiam sa va intreb daca are cineva nevoie de progesteron injectabil caci are verisoara mea aduse din Italia. Deci cine e interesat poate sa-mi trimita un PM.
Bafta multa la toate!!
rami 73 spune:
Mirela, BAFTA MULTA la test azi !!! Sa vii cu valoare mare !!!
Felicia, la multi ani si din partea mea si un TEST POZITIV pe 16 oct ! Tin pumnii !!!
Nusyca, si noi facem pe 16 oct tot 8 ani de casnicie. Ne-am casatorit in aceeasi zi ! Care mai e AMR-ul tau ?
Cris, bravo, asa te vreau !
melutzica, ma bucur sa te revad, ce planuri mai ai ?
BAFTA MULTA TUTUROR FETELOR CURAJOASE !
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
KITTA spune:
fetele mele draginu am mai scris de mult, dar s-au intamplat ceva lucruri bune intre timp, respectiv am inceput tratamentul la Mr. Big direct cu stimulare cu 2 Gonal/zi si in ultimele zile cetrotide 1/zi evident! La ultima eco erau 5 foliculi cu posibilitatea ca 1 sa fi fost chist ca era deja cam baban si azi am avut punctia, unde am mai trecut de un hop in sensul ca am gasit si eu 1 ovocit. Marii emotii avusei ca din 5 nu ma laeg cu nimik. Macar zisera oamenii experti ca e unul da' bun, asa ca sa vedem cum s- dezvolta pana sambata, caci atunci ar vrea sa mi-l dea acasa. Ar fi doar 48 ore. Nu e cam putin sau ma rog....La toate cele 3 punctii de azi le zise ca sambata e the big event!
M-am intalnit si cu Mirela-1era la testare, evident, dar era intr-o pasa f. optimista, asa ca sper ca si surpriza sa fie pe masura
Deci, fetelor avuserati parte sa auziti si de mine ca ma ajuns la punctie, asa ca de acum va astept cu galeria!
FeliciaLA MULTI ANI cu inatrziere si sa ai parte de o stupiza frumoasa chiar daca vine putin mai tarziu decat ziua ta.
Rami73pupam fata care sta alaturi de noi!
Cris86pai, nu zisesi ca nu mai scrii...
flori76 spune:
Bravo,Kitta,super!!!Ce ma bucur! Acum sa dea Domnul sa rezulte un embrion puternic,care sa stea lipit de mamica lui urmatoarele 9 luni!Doamne ajuta!
Mirelush:te astept cu vesti bune.Doamne ajuta si tie!Eu incep si galeria:
Cris:esti de coma M-am distrat tare,sincer!
Pupici tuturor fetelor in focuri si celor in asteptare.
Eu mai am de facut 6 injectii cu suprefact...A inceput numaratoarea inversa si la mine
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
marrina spune:
Mirela_1, felicia_, kla78, Relya, KITTA, cris86, DORIS 71 si tuturor celor in focuri
Eu saptamana viitoare ma histeroscopiez. Nici macar nu vreau sa ma gandesc la vreo durere.
Va pupez pe toate.
cris86 spune:
Fetelor,din pacate eu am liber la frichi,frichi,am facut Bhcg-ul astazi si am o valoare de 0,98
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
flori76 spune:
Cris
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi