De ce sunt discriminate femeile cu marimea 50

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Eu locuiesc in Ploiesti acum , am luat 35 de kilograme in plus acum trei ani si la o inaltime de numai 156cm am 85 de kg.Groaznic din punct de vedere vestimentar pentru ca nu gasesc DELOC pantaloni sa-mi fie buni atat ca lungime cat si in jurul taliei.Aici nu gasesc marimi mari decat la magazine second si nu va spun ce orori sau la un magazin xxxl care tot orori are.M-am saturat sa umblu numai in treninguri sau pantaloni sport si adidasi,mi-e dor sa port o pereche de jeans feminini si nu barbatesti cum spunea cineva mai sus ca i-a fost recomandat.Deci da,exista discriminare.
Sa nu mai vorbim de lenjeria intima:ca sa port chiloti comozi rareori gasesc altceva decat modele din acelea babetesti iar sutienele mi le fac pe comanda ca arata oribil cele din comert .Daca vreau sa-i ofer si eu sotului o noapte mai fierbinte,aleluia , ca nu gasesc decat camasi de noapte din bumbac sau gen capod .

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Moda Aliss au si in Obor in Bucuresti dar sunt muult sub cei de la Modalux, iar la pret cam tot acolo. La BV Moda Aliss e pe Republicii aproape de Stefanel.

23+

Mergi la inceput