De ce sunt discriminate femeile cu marimea 50

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

voi nu vorbiti de Bucuresti si imi sugerati sa o iau prin tara sau in Germania dar nu am timp;cred ca trec pe topicurile cu slabit ca dupa ce ca sunt necajita am ajuns sa nu ma mai suport!
cand am vorbit de masura 50 ma refeream la cea nemteasca acum m-ati bagat in ceata:este diferenta intre cele Ro. si cele EU?
nu inteleg de ce nu intelegeti supararea mea:nu este vorba ca nu-mi permit anumite haine scumpe dar voi ati vazut ce sinistre sunt cele cu dim.mari?decat sa fiu mama-mare mai bine slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

B.nica, eu te inteleg foarte bine. Am avut si eu marimea 50. Acum am 42-44. Si eu am patit la fel cu hainele. Pana intr-o zi cand am intrat intr-un magazin si patroana s-a apucat sa comenteze cum sunt imbracata. Eram cu pantaloni trei sferturi si o bluza destul de larga. Imi spunea ca pantalonii respectivi nu merg la kg-ele mele(nu s-a exprimat chiar asa) si ca nu aduce in magazinul ei nr. mai mari de 44. M-am simtit foarte nasol atunci dar m-a ambitionat sa slabesc.
Asta e singura solutie ca sa poti purta haine cat de cat la moda. Binenteles asta daca nu suferi de vreo boala care nu te lasa sa slabesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

b.nica ca sa iti cumperi haine de pe situl care ti-am dat eu adresa nu trebuie sa mergi pana in Franta ca sa iti cumperi hainutele.Le poti cumpara direct de acasa ,le platesti cu cardul si iti vin la posta in 10-14 zile.
Eu zic ca acolo puteti gasi hainute frumoase si la moda.Arunca un ochi si ai sa vezi.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

B.nica, la Metro ai incercat? Sint multe firme care produc haine dragute si le comercializeaza in Metro si am vazut pe multe din ele marimea 50.
Succes!

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

B.nica si eu am aceeasi problema!Nu ca nu gasesc marimi mari,se gasesc dar majoritatea sunt oribile!Niste saci fara forma,eventual o fusta pana in pamant,cu niste pense jalnice.Pai sa ma scuze producatorii nostrii dar daca sunt grasa si am 30 de ani nu ma imbrac ca o femeie de 60!Nu stim nene sa facem comert!De ce nemtii,englezii americanii au tzoale dragute care vin cumva si ai nostrii ioc!
Nu stiu cine spunea ca a evaluat-o vanzatoarea si i-aspus ca nu i se potriveste cu ce era imbracataSi care era problema ei???Chiar nesimtita a fost,si trebuia s-o mustruluiesti!Cum isi permite ea sa faca comentarii asupra tinutei tale?Ma da fraieri sunt,pe bune,in loc sa fie draguti sa incerce sa-si vanda marfa,ei fac comentarii de prost gust!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Citeste aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107090

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by b.nica
cand am vorbit de masura 50 ma refeream la cea nemteasca acum m-ati bagat in ceata:este diferenta intre cele Ro. si cele EU?

Da.
50 romanesc e cam un 44 nemtesc.. sau undeva pe-acolo.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Super tare! Nu-mi daduse prin cap ca daca sunt grasa pot sa ma imbrac de la gravide
Doua faze pe care le patesc frecvent: 1. cand merg sa-mi cumpar blugi mi se propun modele barbatesti in curand n-o sa ma mai abtin si o sa ma iau de vanzatoare. Sunt grasa, nu sunt barbat!!!
2. Intreb daca un anumit lucru au si masuri mari si mi se raspunde: chiar atat de mari nu Frate! Sunt grasa dar incap pe orice usa, sunt altele mai grase ca mine, mult mai grase ca mine. Alea de unde se imbraca? De la fabrica de saci de rafie???

Pana una alta am inceput sa colind magazinele. Inca nu am reusit sa le testez pe cele propuse de voi la subiectul cu magazine XXL, dar mi-am luat joi niste camasi foarte dragute din obor din magazinul Siliana. Problema mea este ca ma dusesem dupa pantaloni dar mai mari de 48 nu am gasit nimic. Ei, si da ati ghicit: 48 nu-mi vine!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuleandra spune:

vis-avis de liceul neculce e o cladire pe care scrie ceva de haine masuri foarte mari. n-am intrat niciodat ca n-am nevoie, dar cred ca acolo ati putea gasi ceva

Mergi la inceput