Viata in Germania (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

alina e medic stomatolog:)

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Seara buna la nemtoaice!
Ca de obicei vin si eu cind am probleme,adica intrebari.
Vrem sa ne facem o casuta,einfamilienhaus si nu stim ce sa alegem intre o Fertighaus,Passivhaus(ecologica)sau Masivhaus?Preturile ar fi cam la fel,dar nu stim cheltuielile pe viitor,la care varianta ar fi mai putine.
Cele care aveti cunostinte despre constructia de case,poate aveti niste sfaturi practice si pentru mine.

Va tzuc pe toate!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by maraki

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by tumpi

LA MULTI ANI cu intarziere pt Alina,da am fost plecata.Tot ce-ti doresti si in curand sa-i aduci lui Marie un fratior sau o surioara.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Multumesc mult .
Sa stii ca chiar ma gindeam la tine,stiam ca esti in Ro dar nu stiam unde stai acolo si cind vii,vroiam sa te rog sa-mi aduci un borcanel cu dinti extrasi,mi-a strins prietena mea din Timisoara si nu ii primeste ca paket la autocar .

Pt fetele din München:pe 22 oct,de la ora 19.30,la Gasteig vine Teatrul National Bucuresti cu piesa "Fii cuminte,Cristofor!",de Aurel Baranga,regia Diana Lupescu.
Joaca Magda Catone,Silviu Biris,Tania Popa si Nicolae Urs.Biletul costa 16 euro.
Piesa se joaca in limba romana.

Alina

Alina dar ce faci cu ...dintii???

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Monica,imi trebuie pt studiul pe care il fac.Testez materiale pe ei.
Acum "stau"bine,am provizii pt o luna-o luna jumate .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Seara buna la nemtoaice!
Ca de obicei vin si eu cind am probleme,adica intrebari.
Vrem sa ne facem o casuta,einfamilienhaus si nu stim ce sa alegem intre o Fertighaus,Passivhaus(ecologica)sau Masivhaus?Preturile ar fi cam la fel,dar nu stim cheltuielile pe viitor,la care varianta ar fi mai putine.
Cele care aveti cunostinte despre constructia de case,poate aveti niste sfaturi practice si pentru mine.

Va tzuc pe toate!

Dana,
Pt informatii exacte si profesioniste despre casele astea de care tu ai intrebat,iti pot recomanda sa vizitezi "Bauzentrum Poing".Asta in caz ca nu stati asa departe de München.

Noi suntem acum in plina constructie dar un Eckreihenhaus,defapt ne face o firma dar cu materialele pe care noi le alegem.

Apropo de materiale si constructii,daca construit cineva semineu,cit costa si de care e?Pina luni tre'sa ne hotarim si mi se par f scumpeeee.Multumesc !

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetelor,
am intrat si noi in germ azi, e tare rau fara net, pe olanda nu avem inca, e si mai scump si de obicei nu stam asa mult, dar acum s-a intamplat!
panseluta te rog, poate imi trimiti si mie programul de alergat, ti-am trimis si mesaj, dar poate nu ma pricep eu...oricum, ma bucur tare ca da roade! dar si dieta are efect cu siguranta, numai ca eu nu am nici o sansa ca trebuie sa fac mancare pt. 6 oameni si eu sa nu mananc?
in rest va pup

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Alina,multumesc de sfaturi,tu esti mereu draguta si-mi raspunzi la intrebari.
Felicitari si voua pentru casuta si s-o stapaniti sanatosi.
Am tot fost pe la expozitii de case prin zona noastra,doar ca nu prea stiu avantaje si dezavantaje la o Fertighau pe linga o Masivhaus.Cei care vand casele,normal ca spun ca a lor e cea mai buna.Dar as vrea si o parere practica de la cineva care a facut sau locuieste intr-o Fertighaus,de ex.
Poate mai sunt fete care au trecut prin asta si ma ajuta si pe mine cu un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Dancost-eu am o prietena care si-a luat anul asta o Fertighaus...era tare incantata ca are 9 camere, ca e f mare, e undeva aproape de centru, dar dupa ce a primit cheile a avut surprinderea ca la subsol, un perete era umflat de umezeala, ca a trebuit sa-l dea jos si sa-l faca din nou. Noi ne-am luat o casa putin mai veche, dar e o casa cu PERETI...nu cum zice al meu sot, casa de chibrituri, adica de carton. Apoi tipa asta, adat tot tapetul din camere jos si a pus singura alte placi de rigips, ca sa fie peretii mai termoizolanti si sa nu se auda zgomotul, dar si asa ai impresia ca stai intr-o sg camera. DEci eu sunt convinsa de aceasta casa. Plus ca eu am asistat la constructia unei case..care ti-o monteaza intr-o sg zi si cam stiu cum lucreaza aia, daca ai noroc si mai si ploua...poti sa-ti sa-ti iei adio.
Daca te mai pot ajuta cu alte sfaturi, cu placere!
va pup

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Dancost, noi construim acum un Masivhaus. O vecina de pe strada are o Fertighaus. Am fost la ea inauntru si am vazut ca peretii sunt facuti din prefab, nu stiu exact ce material este....Dar oricum Masivhaus este mai trainica, cred eu, asa cum ii spune si numele. Mai este o casa in constructii pe strada noastra dar mie mi se pare mai trainica. Cred ca depinde cu ce firma te hotaresti sa faci. Ar trebui sa vezi case construite de ei si eventual sa intrebi oamenii care construiesc in casele lor ce cred ei despre calitatea caselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Anuscha , am trimis un mesaj pe mail, l-ai primit ?

Mergi la inceput

Misha,Amonar,multumesc mult de raspunsuri!

Noi ne gindim la un Fertighaus din motive de costuri.Adica am vrea sa luam de la Massa o casa care o au ei in oferta:www.massa-haus.de/index2.php?id_content=260" target="_blank">aici
Noi am vrea s-o luam ausbauhaus,adica sa o facem noi inauntru,cu izolatie,rigips,gresie,faianta si ce mai trebuie,iar munca noastra intra la Eigenkapital,in ce priveste finantarea.
Din ce am mai citit si ne-am interesat,pivnita e la fel la ambele case,deci daca e sa ai igrasie,cred ca o ai in ambele cazuri.
E adevarata faza cu izolatul fonic,ca nu e la fel de bun dar in schimb termic,cica e mai buna Fertighaus.Iar la Nebenkosten conteaza,zic eu.
Inca nu suntem hotarati cam ce vrem si de asta orice parere e binevenita.
Initial vroiam sa mai asteptam cu casa pina mai strangeam ceva bani,dar in moment sunt inca dobanzile mici si e bine de facut credit.Asta iar din ce ni s-a spus.Anul trecut au fost si mai bune dobanzile,dar daca sar iar,atunci clar nu ne mai permitem casa,din pacate.

Mergi la inceput