Stare ciudata
Mi se intampla ceva tare ciudat...
De dimineata am inceput sa tremur (ca atunci cand tremuri de nerabdare), totul parca se misca mai repede in jurul meu, chiar si vocile le aud de parca sunt fast forward, orice fac este mai rapid decat de obicei, chiar si gandurile mele se deruleaza mai rapid...
Nu cred ca m-am tzacanit...caci par ca gandesc (inca) normal...
Am mai avut stari din astea destul de rar in copilarie si in adolescenta...dar nu le-am dat importanta...acum parca sunt cam speriata...
Am luat dimineata o vitamina (centrum pentru femei)...dar nu stiu daca asta sa fie cauza, caci am mai luat vitamine si nu am patit asa...
Oi fi luat-o razna????
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Raspunsuri
Clover spune:
Du-te la un consult medical. Sa nu fie simptom pentru ceva serios.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
sinzi_ana spune:
Doar sa ma duc la urgente...caci de programat m-a programat doar marti...
Pana atunci in ritmul asta cred ca ajung la 40 de ani!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Lona spune:
quote:
Initial creeata de sinzi_ana
Mi se intampla ceva tare ciudat...
De dimineata am inceput sa tremur (ca atunci cand tremuri de nerabdare), totul parca se misca mai repede in jurul meu, chiar si vocile le aud de parca sunt fast forward, orice fac este mai rapid decat de obicei, chiar si gandurile mele se deruleaza mai rapid...
Nu cred ca m-am tzacanit...caci par ca gandesc (inca) normal...
Am mai avut stari din astea destul de rar in copilarie si in adolescenta...dar nu le-am dat importanta...acum parca sunt cam speriata...
Am luat dimineata o vitamina (centrum pentru femei)...dar nu stiu daca asta sa fie cauza, caci am mai luat vitamine si nu am patit asa...
Oi fi luat-o razna????
La mine starea asta precede caderii de calciu.
Analize.
Multa sanatate!
monica-elizabet spune:
si mie mi se mai intampla, eu stiu si ce am(tensiune 8/5 in momentele alea, lipsa de Calciu, fier si magneziu)...iau si tratament...dar uneori "o mai iau razna"
sanatate multa
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
MissParker spune:
Daca era cadere de calciu cred ca ti se incetineau reflexele si miscarile. Dar este contrariul.
De ce te-ai fi tacanit? Poate e doar o stare de neliniste accentuata... Incearca sa vezi si din ce cauza ne-organica ar putea fi.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Lona spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Daca era cadere de calciu cred ca ti se incetineau reflexele si miscarile. Dar este contrariul.
De ce te-ai fi tacanit? Poate e doar o stare de neliniste accentuata... Incearca sa vezi si din ce cauza ne-organica ar putea fi.Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Si pentru mine a fost surprinzator, dar dupa ce am ajuns la medic intr-o astfel de stare mi s-a explicat:
Calciul constant mic da stari de apatie, iar "prabusirea" valorii acestuia se manifesta asa cum spune Sinziana.
Calciul este raspunzator de metabolismul celului nervoase, care in clipa in care nu primeste ce-i trebuie "intra" in panica si da impulsuri ciudate.
Sigur ca doar analizele pot lamuri, iar daca ele sunt bune, cauzele trebuie cautate in alta parte.