Gravidutze si mamici din CLUJ - 22

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Asta cu ridicatu de saltea e sa nu se innece cu muci sau ,si sa respire mai bine. Poti s acumperi ulei de eucalipt de la astia cu naturistele si sa pui asa pe o batista tot pt respiratie.Si cu cartile zau asa ,impinge-le aproape de mijlocul saltelei sa stea ridicata si cre ca merg si tratatele alea de medicina interna tot fro 2 volume

Mergi la inceput

Replay bine zici m-as descurca cu 3 bluze si 3 panataloni fara discutie mai ales daca nu mere bb sa cada sa-i murdareasca.Le schimbi de plictiseala sau ca varsa laptic pe ele ca de murdare tulai doamane tre sa astepti o tazara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Nu stiu exact cum o cheama pe alex , stiu ca prenumele e alexandrina, iar cand mi-a trmis mie un mail aparea DanY, nu stiu daca asta o fi numele de familie sau un al doilea prenume:( Cred ca maine va fi si ea externata.:)

Delia, parca promiteai ca nu te mai stresezi...sau iar ti-ai arvunit pe careva la poarta spitalului cu mapa de acte de tradus;)? (tocmai i-a venit al cumatu-meu atestatul de traducator de la min justitiei pe en, fr, asa ca daca ai nevoie e o mana de ajutor...anunta-ma;)el lucreaza deja, dar poate mai ai nevoie in timpul asta).
te invidiez pt datele faine de nastere ale printeselor
, vreau si eu in primele zile de nov...

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co36 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bexule, facem schimb de tura cu Alex, apoi vine Victo in peisaj :))

Monico, la bb2 altfel gandesti, adica le iei mai usor.
Nu ca nu respect regulile stricte acuma la fel ca atunci, mai ales cu igiena sunt io fte obsedata in general, insa le iau pe toate mai usor ca pregatiri.

Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor,inca putin si toate suntem acasa cu piticii nostri. si scapati de dureri de burti, wv des, si vin altele, hihi.
pupici
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele si multe multe felicitari proaspetelor mamici, sa se refaca repede si sa fie bebicii cuminti si mincaciosi !!
Nu am apucat sa va scriu dar am citit tot ce ati scris :)
Victo, este la Stanca o rezerva de 2 paturi dar se plateste, 1 mil pe noapte, mi-a zis Diculescu ca e faina si curata, asa ca i-a sa ma astepti si ne ducem amindoua acolo ;)
Oare Floreasca si Diculescu merg si ei la conferinta, ca eu am programare la ISO-X pe joi ....?

------------------------
Flory 35+ Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, am mai pus cateva poze cu noi.
Meli

http://community.webshots.com/user/melindapapp2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Flory, la rezerva aia sper io sa fie loc de miercuri incolo :))
Mi-a zis Dicu de ea si sincera sa fiu nu ca-s snoaba, atatea tiganci am vazut cand am fost la Stanca sapt. trecuta incat mi-e groaza sa nu nimeresc cu 3 dintr-alea la o baie. Si nu pt. ca as avea ceva cu natia in sine, ci pt. ca sunt chiar murdare si nu se spala.

Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

delia draga.. snobism-nesnobism....eu clar vreau la rezerva!!!
dar daca e doar una...complicat sa fie si libera...
eu sunt tare scarnava cd e vb de curatenie..eu n-am fost intr-un spital de ani de zile...am stat in schimb in camine studentesti..:):)si tot nu cred ca se compara, desi o maternitate ar trebui sa fie LUNA, BEC, FARMACIE sau cum vreti sa mai spuneti..

pufu..hai sa facem un compromis..hai 10 nov..sa nu fie prea tarziu pt mine, nici devreme pt tine..si sa fie ziua, bine? ca noaptea e pt. dormit...sa nu fie nici drii cu ochii carpiti de nesomn, sa nu vada sa coasa frumos acolo epiziotomia..

bex, ramo, pufu..faceti epidurala?
eu incerc sa nu ma mai gandesc, ca mi-e groaza de absolut toate tipurile de nastere si nu stiu ce sa aleg...cateodata si libertatea asta de alegere e mai grea decat crezi...

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Fetelor care nasteti cu Diculescu..stiu ca lucreaza cu Mihu si pacientele lor sunt privilegiate adica stau toate ori intre-o camere cu 4 mamici ori in una cu 6 sau 8 paturi, un fel de solon cu pereti despartitori numa cocoane .Io asa am avzut si cam asa se zicea

Mergi la inceput