Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Eu nu-l simt pe bebe.
Ar trebui sa ma ingrijorez? E prea devreme? Sunt eu aiurea?

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Angelique, si eu ma bucuram ca nu misca sa ma trezeasca noaptea, si am aflat de la tatsu, care intr-o noapte nu avea somn si statea cu mana pe burtica, ca misca bebe grupa mare iar eu sforaiam!! asa ca cred ca-mi da o pauza si adorm, dupa care joaca pe masa!!

Shose, ai grija cu raceala, din ce povestesti tu e cam de la un curent, o treaba, fii cu ochii-n patru

Miri, nasoala treaba cu glicemia, cred ca ai inteles ce-am vrut eu sa zic la treaba "de la cap", exact ca nu poti sti de la ce si in ce dispozitie esti ca sa-ti sara indicatorul la glicemie, cand te astepti mai putin! ai grija de tine, draguta, nu mai e mult si apoi ai liber la viata ta alimentara asa cum o stiai! la fata!

o seara buna va urez, cu alea-alea, am si eu intalnire amoroasa diseara

Monica 27s cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Gratiela, cred ca si vremea e de vina. Dintr'o data s'a racit. M;as bucura sa te ajute "tratamentul" meu cu ceai de lamaie si portocale, intr'un cuvant vitamina C. Sanatate

Honey si eu tot de la 20 de sapt am inceput sa simt. Si pana acum cateva zile erau cam anemice. Stai la panda :P

Doculet si eu cred ca e de la curent. Unde m'a prins nu stiu.
Succes la intalnirea de asta seara he he.

ici

22+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mercic mult Shose!
fetele, vorbiti de intalniri la lasat de seara...pe barbatelul meu l-a lovit teama...am col scurt si zice ca sa mai asteptam sa trecem de 30 de sapt...cu Ozi ne-am @intalnit@ pana ce am nascut...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gratiela si shose, un mucococcinum preventiv o data la o saptamana, face minuni. vine sezonul rece cu adevarat, putina protectie nu s trica:)

doc, admir otpimismul tau, dar mi-au zis deja de la spital ca regimul meu continua si pe durata alaptarii. uneori nu vaz lumina de la capatul tunelului da nah. de fapt ce ma streseaza cel mai tare e vizita la spital. si moacele alora de-acolo, asistenti de la ghestapo:)

grati... cu bruno, pana inainte sa mergem la spital. cu sacha sper sa ne tina cheful:))))

honey, sacha s-a miscat tarziu, e al doilea, si furam deja in sapt 19. acusi acusi iti trage un sut de ai sa-l simti pana in v ezica:)))

s-acu... noapte buna, c amaine merg la scoala la anvers. iupiiiiiiiiiiiiii!

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

gratiela si shose, un mucococcinum preventiv o data la o saptamana, face minuni. vine sezonul rece cu adevarat, putina protectie nu s trica:)

doc, admir otpimismul tau, dar mi-au zis deja de la spital ca regimul meu continua si pe durata alaptarii. uneori nu vaz lumina de la capatul tunelului da nah. de fapt ce ma streseaza cel mai tare e vizita la spital. si moacele alora de-acolo, asistenti de la ghestapo:)

grati... cu bruno, pana inainte sa mergem la spital. cu sacha sper sa ne tina cheful:))))

honey, sacha s-a miscat tarziu, e al doilea, si furam deja in sapt 19. acusi acusi iti trage un sut de ai sa-l simti pana in v ezica:)))

s-acu... noapte buna, c amaine merg la scoala la anvers. iupiiiiiiiiiiiiii!

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Sorry, dar vad ca mucococcinum e contraindicat in sarcina!!!!! Nu mai inteleg nimic!!!!

Mucococcinum is an exceptional homeopathic preparation containing various strains of the worse flu epidemics of the 20th century, specifically formulated to help boost immune function, and stimulate the body’s own defenses to combat and prevent flus and potent viruses. Serious complications such as bacterial infection or pneumonia can be deadly, especially in individuals with compromised immune systems. Scientists and virologists are greatly concerned that one or more of the new, emerging flu viruses will be lethal and highly contagious, causing epidemics.

Contraindications
Pregnancy and auto-immune disorders

Gya 22+ Vanessa Maria

in burtica la mami

cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mersi frumos, fetelor ...asa ma mai linistesc si eu, ca doar ma mai apuca si pe mine nebunia...ce sa-i faci.
Ma gandeam si eu ca, poate-o fi ceva in neregula, mai ales ca de cate ori am fost la ecograf, bebe nu a fost activ mai deloc , ci mai mult dormea. Ma rog sa fie asa si dupa ce se va naste...sa doarma cat mai mult.
Miri scumpa, hai, fii tare..caci mai e un pic .Stiu ca e greu sa stai si sa-ti socotesti fiecare imbucatura, sa iti fie pofta de ceva anume si sa-ti fie teama ca, daca o vei papa... glucometrul o va lua razna. Te pupic dulcic.

O seara faina fetelor. Ma bag si eu in patut, cu o cana cu lapte si nestle fierbinte,caci m-a cam luat frigul si va ca am inceput un concert de stranuturi.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata fetele si bebeii!!

sa avem o saptamana buna si cu spor!!

Monica 27+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

Neata zuzelor!
va si va doresc o saptamana frumoasa!
m-am fofoliat sambata ca trebuia sa fac ceva treaba si duminica am lenevit- am dormit pana la 11, am mancat mic dejun, vazut un film lacrimogen(If Only- pt amatoare), dormit de amiaz vreo trei ore, trezit mancat, stiri film din nou
Honey sa ne povestesti cum a fost cu nasterea prietenei tale ca ne esti datoare de simtit bebe mi-a luat si mie ceva timp si nici acum nu disting daca loveste cu piciorul sau sughite sau alte cele dar e o miscare din ce in ce mai distincta si necunoscuta pana acum

+20

Tweety

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

ellenuta i-am dat PM lui kay care deschisese subiect ref Elias- sa o intreb de gine al nostru mi-a conf ca e f bun si ca a ajutat-o si pe ea f mult dar mi-a reiterat ca asta nu ma asigura ca nu voi avea pr daca nu sunt locuri sau daca tre' cezariana si nu vrea Vladareanu.. mai vb

+20

Tweety

Mergi la inceput