Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by nemary

quote:
Originally posted by Ereena

quote:
Originally posted by nemary

am tot uitat sa va intreb pana acum, voua va cade parul? mie de vreo 2-3 sapt. imi pica grupa mare si nu stiu ce sa mai fac. Am inteles ca dupa nastere o sa mai pice, se pare ca o sa ajung cheala

Mari 23+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Am gasit surse naturale de vit. B pt ca lipsa ei duce la caderea parului : polen , laptisor de matca , gel de aloe vera.

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

esti o dragutza
am vazut ca esti din GR, stai in oras? Bunica mea este din zona, ea sta la tara, dar am verisoare care locuiesc in oras si chiar vrem sa le facem o vizita.

Mari 23+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Da, stau in oras .Ca fiecare am si bunici la tara .Ai tai unde stau?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Vai mai, irinouka, voi ma faceti sa mor de invidie! Aveau si sutiene 85 cupa D, adik voi le aveti mai mari de atat????

Pupici,
Angelique 28+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Nu vreau sa mori de invidie dar eu nu mai intru in 85 de la 4 luni , am trecut la bustiere de bumbac , greu de gasit si alea. Si nu ai avea motive de invidie, crezi ca e o placere deosebita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata! N-am mai intrat ieri ca m-am luat cu gatitul si am avut si o durere de cap care m-a tinut pana am adormit.N-am luat panadol si vad ca azi nu ma mai doare.
Ereena .Ai dreptate,unghiile mele sunt foarte tari de cand ma stiu,cred ca am devenit mai neindemanatica si plesnesc mai usor iar eu dau vina pe sarcina.
Roli25 , Miri multumesc pentru raspuns,nu o sa mai stau cu grija.
AngeliquedeS ce bine se vede sexul bebe-ului la voi!

Pupici.

Poze
Elena
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Dragi mamici,
M-am reintors de la cumparaturi insa nu cu ce imi propusei deoarece asa cum am presimtit glide-ul, nu are atasament de bagat in priza iar ideea de a cumpara si schimba tot timpul bateriile nu-mi place.
Deasemeni, scaunul de masa si leaganul la care ne gandeam la o analiza mai atenta, au cazut dupa lista preferintelor.
I-am cumparat puisorului insa hainute,prosoape de baie, inca 1 blanket, 2-a caciulite,10 bibs,sampon,lotiune,pudra etc.Strictul necesar ii este aproape complet si odata cu aceasta,realizez tot mai mult faptul ca ziua marii intalniri se apropie!
Nu stiu cum este la voi insa mie mi se pare ca timpul, zboara extrem de repede.Doar ca ieri parca tineam primul test de sarcina pozitiv in mana iar acum, aproape nu-mi vine sa cred ca am pasit in sapt'29 de sarcina!
In mijlocul tuturor incercarilor este atat de frumos si daca as putea,l-as tine in loc pentru inca putin sa pot inspira si expira fiecare secunda a acestei minunate odisei si a vietii la dublu.
Miezul noptii insa bate deja la usa si vreau nu vreau, trebuie sa merg la . Voua, celor ce va sta insa o noua zi in fata va doresc, un timp binecuvantat de Dumnezeu si sa auzim numai de bine.
Poze - Recente & David Benyamin 28w+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, neata!

Hop si eu la calc meu varat printre mobile si toale ingramadite! M-am descurcat pana la urma azi noapte, m-am lovit doar o singura data la picior de.... dulap... probabil era prea "mic" saracul si nu l-am vazut.

Shose, daca nu ai imunitate la toxo, trebuie repetata analiza pe tot parcursul sarcinii ca nu cumva sa o fi facut intre timp pt ca atunci se impune tratament.

Ereena, stii ca omul isi doreste intotdeauna ce nu are.

irinouka, intotdeauna am avut "de toate sub maieu" dar si cu buretii aferenti

Miri, ce sa mai spun... chiar nu imi explic, de la desert glicemie tip top si pe urma a sarit... nasol de tot

Gina, felicitari din suflet pt numele puiului, stiu cat de mult vi l-ati dorit! Si eu simt la fel in ce priveste trecerea timpului, parca zboara, miercuri termin saptamana 29!

Pupici,
Angelique 28+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Neata .
Mie nu mii se pare ca trece timpul repede, dimpotriva, parca nu mai trec zilele astea odata.Poate ptr ca stau mult la pat si ma misc dintr-o parte in alta,am inceput de 2 sapatamini sa am si acid si e din ce in ce mai rau, am incercat cu de toate, degeaba.Noaptea nu mai pot dormii, plus ca ma trezesc f de dimineata... mor de ciuda.
Analizele ptr toxoplasma cine le da, dr de fam sau ginecologul?

Meda 19+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by medamaya1

Neata .
Mie nu mii se pare ca trece timpul repede, dimpotriva, parca nu mai trec zilele astea odata.Poate ptr ca stau mult la pat si ma misc dintr-o parte in alta,am inceput de 2 sapatamini sa am si acid si e din ce in ce mai rau, am incercat cu de toate, degeaba.Noaptea nu mai pot dormii, plus ca ma trezesc f de dimineata... mor de ciuda.
Analizele ptr toxoplasma cine le da, dr de fam sau ginecologul?

Meda 19+

http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community

Dr, de fam le da de obicei pe cele uzuale si decontate ce CAS. Dr. ginecolog iti da un set mai mare de analize de facut printre care si toxoplasmoza.

Mergi la inceput

Ereena, , merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Meda' - inainte sa mergi la nani cu jumatate de ora, cauta sa bei cate un pahar de lapte.Ajuta foarte mult.

Angeli' -

Poze - Recente & David Benyamin 28w+

Mergi la inceput

Gina , am incercat si cu lapte , imi taie senzatia pentru putin timp si oricum peste jumatate de ora ma trezesc din cauza acidului.Am ajuns sa beau si 1 l de lapte pe noapte.Am luat ptr prima oara azi noapte Rennie, e doar mentosan , nu a facut nimic.

Mergi la inceput