Rubrica de "matrimoniale"

Rubrica de "matrimoniale" | Autor: catrinik

Link direct la acest mesaj

Nu v-ar interesa o astfel de rubrica?

Eu de ex am un caniche ( baiat ) si ii caut de mult o fetita.
Cineva interesat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Initial creeata de Georgeasca

Cineva interesat?

Pisica-mea!

De caniche, nu, evident.

Dar de rubrica da

Pisica-mea e o frumusete de vagaboanda del tomberon, tigrata cu sosete albe pentru toate labele + colier alb generos in jurul gitului.
Pentru personalitate ii dau 10 +10 +10 max.
Pentru intretinere ii dau 18+10.
Pentru pisicoseala ii dau 20+10.
Pentru pupaturi, ii dau 22+ 10
Stie sa dea "pup" la cerere si cunoaste cuvintele "papa" , "NU (e voie) si expresiile "hai vino, hai in pat!" , "unde e Cous-cous (jucaria)?, poezii inca nu stie dar urmeaza

Dorim partener din orice loc de pe harta, dar sa fie decstept!

Situatia materiala NU conteaza.
Preferam (ca sa zic asa)tot pixie bob ( hihi cica asa e Bella Mya) dar nu sintem "rasisti" acceptam orice alta rasa spre maritis!

Oferim, in lipsa de cocosei de aur, ca pina la urma Bella Mya nu are decit 4 ani, orice alt fel de suport material (cu conditia sa se sincronizeze incalzelile ei cu ale mirelui)

P.S : Bella Mya este siguramente virgina, scoatim cirtificat una-doua, sa n-avem discutii, da?

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu cred ca as putea sa-mi deschid firma de matrimoniale si adoptii:

http://pets.webshots.com/album/553673769FrofqE

daniela, eu m-as incuscri cu tine, da' ce facem cu puii? N-as vrea sa adaugam inca cativa pisoi la sutele/miile fara stapan( iaca, Piper & Luna ai mei inca nu au gasit casa...)

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Victoria

daniela, eu m-as incuscri cu tine, da' ce facem cu puii? N-as vrea sa adaugam inca cativa pisoi la sutele/miile fara stapan( iaca, Piper & Luna ai mei inca nu au gasit casa...)

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Pai, fara discutie puii Bellei ar deveni pui ca si ai mei, am cum sa-i iubesc si sa-i cresc.
In curind voi avea mult mai mult spatiu dar chiar si acum daca i-as avea, i-as tine, n-as renunta la ei. Deci, fara griji, puii vor fi bine mersi!
Momentan nu as avea cum sa-i iau pe Piper si Luna (daca sa presupunem ai vrea sa renunti la ei) dar pot sa ma gindesc la un plan, la un moment dat.
De asemenea, tot plan, big plan, mai am si pentru alte pisicute, sper doar sa fie mai repede gata, noua casa cu gradina si adapost sofistiquement! pentru pisicutzili dragalasili!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput