MAMICI DE ITALIA (10)
Raspunsuri - Pagina 20
slimatei spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
Multumesc Stefania pentru sfatSe poate sa ai dreptate si sa fie doar impresia mea insa eu si sotul meu in ultima vreme nu mai avem timp deloc ptr noi doi.El ajunge acasa seara la 19,cand el vine eu plec
....
il gasesc mereu in fata calculatorului si nu poate fi deranjat
.... Dimineata sotul se trezeste devreme ....si pleca la lucru,bineinteles tot fara sa ne vorbim.Pe scurt....nu reusim sa stam nici 2 minute de vorba.Daca il sun la servici imi spune ca este ocupat si nu poate vorbi..offf
Nu stiu..poate gresesc insa noi abia sambata si duminica schimbam dou vorbeNu sunt depresa ci furioasa
daca ai stii cum te inteleg...dar gandeste te ca e doar o perioada.. si timpul va regla totul... nu te mai necaji...e normal sa ai starea asta.. dar eu asta zic..sa furia sa nu se transforme in alceva... ai grija...

quote:
Originally posted by Roxali
...
Cristina cam asa era si cu al meu sot...au fost inutile la inceput discutiile...pana nu s-a lovit dansul de vreo problema nu si-a dat seama ca exist.Motive isi gasea imediat mai ales ca ii era frica sa ia in brate un copil asa mic...ma rog am inghit ptr ca lucreaza nonstop, chiar daca eram invatata(am avut)un regim acasa in sensul ca tatal putea avea mai multe calitati(de mama, gospodina etc)...
...trebuie sa te impui si sa nu inghit nimic de la inceput...cu frumosul...sa aiba si el ceva de facut ptr casa , ca daca vei face tu totul se invata asa.
Problema este ca tu cam depinzi de el si probabil aprofita...de barbatii.
asta cam asa e ali... eu cum las oleaca garda jos si-o ia in cap...tb sa ne facem valere..altrimenti...ne manaca...ca de propria initiativa....mai putin..doar daca au ceva pe suflet...
Stefania X 2
31+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
slimatei spune:
ce ochios frumos... ginerica mai am...![]()
si mamica....
multa sanatate!
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
cristina85ss spune:
multumesc fetelor pentru sfaturi,vad ca multe dintre voi v-ati intalnit cu asa ceva si s-a rezolvat pana la urma,sa speram ca va fi si cazul meu ![]()
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
slimatei spune:
tb sa fie cristina..
..nu te lasa... pune picioru-n prag...
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Se poate sa ai dreptate si sa fie doar impresia mea insa eu si sotul meu in ultima vreme nu mai avem timp deloc ptr noi doi.El ajunge acasa seara la 19,cand el vine eu plec
Nu sunt depresa ci furioasa
.Motive isi gasea imediat mai ales ca ii era frica sa ia in brate un copil asa mic...ma rog am inghit ptr ca lucreaza nonstop, chiar daca eram invatata(am avut)un regim acasa in sensul ca tatal putea avea mai multe calitati(de mama, gospodina etc)...