MAMICI DE ITALIA (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Petcost-citeste si www.medela.it/I/it/breastfeeding/breastpumping/transport.php" target="_blank">aici

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Petcost-acum de deschide pagina,am corectat
Cristina-daca ai timp citeste si tu ca gasesti consili

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Pet.Cost- pai de la Mangiagalli m-au trimis la Pavia cu ambulanza ca nu aveau loc,acolo am ramas internata...si sa stii ca se intampla des.La Pavia sunt foate buni medici si au sectie de neonatologie intensiva foarte buna.Vecina mea de camera a facut cezariana si bebe avea 620 gr. si e foarte bine.Sotul ei zicea ca mai erau bebe micuti acolo trimisi de la Maniagalli(chiar si de 500 gr.).
M-am saturat de Mangiagalli, ca am dat si pe niste incompetenti la vizite (medici ce faceau stagiatura) si pe idioata aia ce mi-a facut eco si a vazut ca am colul scurt si nu m-a trimis la monitoraj dezi aveam contractii....Odihna nu ajuta mult daca nu ai un tratament..eu stateam si inainte doar la pat...

+26 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

ginger - aaa ... pai imi convine sa ma duc direct la Pavia ca e mai aproape de mine . Sa vedem si cu mine ce va fi pe unde voi ateriza ...

katia - da, am citit, merci!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ginger, ma bucur ca ai revenit si totul merge bine. Sanatate pt bebici si mamica lor!

Cristina,imi pare rau pt problemele cu care te confrunti,dar lasa,toate trec,nu-ti fa sange rau.Cat despre fetita,eu cred ca i-as da cu biberonul.

Liliana,odihna placuta!

Mamii,cat de des mergi la pediatru?

tuturor!

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

rar :) acu am fost dupa o luna juma. si asta pt k a racit

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

...nu mai stie nimeni nimic de serj..?

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Mamii-ce ii dai micutului pt. raceala?
Giulia are nasucul mereu plin de la raceala nu are febra si mi-a dat picaturi inchise la culoare de parca are nasucul mereu plin cu singe asa arata dar macar ii mai trece de la ele ca altfel nu poate respira
Cristina-cum te mai simti? a trecut supararea?

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

KATIA N pediatra mi.a zis sa nu ii dau nimic. daca face febra adik 38.5 sa ii bnag un supozitor.Mi.a dat nishte picaturi de nas si atat:)

Mergi la inceput

katia si astea sunt inchise la culoare.fai spalaturi multe cu ser fiziologic. O tii intr.o parte si sprutezi cam jumatate de fiola mica sau 1/4 fiola mare.ii pui intai intr.o nara o lasi putin asa intr.o parte si apoi invers. mai spun odata:nu folositi batista bebelusului des ca irita mucoasa nazala si o sa se umple de muci cu timpul
p.s eu ii pun de ex ser fiziologic cand sta si se joaca si e cu capul in sus asa mucii lichizi ii inghite iar dak are ceva muci in nas eu ii scot cu betishorul de urechi umed

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput