MAMICI DE ITALIA (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!!

ali - ce program frumos le-ai facut baietilor ...
Eu ieri am facut salata buff ... iar acum as manca ceva dulce, da' nu stiu ce ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Buna dimineata fetelor! ...s-ar putea si mi-as dori sa fiu si eu coleguta cu voi,dar nu e nimic sigur...am o sarcina gemelara de 7 saptamani dar cu amenintare de avort,drept urmare am devenit buna prietena cu patul...dar am intrat la voi sa va dau spun despre Ginger am vazut ca intrebati de ea...deci este in spital,a fost internata pt iminenta de nastere prematura avind col de 1,17,contractii dese si dureroase...in prezent e bine si ea si bebelusii,acum colul e de 2 cm cu rare contractii,s-ar putea sa si externeze in cursul sapt.viitoare ,numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

liliana...sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.. multa rabdare si curaj si multa speranta....da' tu esti deja printre noi..tb doar sa crezi ca totul va fi bine...

P.S. multumim pt. informatii...

Ginger...multa sanatate

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005
Eu ieri am facut salata buff ... iar acum as manca ceva dulce, da' nu stiu ce ...

si eu am mancat , dar nu am facut eu, ca nu-s atat de harnicuta ... am fost ieri la ziua unei fetite (a facut-o la piscina), dupa care am fost invitati la cina acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by lilianaFi

Buna dimineata fetelor! ...s-ar putea si mi-as dori sa fiu si eu coleguta cu voi,dar nu e nimic sigur...am o sarcina gemelara de 7 saptamani dar cu amenintare de avort,drept urmare am devenit buna prietena cu patul...dar am intrat la voi sa va dau spun despre Ginger am vazut ca intrebati de ea...deci este in spital,a fost internata pt iminenta de nastere prematura avind col de 1,17,contractii dese si dureroase...in prezent e bine si ea si bebelusii,acum colul e de 2 cm cu rare contractii,s-ar putea sa si externeze in cursul sapt.viitoare ,numai bine tuturor!

lilianaFi, suntem alaturi de tine!!!! sanatate si sa duci sarcina cat mai departe!!!!!!!!!!

multumim de informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

Liliana cumintica , relaxata ca noi iti tinem pumnii sa se termine cu bine.

Ginger sanatate puiutilor!

De la padure ai mei flacai au adus...mult praf si cateva castane mici...anul asta cred ca nu prea sau facut din cauza ca nu prea a plouat...in fine, azi ma duc sa mi le cumpar ca sa mai ingras putin bebelina din burtica...mai ales ca as manca incontinu ceva.

Ali38si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

neata.. am intrat sa salutam...mergem in patutz ca suntem un pic racite...ieri imi curgeau ochii... si ma simteam aiurea...dar am facut o baie calduta.. un ceai cu lamaie si un paracetamol(pt. febra)...si am stat in patutz...azi deja ma simt mult mai bine..da' nustiu daca preventiv ar tb sa mai iau un paracetamol...

o zi buna!

Stefania X 2 31+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Slimatei Dana7mi Roxali Katiapam multumesc mult fetelor,sinteti tare dragute si eu sper sa fie bine,azi voi merge la echo sa vedem ce se mai intimpla prin burtica mea...

Mergi la inceput

liliana sa vii cu vesti bune! iti tin pumnii...

Stefania X 2 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna ziua fetelor eu am intarziat putin la apel cu toate ca Giulia ma laat a dorm toata noaptea,s-a trezit doar la ora 5 dimineata ca sa manance si sa o schimb
Sunt foarte suparata astazi,fetita mea a inceput sa refuze senul,motivul: laptele curge cu preiune si ea saracuta se ineaca de fiecare data,nu reuseste sa manance bine si sa faca fata valului de lapte ce curge..de sambatya dupamasa pana astazi inclusiv am dus o lupta ''crunta'' cu ea sa o pun la supt! Ia doua inghitiuri,se ineaca si se pune pe plans! Nu stiu cum sa mai fac cu ea sa fie bine,eu sunt plina plina de lapte gata gata sa explodez.Am muls vreo 80 ml de laptedin sani inainte sa o pun la supt ca ma gandeam ca poate asa laptele va curge cu o presiune mai mica,insa nici asa nu functioneaza! Am incercat sa o alaptez intinsa in pat,credeam ca poate forza gravitatiei imi vine in ajutor,insa nu merge nici asa! Ce sa mai fac..nu mai stiu! Poate stiti voi sa-mi dati un sfat..eu pe internet nu am gasit prea multe informatii insa nu vreau sa incetez sa o alaptez la san

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput