Casnicutze sexy (138)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

giorgi sper ca nu te superi..nu..? caci era pistol cu apa..

somn usor

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by slimatei

giorgi sper ca nu te superi..nu..? caci era pistol cu apa..

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

'Neata sexoaselor!Am facut cafeluta!
La noi e o vreme de k...t, e nor si frig...M-am trezit cu o durere de oase...de batranetea...beau cafeaua si apoi ma apuc de mancare...pachet pentru fata ca pleaca diseara cu , Caltalin.
Voi ce faceti???

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'mneata si multumesc de cafea

Mama, dar ati trancanit asta noapte, pasaruici de noapte am sa va strig

Cuscra nor'ta era zbenguita in burta si zbenguita e si acum, asa ca la mine n-a fost cu "in burtica zvapaiata iar afara linistita". Ce mai face Robert, i-au trecut bubitele ? Salutari cuscrului , uitasem sa ma laud la sexoase, ca in sfirsit l-am cunoscut personal.

Miki cum a fost la petrecerea de aseara ?

Mmiha sa fie intr-un ceas bun si sa aveti o casa de piatra-caramida, poate pleaca si soacra si va lasa in liniste, sau v-ati hotarit sa plecati voi ? Sint frumoase textele pentru invitatii, dar cel mai mult mi-a placut mirtoaga pe care e calare ginerele

Doina sanatate multa, sa-ti treaca durerea de oase, si eu sufar tot de aceeasi boala , dar la virsta mea, nu mai gasesc leacuri

Georgico te-a impuscat rau Stefania, ai cazut la datorie linga mustetea ?

Banano deja te gindesti la Craciun ? Mie imi place sa cred ca vine vara

Olga sa pui musafirii la bucatareala, eu asa fac cu rudele sotului din Canada cind vin, adica ele se ofera si eu le las sa se lupte cu mincarurile , asta ca sa nu stea prea multe zile, cica "oaspetii sint ca pestele, dupa trei zile incep sa puta"

Mirela pe unde te mai plimbi, nu mai zici nimic de voi ?

Stefania ce-ti mai face burtica ?

Monica ce mai confectionezi prin bucatarie , ca eu n-am nici un chef, deh, m-am obisnuit rau in Romania, ca gatea mama papita pentru fete.

Bianco, Cami, Dana ch unde sinteeeeeeeeeeeetttti ?

Va tuc pe toate, va doresc o duminica placuta si cu mult soare ca la mine.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata gagici!
si la noi tot vreme de kko este, innorat, frig, sta sa ploua.
toate, duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

ma trezit , frateeee de la 7 ca ii este foameee si nu sa atins de nimic

daca o duceam la gradi...ma chinuiam cu ea o ora sa o trezesc

e vreme de kko....de regula lumea buna se plimba prin mall dar sunt satula...asa ca plecam la ikea....sa ma imbolnavesc

o duminica placutaDanelutza multumim frumos

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Salutari cuscrului , uitasem sa ma laud la sexoase, ca in sfirsit l-am cunoscut personal.

Cea mai mare realizare a ta din concediul asta.

Noi ne pregatim sa iesim la plimbare,chair daca nu este o vreme chiar minunata afara.Ne intalnim cu viitorii cumatri. Cu prietenul nostru Vladut adica.

O duminica minunata!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... prezentaaaaaaaaaaaa

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Mergi la inceput