Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by carmenp
mamarutz, nu fusei in viata mea in top ten, parol, norok cu pasa ca ma scoase din anonimat
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...
...acu m-ai facut curioasa!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Catalin spune:
Cunosc personal un tip care si-a schimbat numele din Pulex in Popescu si mai stiu un individ Madularu. Nici unul nu este om de mahala...
Pe langa numele astea, Gandac sau Balaur pot trece neobservate, ba chiar si cel al tanarului fotbalist Ochirosii (scris de catre Jiji despartit, aidoma numelor indienilor din povesti )!
Catalin
Think pink!
carmenp spune:
cu ci?:D
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by carmenp
mamarutz, nu fusei in viata mea in top ten, parol, norok cu pasa ca ma scoase din anonimat...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...
...acu m-ai facut curioasa!
alinabojuc spune:
Sa va spun ce am patit eu in urma cu trei ani. Lucram la o firma in Cluj. Buuuuun. La un moment dat apare in firma obligatia fiecarui angajat de a face pe portarul. Adica, trebuia sa stai la intrare in firma, intr-o camera mica, si sa legitimezi fiecare persoana care intra, sa-i iei telefonul(sa il lase la poarta, nu sa-i iei numarul de tel.) si sa dai telefon la camera unde urma sa urce sa vezi daca poate intra. Toate bune si frumoase pana intr-o zi.eram la poarta si vine un domn elegant si il rog sa-mi spuna numele. elk raspunde Cocos. Ma uit la el, credeam ca nu am inteles bine, si il intreb inca o data. Raspunde:Cocos. Si ma apuca rasul.am ras ca proasta, nu m-am putut abtine. Acu cred ca daca imi zicea unul din numele din lista voastra cred ca ajungeam la spital cu criza de ras. bietul om statea si se uita la mine iar eu nu ma puteam opri. s-a saturat bietul si mi-a zis ca el urca, legitimat sau nu. Si a plecat. Noroc ca nu era directorul in firma ca de ma prindea ca nu l-am legitimat imi taia din salar. Zilele urmatoare am ras cu colegii de prostia mea. Sper sa nu mai trec prin asa ceva ca ma fac de rusine.
alina
carmenp spune:
cea mai tare a fost aia cu tipu care s-a prezentat "amin" si tipa i-a raspuns cu "doamne ajuta!"
dulcetica spune:
Eu sa stiti ca m-am mai intrebat de cind dateaza inregistrarea numelui de familie si de unde a provenit.Numele dinainte de casatorie era bun, dar dupa e cam aiurea.
diana21 spune:
Am o verisoara care s-a maritat cu dl. Saptebani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Cunosc personal un tip care si-a schimbat numele din Pulex in Popescu
Imi imaginez cum ar fi sa fii nevasta lui, sa mergi la o petrecere cu fitze, imbracata elegant, coafata ca o pupaza si scrobita...Vine cineva si-i intinzi mana sa te prezinti: "d-na Pulex"
daniela_b spune:
Io, io am avut o colega de banca pe care o chema Sulan Valerica si pi'n clasa a doua zicea ca-si schimba numele (ca parintii ii schimba numele si eu chiar am crezut ca numele...adica din Sulan sa fie Popescu) da' de unde i-a schimbat prenumele in ...Sultana.
Sulan Sultana.
(su-na mult mai bine decit Valerica, hai, recunoasteti!)
Ce-i culmea e ca intre copii i se spunea Valy si Valy-n sus, Valy-n jos dar pe urma erau care-i spuneau Suly (prescurtare pentru Sultana).
Pina in clasa a 8-a toata lumea-i zicea Sulysulan. Ei, da' asta nume!
www.helpsonia.com
Ortansa spune:
la bunica-mea in sat toate familiile au porecle:tugulitza,carpitu,ocaiasa,gulie etc. singura familie care nu
a fost poreclita este familia Vaca.nora cea tanara s-a dus si si-a schimbat imediat numele in Popescu sau ceva de genul asta,numai ca lumea tot Vaca le zice.in sfarsit au si ei porecla
I've gt you under my skin