Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....
Raspunsuri - Pagina 18
cait spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Dar in Franta mai merge, ca iti spun CÜCÜ, nu? >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu |
Nu e si mai urat cand il pronunta ei cu accentul lor. deci tot urat ramane..lol
Cait
Home is where heart is...
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteryaro De data asta, ca sa fiu on topic, sunam o familie, gasita in celebra carte de telefon , care se numea Bunaziua. Si evident, vorbeam: alo, buna ziua, sunteti familia Bunaziua? as dori sa vorbesc cu dl./d-na Bunaziua! si atat, ca apoi izbucneam in ras si nu ne mai puteam opri . Cristina si Razvan (31.01.2006) poze (1),(2),(3),(4) |
Noi sunam familia Calu din cartea de telefon..asta tot off topic..
Cait
Home is where heart is...
ghinetz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cait
Noi sunam familia Calu din cartea de telefon..asta tot off topic.. Cait Home is where heart is... |
Noi sunam diferite familii, intrebam: "Alo, familia Gaina?" Si la raspunsul "Nu" spuneam: "Ma scuzati, am gresit cotetul". (asta tot off topic. Si sper sa nu dau idei pustilor din ziua de azi. Desi ma indoiesc ca ei se mai distreaza pe asa faze, dar la noi era distractie mare, nu gluma)
petra spune:
In copilarie, s-a mutat un vecim nou pe care el chema Vintila Filimon. Intr-o zi ma trimite tata la ei sa-l chem pe vecin u stiu ce sa-l ajute pe tata. Intru in curte si iese sotia lui, bau binete frumusel si zic : tanti, tata l-a rugat pe nenea FITIL sa vina pana la noi ! Si du-sa am fost la joaca. Seara tata m-a intrebat daca stiu cum il cheama pe vecin. I-a raspuns imediat ca VINTIL !
a ras si tata de mine si mi-a trebuit ceva timp sa invat cum il cheama exact pe vecin!
Ce ti-e si cu numele astea sucite !
b.aly spune:
Subiectul asta este nebunie curata.
acum cativa ani am cunoscut un domn care era ispector de fizica in nu stiu ce sector si pe cat ii era functia de serioasa pe atat de amuzant numele sau: BREBENEL PEPENEL.
Octavia75 spune:
Da......GOGU GHEORGHITZA?
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Asa crestem noi, Ce stim sa facem
"The lunatic, the lover and the poet
Are of imagination all compact"
asteryaro spune:
Auziti, pe mama o cheama SMEU. Cu "S" nu cu "Z", please .
Io ma impuscam in carotida, decat sa-mi iau asa nume dupa sot, mama fiind recasatorita.
Phuaaaiii, si ce sot... SMEU OCTAVIAN.
I se spune GIGI .
Plec, ca m-am enervat.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
merry_28 spune:
am avut o colega in liceu cu numele Pasula. (fasole) Acu se marita si scapa de numele asta...
mai amuzant era cand desparteam cuvantul in doua...
blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cait Iar pe mine ma cheama Cucu de asta abia astept sa ma marit sa scap de nume..deocamdata nu am cu cine dar o sa vina si printul dar sper cu un nume mai frumos Cait Home is where heart is... |
Vezi sa nu te indragostesti de un italian cu numele asta! http://www.paginebianche.it/execute.cgi?ver=default&font=default&btt=1&ts=103&cb=8&l=de&mr=10&rk=&om=&qs=pula&qsn=&dv=&ind=
ni-na spune:
Pe mama o chema,dupa numele de fata Cuculet................si ma puse naiba sa declar asta la carduri.............si sa ma fi vazut cand am activat un card pe strada cum declamam mandra acest nume!