Flocea, Buca, Regulatu, Gainat....

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Orzoi, Corcodush, Zama, Buric, Mujdei - nume de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Doua nume de familie : Curca si Lupu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Noi aveam prieteni de familie care se numeau si se mai numesc inca Lupu.fetele abia asteptau sa se marite sa scape de nume.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

in facultate am avut un prof pe care il chema Surdu...o colega nu prea dadea pe la cursurile lui si la examen, ii face ala observatie ca nu a invatat, la care ea ii zice :" Dl. Schiopu', dar nu am avut timp". Ala ii zice ca nu e Schiopu', ca e Surdu' si ea drege:"Scuze, tot un nume de handica..." . In toamna stia cum il cheama pe prof :)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Ce va scriu e o poveste ce circulaprin facultate pe la mine. Cred ca e adevarata, dar e veche asa incat...veridicitatea s-a pierdut in negura timpului.

So...exista un prof pe numele lui Stefan Celmare. Se spune ca un student a venit doar la examen si atunci proful s-a prezentat: "Eu sunt Stefan Celmare", iar studentul, crezand ca profu' e pus pe glume raspunde: "Iar eu Mihai Viteazu"

Mergi la inceput

Un bun prieten de facultate se numea Capra. Mama lui era secretara la scoala si in acte se semna: O Capra (avea un prenume ce incepea cu O).

Dupa casatorie prietenul meu si-a schimbat numele, desi noi toti tot asa il stim, de Capra. (si nu si-a pus Popescu, dar chiar am cativa amici Popescu si-s curioasa...cum ii chema inainte???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.aly spune:

In liceu am avut o colega Berbecel, iar la primul loc de munca una Buca (casatorindu-se a scapat de problema).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Iar pe mine ma cheama Cucu de asta abia astept sa ma marit sa scap de nume..deocamdata nu am cu cine dar o sa vina si printul dar sper cu un nume mai frumos

Cait
Home is where heart is...

Dar in Franta mai merge, ca iti spun CÜCÜ, nu?

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Ce va scriu e o poveste ce circulaprin facultate pe la mine. Cred ca e adevarata, dar e veche asa incat...veridicitatea s-a pierdut in negura timpului.

So...exista un prof pe numele lui Stefan Celmare. Se spune ca un student a venit doar la examen si atunci proful s-a prezentat: "Eu sunt Stefan Celmare", iar studentul, crezand ca profu' e pus pe glume raspunde: "Iar eu Mihai Viteazu".

Demult, in copilarie, am avut drept vecini de bloc o familie care chiar asa se numea, CELMARE. Iar prenumele era... Alexandru. Noi copiii faceam tot felul de glume si speculatii, evident...

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Si tot din copilarie... si cred ca toti cei din generatia mea au facut asta, fiindca era ieftin, parintii nu stiau, si era o sursa sigura de distractie : sunatul la telefon, formand numere la intamplare.
De data asta, ca sa fiu on topic, sunam o familie, gasita in celebra carte de telefon , care se numea Bunaziua. Si evident, vorbeam: alo, buna ziua, sunteti familia Bunaziua? as dori sa vorbesc cu dl./d-na Bunaziua! si atat, ca apoi izbucneam in ras si nu ne mai puteam opri .

Si am avut o profa de chimie in liceu, d-na Bucea. Mica-mica-mica de statura, uratzica de-a binelea si evident a dracu' rau de tot. D-na Bucea...

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput