Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
shoshika spune:
Sa va povestesc de Tudor?
In seara asta i-am dat 30 de ml de lapte praf. Stiti cum l-a ras? Precizez ca are 2 mese de lapte pe zi... lapte de tzatzica. Pregatim intarcarea si sunt foarte bucuroasa ca a baut foarte bine lapte din biberon. Ciudat, nu? Mie mi se pare foarte ciudat si parca vad ca ma apuca nostalgiile. Da' las' ca-mi revin la urmatorul bebe!
Bai, frate, m-a terminat zilele astea Tudor. Niste nervi pe el! Cred ca o sa devina un copil din ala care-o sa se tavaleasca pe jos daca nu-l las sa faca ce vrea el. Problema mea cea mai mare a fost dintotdeauna: cum naiba oi reusi sa-mi cresc FRUMOS copiii?! Mare problema... Tre' sa-mi bag nasu'-n cartea lui Spock bine de tot!
Si mai e o chestie la el: are momente cand nu vrea nici in brate, nici in patut, nici pe jos... nimic nu vrea. Si daca l-ati vedea cum ma impinge cu mainile si cu picioarele, si se smiorcaie... Imi vine sa-mi iau campii. Pe bune!
Si inca una: e innebunit dupa tat-su. Copil de 9 luni care plange cand pleaca tat-su ati vazut? Cu mine n-are nici o treaba, dar cand il vede pe el e topit... Si daca l-ati vedea cat de tantos sta la el in brate si cum zambeste pe sub mustati. E criminal! Las' ca va fac poze!
intrebare: oare are cineva rabdare sa citeasca toata polologhia mea?
shoshika spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by shoshika
A_deju, am uitat sa-ti spun ca si eu sunt din Galati...
si nu ne cunoastem??
Deea, mami deEric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
eu stiu?! te-am vazut in poze si nu te cunosc, dar poate ma cunosti tu...
Ktrinel spune:
miro, ce bine ca e ok Kara...off, prin cate ati trecut!
teutz, bravo si Alexiei ca a scapat de spital
dandusa si a_deju : te poti pune cu modernismul...sparg oamenii ce sa faca...
alexandra, of, sciatica ta imi aminteste de artrita mea...
donia.pe maine!
ia uite ca s-a dus si prima sapt de munca,...cool , urmatoarea e scurta ca luni e «conge« ...si uite asa ne trezim de craciun, ca tot ati adus vorba.
weekend minunat! ati scapat de mine pana luni ...
a_deju spune:
quote:
Originally posted by shoshikaquote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by shoshika
A_deju, am uitat sa-ti spun ca si eu sunt din Galati...
si nu ne cunoastem??
Deea, mami deEric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
eu stiu?! te-am vazut in poze si nu te cunosc, dar poate ma cunosti tu...
da rew. pe pagina ailalta, c-am editat nitel :))
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
dayanara spune:
mirona - bine ca nu are nimic fetita
eu vin de la urgenta pt prima data azi a fost bolnav a vomat si eu cum a zis dianonica am imbatranit c 20 de ani
teutz- motilium e foarte foarte buna, ajuta la golirea stomacului mai repede, eu i.am dat lui ivan cand a avut reflux si manca dublu , cam dupa o saptamana a inceput sa se vada efectul
dianoncica - tare de tot david in video cu cercurile, ce se mai amuza,
mie mi se pare ca seamana cu tatal sau cand era mic semana cu el
http://community.webshots.com/user/dayannara
shoshika spune:
Clar nu ne cunoastem. Nu prea ne-am invartit in aceleasi cercuri... ![]()
In primul rand sunt mai mare.
Din 80, toamna...
In al doilea rand tu esti fata de centru, eu mai de periferie...
Am terminat Pedagogicul la filologie.
Iar faza cu invatatoarea e super tare! Bravo! Bine i-ai facut!
E vreun smile de-asta care rade in hohote?
dandusa spune:
Adeju,
ce povestesti tu acolo,mi se pare un film de groaza...,da' la cum te stiu eu pe tine...,sa mor daca te inteleg...,pai cum puii mei sa rabzi asa,atitea LUNI,fara sa suni la politie???
asta este o mare nedumerire pentru mine...,chiar nu conteaza ce etnie sint...,suni la politie ,reclami, ei nu vin la tine la usa sa te puna fata-n fata cu vinovatul etc...(deci ,nu are de ce sa-ti fie teama), practic suni,ei vin,ii dau amenda...si nu se afla cine a reclamat decit daca vrei sa mergi mai departe,respectiv martor ...,plingere...
ce ma intereseaza ca deranjez?...,da nu stiu cum ati rezistat...si cum mai rezistati...,da' administratorul blocului d ece nu ia masuri?
in cartier la mine este multe etnie,daca ma intelegi...si se fac petreceri cu "sa moara ,sa faca...",la orice ora si in orice zi...
de curind au deschis un restaurant de fitze cica...
,in Pantelimon,auzi?,fitze...
,ma rog...,cum zic ei...,restaurant care este la 200 metri departare de noi,dar pentru ca asezarea minunata este aleasa cit se poate de bine...,face ca fiecare sunet chiar si o mica bashinica sa fie auzita pina la noi...(acum avem termopane...,deci nu se mai pune...
) si uite ce dau(dadeau
)oamenii petreceri cu "de la nasu...,fara numar...",focuri de artificii de ziceam ca se trage fix linga geamul meu...
,cu petreceri de-astea de fitze...,Octavian Ursulescu prezentator,Marcel Pavel invitat...,bine da' astea asa de fatza ca totul se termina cu strigat darul...,de-mi aduc aminte ca intr-o seara numaram banii sa vad citi ies...
,dimineata pe la 4-5...,asa...si tot cu Catanga si cu Alexandru ei terminau...,de invatasem melodia pe de rost...
Te-am aburit cu astea sa-ti spun ca de fapt din prima zi mama a sunat la politie...si a continuat pina in ultima ...,da deocamdata exista ultima...,nu stiu pentru cit timp...,ca vad ca au schimbat cite ceva pe acolo...,se pregatesc de iarna...,se pare ca vor reincepe...,dedicatiile...
Am facut cu rindul la sunat,cind eu,cind mama...,toti vecinii din bloc...si de linga si uite ca este o mareeee liniste de citeva saptamini...,deci trebuie luate masuri...,daca nu se fac plingeri ,normal ca ei continua...,ca la nesimtirea lor ,n-au cum sa realizeze...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
aka spune:
dianocica, a deju pupici
. deci continuam cum am inceput. dar vreau sa treaca mai repede ca altfel inebunesc. nu se poate odihni bietul copil din cauza lor. nici sa suga bine nu poate ca se ineaca cu ei. s-a obisnuit sa respire pe gura iar cand vrea sa suga nu-i mai iese la socoteala. asa ca suge de doua ori ia o pauza de tras o gura de aer. in fine, am disperat lumea cu mucii nostri.
Shosika Tudor al tau e innebunit dupa tata-su iar Cristina dupa mine. nu mai stiu cum sa procedez sa o dezobisnuiesc de statul numai cu mine. trebuie sa fiu numai in raza ei vizuala. daca ies din camera si e cu tata-su sta maxim 5 minute. dupa aia se pune pe plans. daca nu am aparut se aseaza cu capul pe picioare si plange pana vin. dupa ce am aparut si am luat-o in brate se linisteste instantaneu.
ma duc si eu la culcare. noapte buna
Monica
de
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
shoshika spune:
quote:
Originally posted by aka
dianocica, a deju pupici. deci continuam cum am inceput. dar vreau sa treaca mai repede ca altfel inebunesc. nu se poate odihni bietul copil din cauza lor. nici sa suga bine nu poate ca se ineaca cu ei. s-a obisnuit sa respire pe gura iar cand vrea sa suga nu-i mai iese la socoteala. asa ca suge de doua ori ia o pauza de tras o gura de aer. in fine, am disperat lumea cu mucii nostri.
Shosika Tudor al tau e innebunit dupa tata-su iar Cristina dupa mine. nu mai stiu cum sa procedez sa o dezobisnuiesc de statul numai cu mine. trebuie sa fiu numai in raza ei vizuala. daca ies din camera si e cu tata-su sta maxim 5 minute. dupa aia se pune pe plans. daca nu am aparut se aseaza cu capul pe picioare si plange pana vin. dupa ce am aparut si am luat-o in brate se linisteste instantaneu.
ma duc si eu la culcare. noapte buna
Monicade
www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei
Of, mititica! Nici asa nu e bine... Si Tudor plange cand ies din camera. Doar daca ramane singur. Daca e cu cineva n-are nici o treaba cu mine. Intr-adevar, se bucura cand ma revede...
S-o fi saturat de mine?! Asa de repede?
Pupici Cristinei sa se refaca repede!
deeaA spune:
Buna seara mamici minunate
!
Cam rarut pe aici,dar numai asa pot intra cu al meu bebel,mai ales ca m-am simtit si eu cam rau....in fine.....ma roade ceva si unde altundeva sa ma lamuresc daca nu aici
,la mamicile mele care stiu tot ce misca
,asadar o mica mare
:ai vostrii bebei mai au mese noaptea? ca al meu mai mananca 2 mese inca si am auzit ca nu e bine ,ca ii dor stomacelul s.a.m.d.
Am fugit la somnic ca baiatul meu se trezeste cu noaptea in cap,va urez o noapte linistita!
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006