Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanica2006 spune:
Yagmur, cred ca am vazut mingi de genu' asta la noi in catun. Verific si daca doresti pot sa trimit pachetul la Cluj pe fratele meu care e student acolo. Da?
Miro, Kara e f.f.f frumoasa, seamana bine cu tine. Doamne ce bine am mai ras la unison cu micutza ta!! Dar ce-i faceai acolo de o amuza asa tare??
Asteptam vesti de la dr.
Donia, 1-0 pt. tine, n-am mai incercat de ceva vreme sa-i dau cereale simple cu linguritza. Multumesc mult de sfat. Tu nu te lasi pana nu rezolvi problema omului.
Dianocica, mi se rupe inima cand ma gandesc ce durere groaznica o suporta dmic la iesirea maselutzei, noi suntem inca la dintisori si ne urcam pe peretzi, nu vreau sa ma gandesc mai incolo...Mai, mai, dintii astia mananca toata tineretea copiilor...
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dandusa spune:
Bambo,
azi am schimbat geamurile la toata casa...,deranj mare...,dar bine ca n-a fost chiar asa rau cum ma asteptam...
apoi am iesit cu fetele ca de obicei...,ne-am plimbarit,am mai cumparat una,alta...si apoi acasa sa fac curat...,dar ce curat? ca nu m-a lasat bubu sa fac prea multe...,era super obosita...,super nervoasa...,ca un dement de vecin isi gaurea pe macsa' sau puii mei ce facea ,da' facea un zgomot de nu mai stiam de mine...
mi-am zis ca termina si el pina la 20 30..,am intrat la baie...,am iesit de la baie ,el tot cu gauritul...,o adorm pe bubu ,el tot gaurea...,doamneeee simteam ca-mi vine sa-l bat...,dar nu stiam care-i ala...
,ca se auzea...,dar nu stiam de la care apt...
apoi a venit mama...,am plasat copil foarte nervos,aproape adormit...,dar la fiecare gaurit se trezea speriata...,apoi cobor la 7 si ascult pe la usi,sa vad de unde se aude...,descopar nesimtitul...,bat la usa...,deschide fiica-sa de 18 ani...,eu politicoasa "scuze de deranj,daca se poate,sa terminati...,copilul meu,bla,bla..."...ea...,"pai nu pot sa termine ca mai au o groaza...",bai nene...este 21,nu ma intereseaza cit mai au...,miine continuarea daca nu ati fost in stare sa faceti treaba asta toata ziua...,pai ce-ati pazit maicutza?...,este ora 21 si ceva...,dar chiar asa?...,da-o macsa de treaba...,imi inchide usa in nas...,iar eu fug plina de nervi sus...,la 2 min incepe iar...,bai nene,simtem ca inebunesc cind o vedeam pe Crinuta cum tresare,deschide ochii si strimba gurita sa plinga...de speriata...,o iau iar,o linistesc...,a mai tinut-o asa...,cca 10 min...,daca nu se oprea sa mor de nu sunam la politie...,ca tare nesimtiti au fost...
Daca spuneau omeneste...,ca puii mei...,mai au si ei 10 min de gaurit...si ca nenea cu bormasina pleaca miine in tarile calde...,sa mor de ma suparam...,intelegeam...,dar eu ma duc pe pace vorbesc politicos si ei ma ia la misto...,imi inchide si usa in nas...si cind ma gindesc ca astia erau in categoria vecinilor civilizati...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dianocica spune:
aka dr a zis asa: scosi cu orice pret, sa evitam alte complicatii. daca sunt apa chioara - colargol(parca..), nu au toate farm dar se gaseste..., ii usuca f tare, apoi ser si tras cu batista. karvol in camera, tot asa, mai usuca mucoasa si desfunda ca e mentolat. si..nu mai stiu..daca mi aduc aminte zic. multa sanatate
multe de zis dar mi e un soooooomnn....
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Teutz
Salutare, fetele!
Pe scurt, ca sunt obosita moarta si de-abia astept sa ma bag la somnic:
azi am fost la spital, ne-au facut externarea, dr mi-a spus ca Alexia are stomacul usor orizontalizat (din nastere, dar va fi ok), cu un mic grad de reflux gastro-esofagian. Facem tratament cu Motilium, 1/4 de pastiluta, de 4 ori pe zi, administrat cu un sfert de ora inainte de masa. Recomandarile dr gastro-enterolog: mese mai mici, dar mai dese si ingrosate, deci nu lapte simplu (cam 7-8 mese pe zi, de maxim 100 gr. fiecare), ridicarea patului de la un capat (pus carti sub picioarele patului), ca sa aiba o inclinatie de aprox 30 de grade, tinuta pitica la verticala dupa fiecare masa pana eructeaza bine, bine, sa nu o mai las sa-si bage degetele in gura, pt ca isi poate declansa voma si asa. Mi-a mai spus sa nu-i mai dau fier, pt ca nu are anemie deloc si, in plus, fierul poate provoca si el varsaturi, regurgitari etc.
Multumim mult tuturor celor care s-au gandit la noi si ne-au trimis energia lor pozitiva!
Teutzde
Alexia Iarina (10.12.2006)
pupam Teutz si pupam Alexia, bine ca sunteti ok si ca sti scapat.
- ce ne-am mai nimerit sa ducem fetele deoadata la analize.
la 7.50 eram deja in spital - prea devreme in conceptia asistentei (ea mi-a spus sa venim la 8 - eu nemtoaica - vin cu 10 minue mai devreme - wrong!!!
) am mai asteptam pana pe la 8.45 dupa fisa (care era la raport) apoi ne-au trimis la radiologie - unde am facut-o in familie Citind despre voi cat a baut Alexia - am preparat doua biberoane de ceai - in primul erau 100 ml si in celalalt 120. L-am dat pe cel mic. Cand l-a vazut cat e de putin ... nu ajunge, doar atat bea ea? bla bla bla
A baut fata mea 80 ml dupa care a facut bleah si nu am mai putut sa-i var in gurita bibe. Asta fu bine - dar apoi a urmat show-ul. I-au facut vre-o n-spe filme in picioare, intr-o parte, apoi pe spate cu capul in jos ... etc. Noi a trebui s-o tinem - ta-su de maini - iar eu de picioare (mai bine era invers - ca are a mea niste muschi - de ma dor bratele de cat de tare a trebuit s-o tin pentru a o imobiliza). Din punctu asta de vedere au fost barbare metodele.
In fine. Trecem peste - fata e plansa toata, ragusita de la atatea urlete + rosu in gat, are bubite sub ochi de la lacrimi si iritatie de cat s-a frecat la ei, e rupta de somn dupa atatea zile de trezit cu noaptea in cap si adormit prin spital pe oriunde,etc.
Nu avem reflux gastric - YUPIIII!!! Insa avem de-a face cu o gazata.
Noi din contra - trebuie sa papam din ce in ce mai rar. Papam inainte la 3-4 ore - acum tre sa marim timpul intre mese.
Avem fierul la limita de jos - dar intre valorile normale - asa ca vom da si noi fier - cand terminam tratamentul.
La calciu stam bine.
toate s-au datorat racelii prin care trecusem - si nu se vindecase complet.
in rest - totul va trece cu varsta. of Doamne!
incerc sa-mi pun ordine in ganduri - sa ma odihnesc si sa fac un plan de bataie - tre sa schimb programul fetei - de acum tre sa fie altfel.
Tineti-mi pumnii! - cum numai voi stiti, minunatelor.

multumim mult pentru ca v-ati gandit la noi

Miro
shoshika spune:
Donia, iti multumesc pentru raspunsul legat de incaltaminte...
Si, in plus, mi-au placut foarte mult randurile tale cu before and after... Foarte mult!
Dianocica, intr-adevar maselele sunt tare nasoale. A patit-o rau de tot sora-mea cu baietelul ei de un an jumate. Acum vreo doua luni i-au iesit 4 masele. Aproximativ in acelasi timp. Era terminata si ea, dar si copilul saracul... Multa rabdare iti doresc! 
Felicitari pentru progresele lui D! Super tare!
M-AI PRINS!
Ma declar vinovata! Acu' tre' sa recunosc... va citesc de cateva luni bune, iar filmuletul cu D l-am vazut de zeci de ori si-am ras tot de-atatea ori...
Danutz, condoleante!
A_deju, am uitat sa-ti spun ca si eu sunt din Galati...![]()
Teutz, multa sanatate micutei si ma bucur ca e bine pana la urma.
Dandusa, ce vecini dobitoci ai si tu! Cred si eu ca te-ai enervat! Stiti ce pateam eu? Cand dormea Tudor se mai trezea vreun mos sau vreo baba sa sune la usa sa intrebe unde e vecina din fata. Nu va spun cu cati nervi le-am raspuns. De unde-ar trebui eu sa stiu unde-i vecina?! Sunt secretara ei?! Oameni...
shoshika spune:
Mirona, Doamne, prin cate ati mai trecut si voi... Bine totusi ca nu e reflux... Multa sanatate!
a_deju spune:
eheee... dandusica... bine ca nu stai la mine-n bloc :)) mai stii (stiti) vecinii care au inceput sa darame/sparga/bormasineze in iulie?? eee..imaginati-va ca n-au terminat nici in ziua de azi, desi sa mor daca cu mintea pot gandi ce dracu' a mai ramas in picioare in casa aia... si-n plus, ca sa fie distractia la maxim, le-au dat microbu' si la aia de la doi... care aia de la doi este o ea, care e acasa ziua si un el, care e acasa numa' noaptea... deci, daca facem o simpla adunare, impartim la doi si scoatem radical, va da la rezultat cand spargeau ei pereti, dadeau jos gresie si faianta (ulterior o montanu), dadeau gauri si taiau lemne (da, da, sa nu credeti ca glumesc, taiau oamenii lemne, sa fie, pt la iarna probabil, i-a vazut mihaiul cu ochisorii lui caprui cand s-a dus sa le bata finut in usa nou instalata)... ???.. deci?? ghici ghicitoare... noaptea, evident.. incepeau finut, cu munca light, pe la un 9, hai 10, ca mai baga si omu' un sandvis, sa prinza puteri, ca era proaspat venit di la munshi, si intrau in paine pe la 12 si-o tineau asaaaaa..intr-o veselie.. pana pe la 3 dimineata... asta a fost cu doua nopti (cu tot cu mihaiul care facea ture adormit pe scari) inainte sa plecam, si cand am ajuns...ce sunet credeti ca ne-a luminat sufletu' si strepezit urechile..??? bormasina, iubita de bormasina...
(scurta pauza de redactare sa mentionez ca taman ce ma holbez in stanga la "cow-boy-itza lu' mama" :)) - a.k.a. kara de mirona; si e scumpa foc!!)
dar de data asta mihailul a lasat fineturile acasa, a coborat c-o falca-n cer si una-n perna, si le-a zis ca daca se mai aude ceva pana cand ajunge inapoi in casa, suna direct la politie... si evident, s-a mai auzit, si nici n-am sunat la politie, ca de... ne era rusine sa deranjam sectoru' la ora aia din noapte :))) (plus ca respectivii fac parte dintr-o anumita etnie despre care, politically speaking, nu prea pot sa comentez.. da' le-as discrimina vreo doua peste ochi...).
iar in prezent, in fiecare seara, ne bagam in pat si asteptam cu groaza sa vedem care, ce, cum, de unde se mai aude.. :))))) nu de alta, da' s-avem si noi ce sa trecem in cv la hobbyuri :))))
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
alexandra_25 spune:
Buna seara "minunatelor"....iar am lipsit...nu am avut timp deloc!
Noi suntem bine...ne chinuie dintisorii rau tare...cred ca o sa-i iasa mai multi deodata...!
Suntem super activi....toata ziua povesteste...zice:"mama ada"...si arata cu manuta....deja avem program de somn...cred ca si eu sunt una din acele mame norocoase...adoarme pe la 10-11 si se trezeste dimineata la 7....se ridica in picioare si incepe sa ne certe...cand vede ca nu ne trezim tipa...!In tarc sta cam 20 minute in care se joaca singur...dupa care se plictiseste si trebuie sa inventam altceva...toata ziua vrea numai afara...asa ca nu stiu ce o sa facem la iarna...pana acum toata ziua stateam afara...!
E innebunit dupa muzica....sa vedeti cum danseaza...da din fund...si din cap si din maini...si e fan Cleopatra Stratan!
Bem singuri lapticu...isi tine singur sticla numai ca atunci cand termina o arunca in mijlocul casei...
Cu mancarica asa si asa...tot lapticul si fructele sunt pe primul loc...mananca fara sa se innece bucati de mar,para si mai nou si bucata de banana daca ii dau mananca singurel
Blugi...avem si noi...de la Zara trimisi de nasica lui...mie sincer mi se par super practici...!
Teutz...
si multa sananatate Alexiei si sa nu mai aveti probleme...ce fulgulet curajos!
Mirona...pupici si voua
si sananate si Kara sa fie bine!
Eu iar am probleme cu sciatica....de fapt acum mi s-a mutat in sold...am zile mai bune...mai rele...iar trebuie sa o iau de la capat cu spitalele....numai ca nu pot sa fac film decat peste saptamani pentru ca nu au film...traim in Romania.....!
Pup dulce toate "minunatele"...va doresc un weekend placut....!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
a_deju spune:
quote:
Originally posted by shoshika
A_deju, am uitat sa-ti spun ca si eu sunt din Galati...
si nu ne cunoastem??
editez ca sa largesc sfera de indicii: nascuta-n 81, crescuta-n mazepa II, caminul de langa scoala nr. 2, clasele I-IV la scoala 2 (ma rog.. primul trimestru din cl I la mareata 28, dar m-au dat afara :)) pe bune!! i-am zis invatatoarei ca e tampita :))) ), clasele V-VIII scoala nr. 26, liceu cuza, clasa de franceza.. te ajuta la ceva?? :)))
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
mirona.. off... bine ca trecura, si nu e nimic de rau!! cu gazele.. o sa treaca si asta! v-a recomandat ceva in acest scop?? (stiam ca debridatul ar folosi.. dar nu bag mana in foc ca mai tin minte cum trebuie..) baga o intrebare si la mama omida a noastra, alias ralumat, ca tre' sa stie ea sa recomande si pt "gazati".. :))
multi pupici de la noi!!
Deea, mami de
Eric (15.12.2006)