Nou stil de viatza (152)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!

Am avut o noapte de cosmar cu bebe mucios care urla de fiecare data cand se ineca si trezea tot blocul, nu numai pe mami si tati. I-am tot bagat ser fiziologic pe nasuc (cu forta...va dati seama ce chin si pe el si pe noi), dar ii elibera caile respiratorii doar pe moment si cu cat plangea mai mult cu atat productia de mucisori crestea...ooofff!

Abia acum i-am dat niste Nurofen pe care am evitat sa i-l dau azi-noapte pentru ca nu are febra sau alte simptome de raceala...si in sfarsit doarme ca un ingeras! ...mami si tati ioc somn ca avem alte treburi!

N-am avut timp sa intru zilele astea ca sa postez meniul, dar il scriu acum repede:
Luni
MD: cafea cu zaharina, o nectarina si 2 pere
P: salata de rosii, ardei, morcov cu branzica si dressing de iaurt, ulei de masline + cateva bucatele de carne de vita la gratar
C: nimic pt ca am mancat pranzul pe la 5 dupa-amiaza

Marti
MD: cafea, o bucatica de banana si o nectarina
P: ardei capia copti cu sos de rosii + cartofi natur
C: o salata de conopida

Miercuri
MD: cafea, o nectarina si o para
P: spaghete cu sos de bulion si porumb dulce
C: 3 cornuri mici cu ciocolata si 3 tablete de ciocolata amaruie

Pe ziua de azi asa ar trebui sa pap. Deocamdata n-am baut decat cafeaua si mai am una la facut acum ca altfel n-as rezista la cat de "mult" m-am odihnit azi-noapte!

Gusta regimul e dat de un medic naturist si recomandarea lui a fost pt grupa de sange A2 (eu am A2). Tot ce e posibil sa mearga totusi la oricine. Eu zic sa incerci. La mine a avut efect inca din prima saptamana cand am dat un kilogram jos; in a doua am mai dat un kil, iar in a treia am inceput sa slabesc mai lent. Dupa o luna jumate parca dadusem 3 kilograme jos. Apoi am lasat-o moale cu regimul si s-a vazut imediat pt ca am stagnat. Mie imi place mult regimul asta pt ca nu mori de foame, plus ca-ti permite sa mananci si fainoase, dulciuri, etc. Ei spun ca in 3 luni poti slabi si 30 kg, daca il tii cu strictete. Eu zic: fiecare slabeste in felul sau in functie de organism. Totusi eu il recomand. Aaaaa...este acolo recomandata pizza in ziua a treia de regim...am incercat si nu mi-a priit...asta asa ca o observatie personala. Poate pt altcineva merge mai degraba pizza decat spaghete....cine stie!

Am o intrebare: ziua de raport cand e?

Vad ca sunteti indarjite ceea ce ma bucura pentru ca o astfel de atitudine ma mobilizeaza si pe mine!
Spor la slabit!
Va pe toate!

Anca, Nastad si Sigrid cu toata viteza inainte fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Azi imi petrec timpul numai intre barbati: Platon, Aristotel, Wilhelm Dilthey...toti unu' si unu'...

quote:
Originally posted by Tzuni

Buna dimineata! ma rog..."dimineata"...

Delia, alergi la ora 8????? Mama ce-as fi dormit io in locul tau! io-s pasare de noapte, ziua as dormi ca porcu!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Hotaraste-te, pasare sau porc?

M-am sculat la 8 si am plecat sa alerg la 9.

Carmen, din pacate mi s-a stricat mp3-ul mic pe care il luam la alergat. Mai am unul mare dar e ditamai caramida si imi trage nadragii jos. Asadar alerg fara muzica...doar cu pedometrul.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Multumesc fetele de urari.Situatia nu e chiar asa roz.Sa vedem ce mai zice un medic si dupa oi vedea ce e de facut.Am venit sa mananc si ma duc inapoi ca acuma sta una din cumnate.Am zis ca nu imi doresc sa ajung asa imi venea sa ii plang de mila.

Carmen cafeaua o beau neagra .Si sunt deja la a 3 ca am sarit micu dejun ca nu am mai avut timp.Sa vedem daca vad eu cina azi.

Bfly am sa te mai intreb de regim ca sunt interesata.

Sper sa pot reveni pe seara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delia, sa fie clar: ziua porc, noaptea pasare, da?
Daca alergi pe la 10, vin io sa-ti cant!
...alege repertoriul! Stiu: populara, usoara, de copii...

Tzuni - oLo - Mercedes

...in cautarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Delia, sa fie clar: ziua porc, noaptea pasare, da?
Daca alergi pe la 10, vin io sa-ti cant!
...alege repertoriul! Stiu: populara, usoara, de copii...

Tzuni - oLo - Mercedes

...in cautarea unui ingeras

Daca te apuci sa inveti ceva Depeche poate ma mai gindesc.

Imi place noua ta semnatura.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

CARMEN
Bfly, eu pun langa tzarcul lui Doruletz o carpitza cu karvol si nu mai am probleme cand e mucios.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Oana: blablabla...blablabla
Eu : Mai mami , de ce vorbesti asa mult?
Oana : ca sa nu-mi taca gura

Eu: Mai Oana , eu cu cine vorbesc?
Oana : Cu peretii

Seful meu:ce faci Oana la servici?
Oana : muncesc
Seful meu : de ce muncesti?
Oana: ca sa castig bani

Oana: la anu` ma duc la scoala
Seful meu : nu cred
Oana: baaa daaaaa
Seful meu: mai Oana ...tu ma minti
Oana: da` mai taci , m-ai "inubunit"la creieri....ma duc la balamuc

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ina: e tare bine pentru ca am spatiu, e totul nou, e liniste nu stresez si nu ma streseaza nimeni cu nimic. Noi mai avem inca multe de facut, dar deja e tare bine. Curtea o sa o facem abia la primavara, de exemplu, iar sala de sport sper eu ca pana la Craciun. Acum sunt ai mei la noi si tata pune gresie in camera tehnica si zugraveste, dar nu ma incurca ca e la demisol si nu face mizerie in casa.
Carina e tare incantata de casa, dar problema mea raman scarile. Mereu cand aud o bufnitura fug ca apucata sa vad daca nu a cazut. Apropos, mai aveti dintre voi scari in casa? Nu cad copiii pe ele? Eu sunt obsedata deja

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, spor la citit. Te asteapta multe informatii interesante. Vad ca esti pregatita sa ti le insusesti.
Faci si LRC? (limba romana contemporana)

Bfly, daca mucii sunt aposi, merge ft. bine un remediu homeopat, Allium cepa. Daca te intereseaza, da-mi pm. Sanatate!
Interesant meniul, ma voi inspira si eu.

Tzuni, ce fel de pasare esti noaptea? Gaina sau pui?

Nastad, ce replici nostime da Onitza!

Tumpi, ok, am inteles. N-am modificat inca lista, acu' lucrez la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

e gata, am modificat, daca am uitat ceva/pe cineva, spuneti.

Mergi la inceput