Nou stil de viatza (152)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata. Acum savurez si eu cafeaua.
Pe ziua de ieri am ca abatere 2 castraveciori acri. Ciudat dar simteam nevoia de ceva sarat.
Azi am in meniu de baza orezul, fiert cu putin delikat, 2 rosii, 2 castraveti, ceai, cafea.

gusta, sanatate multa socrului si tie putere!

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, alergare placuta! Asculti muzica in timpul prestarii?

Gusta, cum bei cafeaua? Indulcita sau amara?
Nu e multa?

Cornelia, nici nu se pun la socoteala castraveciorii aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dimineata!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Haloo....

Suntem ok si eu si burtica, papam sanatos....si sunt multumita asa. Mai am pofte de cioco dar....mananc putina si trece.

Meniul de ieri:

MD: o felie paine cu branzica si o rosie + o banana
Gustare : 2 mere maricele
P: ostropel de gasca, cu branzica si 2 rosii si 2 felii paine
Gustare : 2 mere maricele
C: branzica cu rosii ceapa de apa si o felie paine
Un ursuletz de la fi'miu cu gem de capsuni

Sunt moarta dupa branza cu rosii...si bag la greu. Si la cealalta sarcina la fel am patit si am mancat la branza...

Acum merg la munca.....ca am la treabaaaa!!!

Diana 10+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata fetele...nu e nici 10 si sunt la a treia cafea (limita mea normala e de 2,dar azi m-am trezit la 6 jumate si imi permit!
Azi mi-a fost frica sa ma uit pe cantar,sunt asa balonata si umflata,ma simt de 100 de kile
Insa va urez voua o zi frumoasa!!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

gusta, multa sanatate socrului!

aseara a fost bine, am mincat doar jumatate de pulpa la rotisor si 5-6 bucatele de cartof pai...extrem de putin.

astazi am inceput cu stingul: 2 prajiturele si 2 pateuri, insa o sa fiu atenta pe dupa amiaza sa compensez.Problema e ca sunt extrem de agitata si nervoasa, lucru care nu prea imi sta in fire.Sper sa nu se accentueze starea asta.Mi-e dor de o casa curata si calda...la noi e praf si frig...brrrr.

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata!

Aseara imi era frig, foarte frig .Am mancat orez natur fiert cu vegeta si trei ficatei de pasare inabusiti .Mi-a fost asa de biiiine dupa aceea...M-am incalzit brusc.Ce bine e sa mananci!

Meniul de azi

MD Strugure,suc de ananas,cafea, ceai
P Soia cu orez natur
C Conopida fiarta si tofu

Pe parcursul zilei rontai ridichi,ardei gras,gutuie,mar si poate niste paine de secara.Tin post.

Ina,ai rezolvat cu canapeaua? Grupa de sange O e de carnivori...

Dordia, cand eram gravida doctorul mi-a spus sa nu mai mananc branza cu rosii ci cu ardei sau castraveti ca rosiile impiedica absorbtia calciului. Vad ca nu renunti usor la ostropelul de gasca...
Sa-ti fie de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata! ma rog..."dimineata"...

Gusta, tin pumnii sa fie totul mai bine!

Cornelia, nu se pun castravetii aia, stai linistita. Ma bucur ca te simt mai vesela, mai plina de viata. Sper ca s-a dus departe de tine depresia aia...

Delia, alergi la ora 8????? Mama ce-as fi dormit io in locul tau! io-s pasare de noapte, ziua as dormi ca porcu!

mamica dulce, m-ai lasat cu gura cascata : TREI beri!!!!! TREI cafele!!!!! Unde-ncap mama atatea? ...pe langa chinezarii...

Dordia, pupici lu bb din partea mea Si...n-as da chipsurile pt o tona de rosii cu branza!

Nastad, mai ai energkia de ieri? da-mi si mie macar un pic!

Mephala, azi ce sport extrem faci?

Violeta, tv si o editura.

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

8 oct - 66,6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

quote:
Originally posted by ina C

Buna, fetelor!

gusta, multa sanatate socrului!

aseara a fost bine, am mincat doar jumatate de pulpa la rotisor si 5-6 bucatele de cartof pai...extrem de putin.

astazi am inceput cu stingul: 2 prajiturele si 2 pateuri, insa o sa fiu atenta pe dupa amiaza sa compensez.Problema e ca sunt extrem de agitata si nervoasa, lucru care nu prea imi sta in fire.Sper sa nu se accentueze starea asta.Mi-e dor de o casa curata si calda...la noi e praf si frig...brrrr.

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mai e putin, Ina. Sa vezi ce bine o sa fie intr-o casa curata...Cauta caldura din suflete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
Nastad, mai ai energkia de ieri? da-mi si mie macar un pic!

DA
Ia de aici

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput