Nou stil de viatza (152)
Raspunsuri - Pagina 10
oLo spune:
Eu incep concursul cu 66.7 kg. Ieri si alaltaieri am fost cu fetele la padure cu bicicletele. Raportam cu mandrie 21 km (ieri) si 13 km (alaltaieri) Sper sa fie vreme de iesit si WE viitor (desi-i cam frigggg, si in plus cred c-o sa lucrez sambata)
mephala30 spune:
Ina, diseara ne 'tinem de foame' una alteia. ![]()
Anca, nu, nu merg la sala si-mi pare tare rau.
gusta spune:
Carmen bravo.Eu cu sportu stau prost dar vad ca vremea e destul de buna si cred ca azi ma luat harnicia de gradina.Daca reusesc sa fac ceva acolo oare se pune ca si cum as fi facut sport?
Ina vin si eu si iti tin diseara de foame.Mai ales cand am si un olandez care numai noaptea are pofte de diferite lucruri care le-as manca si eu.da cred ca il trimit jos sa doarma si asa scap si eu de ispita.
Ce am observat pentru ca am sarit acea gustare dupa micul dejun imi este foame si cred ca maine numai o sar mcar pana invat un pic organismul ca numai primeste alte lucruri.
Cornelia pai daca urci de cateva ori pana la etajul 5 e ca si cum ai face sport.
Astept sa imi fiarba cartofi ca sa mananc si dupa ma duc frumos in gradina si incerc sa ma imprietenesc cu munca .
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
Proba pt semnatura.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

8 oct - 66,6 kg
mephala30 spune:
ce atmosfera 'de bine' predomina! 
Tzuni, imi place semnatura! ...suflatul la trombon, mda, e un sport si asta, si-inca ce sport! ![]()
hai ca-mi caut si eu o semnatura
carina spune:
Neata!
Pana acum 2 mere si o cafea
La pranz cred eu ca salata caprese (mozarella, rosii si busuioc) si apa
Seara: as vrea un mango si atat dar vedem ce o sa aiba mama de comentat.
Io am vrut sa ma tin bine la concurs si sambata si duminica am mers la inot cate 1 ora, dar duminica mi-am facut si masaj anticelulitic. Mare greaseala 

. Eu nu stiu daca voi ati patit, dar eu am hematoame imense pe picioare. Stiu ca e normal sa ai vanatai, dar la mine nu sunt vanatai ca sunt hematoame mari, umflate fff dureroase.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Mik spune:
Buna dimineata la frumoase si motivate !
Meniul de azi :
- cafea neagra si piine cu dulceata
- miel la gratar cu vinete si putin orez. un iaurt simplu. prune
- salata verde si cruditati cu peste afumat. putina brinza
Va pup pe toate si va doresc o saptamina dintre cele mai bune.
dordia2000 spune:
Azi am reusit sa ma tin de meniul declarat, dar...diseara am schimbat.: Ostropel de gasca...cu salata de varza.
Stiu ca tb sa fac schimb intre Masa de pranz si cina dar...nu mi-a dat prin cap sa imi iau la mine ostropel asa ca....
Vad ca ati inceput in verva concursul...bravo!!!
Diana
10+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Tzuni spune:
cedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzz
mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

8 oct - 66,6 kg
carina spune:
Tzuni da' tu nu mananci nimic? Fa o pauza si inghite ceva.
Eu te pup si te strang in brate virtual (nu tare ca ma dor hematoamele)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai