set incorporabile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

daca poti gasi cuptor pe gaz, care sa aiba panoul electric... poti face exact ce faci si cu un cuptor electric.
Eu am unu cuptor pe gaz cu panoul electric, pot fixa temp dorita, pot sa fixez sa se curete singur, pot sa il pun sa tina mancarea doar calda... si totul e la gaz.

De ce il prefer pe asta, in caz ca se ia curentul imi pot folosi acest cuptor sa il aprind la bricheta.. dar daca totul e electric nu il poti folosi

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

De 1 saptamana si-a luat mama cuptor electric Ariston si e ingrozita cum se invarte contorul de curent. Asteapta sa vada facturile de luna asta (si de gaz si de curent)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Eu am avut Ariston si anul trecut, de Paste, am avut ambitia sa fac prajiturile acasa.Am fost foarte atenta cat platesc in plus si surpriza a fost ca am platit cu 20 de lei in plus.Cuptorul meu era mai vechi si de clasa B.Facand o comparatie gazul e mai scump decat curentul.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Atentie la autocuratare.Exista catalitica(niste placi ceramice care disipa mizeria si o transforma in cenusa,si pirolitica(o ardere la 500 grade).De vrei mai multe amanunte intreaba-ma,cu asta ma ocup,vand electrocanice incorporabile si avand in vrdere orasul de unde sunt nu ma puteti acuza ca as fi partinitoare.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Pai m-am cam hotarat deja, 95% cuptor electric, 5% pe gaz.
Ramane de vazut acuma ce marca si la ce pret.
O prietena a mea si-a luat whirlpool si e ff multumita.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

pai as fi eu interesata care e diferenta intre pirolitica si catalitica.
si eu as vrea sa-mi cumpar un cuptor electric, chiar am pus ochii pe un Bosch cu autocuratare dar nu stiu de care (curatarea).

In schimb costa cam mult, aproape 1700 RON. stam in dubii ca nu stim daca se merita sa dam atatia bani pe el. daca v-ati uitat la modelele Bosch este cel cu usa care se trage cu tavi cu tot in afara.
Ce parere aveti? E prea mult sau se merita sa dau banii pe el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexckriss spune:

quote:
Originally posted by crisbar

pai as fi eu interesata care e diferenta intre pirolitica si catalitica.
si eu as vrea sa-mi cumpar un cuptor electric, chiar am pus ochii pe un Bosch cu autocuratare dar nu stiu de care (curatarea).

In schimb costa cam mult, aproape 1700 RON. stam in dubii ca nu stim daca se merita sa dam atatia bani pe el. daca v-ati uitat la modelele Bosch este cel cu usa care se trage cu tavi cu tot in afara.
Ce parere aveti? E prea mult sau se merita sa dau banii pe el?

ce ati luat pana la urma?
si eu eram interesata de modelul respectiv dar nu cred ca isi merita pretul, mi se pare cam exagerat. Asa ca m-am orientat spre Gorenje si am vazut niste cuptoare chiar dragute, cu curatare, la 12-14 milioane.Inca nu mi-am luat dar cred ca Gorenje imi voi lua, mai ramane sa vad insa ce model.

Mergi la inceput

La autocuratarea catalitica placile transforma rezidurile in timpul gatitului in cenusa,insa daca te uiti in interiorul cuptorului,vezi ca ai spatii neacoperite.Curatarea catalitica presupune o ardere la 500 grade si se inlatura orice urma de murdarie,plus ca poti curata si tavile.....Diferenta de pret este semnificativa.....peste 200 euro plus la piroliza.
La modelele de 12-14 mil de la Gorenje verifica daca au urmatoarele:
usa macar dubla.........cei de la bosch au ajuns la 4 straturi,ventilare..sa faci in acelasi timp ,cand e cazul doua tavi de pizza sau biscuiti,ca timpul e inamicul nostru,si,de ai bebe mic siguranta contra deschiderilor accidentale.Timerul,decongelarea,si ghidajele telescopice n-ar trebui sa lipseasca la banutii indicati
.Bafta si sa stii ca au produse faine..nu mi s-a intors nici una in service,din cate am vandut..........

Mergi la inceput

Aaaaaa,inca un raspuns,sunt doua modele la Bosch cu usa cu deschidere glisanta si ambele au autocuratare catalitica,cel de 1700 ron are pe peretii latarali si in spate,celalalt,mai scump,are si sus,unde e grilul(rezistenta aceia incolacita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Nina ce inseamna ecoclean la un cuptor electric?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Curatare ecologica ca sa denumesc asa functia.Nu se folosesc nici un fel de detergenti,autocuratarea e rezultatul arderii

Mergi la inceput