Codul SWIFT

Codul SWIFT | Autor: ralucami

Link direct la acest mesaj

Vreau sa fac un virament bancar dintr-un cont de-al meu de la o banca din Jp catre un alt cont deschis la BRD. Problema ar fi ca cei de la banca din Jp nu au putut face transferul pt ca au nevoie de codul SWIFT.

Ce e codul asta? Unde trebuie sa ma interesez de el? Am un cod IBAN pe foaia cu datele contului meu din Ro de la BRD, dar se pare ca e alta mancare de peste.

Va rog ajutati-ma ca e tare urgenta treaba!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

buna
Codul swift identifica banca si e de forma aaaabbccxxx - pt head-office, unde aaaa identifica banca respectiva, bb - tara, cc - orasul.
Deci pt BRD cred ca e BRDEROBUXXX (al centralei lor). Suna si la BRD pt confirmare.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Raluca, am sunat eu ptr tine, codul swift este : BRDEROBU
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Multumesc mult de tot pt raspunsuri! M-ati salvat!! Sper sa reusesc acum sa transfer banutii!

Roxana

Daca este un moderator pe faza, poate inchide subiectul, ca sa nu mai incurc pe-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Buna,
Aveti idee ce comision se percepe? Si eu tot pe un cont de brd franta trebuie sa depun banii si am inteles ca trebuie platit un comision. Desi cand i-am primit , amicul meu nu a platit nici un comision. Transferul este BRD Romania - BRD Franta

Rox

Mergi la inceput