2007 IN DOLIU
Raspunsuri - Pagina 2
lore03 spune:
Dumnezeu sa ii odihneasca si pe ei si pe dragul meu sot 11 iunie 2007
si sa ne rugam pentru sufletele lor
cristetil
redai spune:
Dumnezeu s-ai odihneasca
Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108
yashy spune:
quote:
Originally posted by lore03
Dumnezeu sa ii odihneasca si pe ei si pe dragul meu sot 11 iunie 2007
si sa ne rugam pentru sufletele lor
cristetil
Dumezeu sa-i ierte!
Adina & Luka
obraznicatura lu' mami
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by anya
... Cei din lista sunt totusi oameni trecuti de o anumita varsta -80,81,91 - e o varsta la care mai trebuie si omu' sa moara, e in legea firii...
Te-ai uitat pe lista bine? Nu toti sunt trecuti de 80 de ani, cum zici tu...
Bufi, lista e din EVZ. Si acolo, cand am citit-o prima data, am vazut ca lipseste Vanda Condurache, de la TVR Iasi (fosta mea profesoara). Si intr-un comentariu de sub articol, chiar se atragea atentia asupra acestui fapt. Poate nu o cunoaste toata lumea, dar a fost un mare om, din toate punctele de vedere.
Tot in primavara a murit si Mircea Motrici, de la Suceava, cunoscut jurnalist, corespondent al Radio Romania si scriitor.
Si zilele trecute s-a stins cantareata de muzica populara Elena Roizen (Dobrogea), tot in urma cancerului, la numai saizeci si ceva de ani parca.
Guestus spune:
Pai da...uite asa mor personalitatile si noi nu facem nimic...
Ce ziceti... daca ar fi aparut personalitatea la TV/ziar sa zica "am nevoie de 1 ficat" ar fi aparut voluntari?
iuliana_2007 spune:
Stiti ce este cel mai tragic?Ca nu are cine sa ii mai inlocuiasca,nu mai vine nimeni din urma lor care sa fie asa de mari cum au fost ei,generatia de aur.Aici ma refer la artisti.
Sa nu uitam ca au murit si oameni mari din afara tarii care ii cunoaste o lume intreaga.
Parca moartea si-a propus sa ia numai oameni mari,talentati.
Dumnezeu sa ii odihneasca...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
capra cu trei iezi spune:
n-am stiut de Elena Roizen. Dumnezeu s-o odihneasca. mie imi placea tate mult cum canta...
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
hristina spune:
Si zilele trecute s-a stins cantareata de muzica populara Elena Roizen (Dobrogea), tot in urma cancerului, la numai saizeci si ceva de ani parca.[/b][/navy]
[/quote]
Da?!? N-am stiut!
Pacat,Dumnezeu s-o odihneasca! Parca imbatranise brusc!
De unde ai aflat?
Kasi si Victoria