Gravidute si mamici de Constanta (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Monica, deci ne adunam mai multe! daca e asa frumos ar fi chiar pacat!!
Madaluta, hai si tu!
jojo_miha, te bagi??

am zis in parc la Casa de cultura, nu stiu daca prin zona e vreun restaurant sau terasa sa ne mai si hidratam un pic, daca e asa frumos poate bem din mers

eris, tu stai acasa pe probleme medicale sau ti-e mai bine mai linistita? daca nu-i bai, hai si tu maine!!

care vrea, sa-mi dea mesaj sa-i dau nr. de mobil pe PM -sau pe mine ma puteti gasi pana auna-alta si pe messenger, e linkul la profilul meu.

si abia astept confirmari!

Monica 28+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna seara fetelor , ma scuzati ca am disparut cateva zile dar nu am fost atat de ocupata si stresata de mult timp.Sunt in plina mutare cu tot ce implica ea (doamne ce de lucruri se pot aduna intr o casa de om),copii in picioarele mele,amandoi sunt pe antibiotic pentru o amigdalita urata,nu dorm noaptea din cauza secretiilor de tot felu(tuse,nasul,febra).Multumesc fetelor ca ati intrebat de mine ,va pupic.Trebuie sa termini mutarea pana joi ca vineri ii dau liber doamnei ca sta cu copii sambata noapte ca ma duc la bucuresti sa fac smotru la celelalt apartament.
Si acum vesti mai bune,petrecerea lui Victor a iesit bine , preparatele culinare a fost rase cu totul , din curcanul meu au ramas oasele,va imaginati ce a fost intr un apartament comunist(cutie de chibrituri)13 persoane si 7 copii, s a mutat balamucul la mine ce mai,eu nu am stat o clipa ,numai in bucatarie si la copii dar ce conteaza a iesit frumos.Nu am stat prea mult din cauza copiilor , de la 5 pana la 10 ,apoi cei 4 prieteni care au venit de la bucuresti au dormit la noi si din cauza asta n am ingramadit toti in aceasi camera deci nu prea am dormit si asa mai departe.
Victor a avut multe lucruri pe platou sa isi aleaga dar tinta s a dus la dopul de pluta de la vin , betiv ce mai , ideea este ca am vrut sa il iau si urlete nu vroia nimic altceva decat dopul,dupa aceea intr un finalseringa si pe urma ruleta deci va fi un doctor in inginerie cam betiv sau sau un doctor care le trage dar cu masura.Osa va trimit poze dar nici nu l am transferat inca din aparat din lipsa de timp, promit sa resolv saptamana viitoare si va anunt.
In legatura cu intilnirea nu stiu sigur daca ajung chiar daca este practic la mine acasa dar fac tot efortul sa vin sa va vad dar nu ati spus la ce ora si unde exact , la statuie?Ne intilnim acolo si vedem ce facem mai departe.
Va iubesc pe tpate si ma scuzati ca nu va scriu la fiecare dar sunt franta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, am innebunit azi, nu mi-a mers netul si am disperat tot incercand pentru ca voiam sa va povestesc cum a fost la eco.

Avem un baiatzel grasun de 2 KG deja e pozitionat cu capul in jos, avea manutele langa cap si sugea un degetel si pe urma imediat dupa aceea a cascat taaare si i s-a vazut limbutza. Plangeam acolo pe masa ca proasta si ma uitam la el, eram topita. Are nasucul carn si gurita rotunda, nu mai pot dupa el, stateam cu tati si ne uitam cu gura cascata!!! Colul e lung si inchis, e totul bine si cu mine si cu el. Misca intr-una si ma loveste cu piciorusul si cu fundul, cand se intoarce parca se tranteste (aici seamana cu maica-sa ) Cand eram la eco a inceput sa sughita si doctorita mi-a aratat cum se misca diafragma si inimioara, ce mai, sunt topita!

M-a programat din nou peste 3 saptamani, pe 14 noiembrie! Mada, eu am plecat de la cabinet la 5 fara 5 minute dar tu inca nu erai. Nu ai mai fost sau ai mers mai tarziu.

Eu ma inscriu la intalnirea de maine si vorbim despre toate cele! Pana la urma la ce ora e intalnirea?

Pupici,
Angelique 30+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Fetelor, ce zi urata! Avem ghinion. Dar poate va iesi soarele mai tarziu! Ma uit pe fereastra si parca s-a mai inseninat putin. Numai de n-ar incepe ploaia iar. Pe la ora 13.00 ar fi bine? In parc la Casa de Cultura? Eu las calculatorul deschis pana atunci sa vedem cum si ce vom face.

toate fetele

Mokika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (1 luna si 3 saptamani)

am mai adaugat cateva poze cu bebe

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe si cu noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna ziua.
Ce vreme urita... poate pina dupa prinz se insenineaza. Din pacate mi-e imposibil sa ajung astazi undeva. Sint tintuita in birou, iar dupa -amiaza a intervenit ceva in program.
Data viitoare nu ratez.
Angi cred ca a fost superb. Mi-ai facut o pofta sa-mi vad si eu ingerasul la eco.
Nu v-ar placea sa avem un ecograf acasa... ?!?

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

mokika, asa ma uitam si eu...
sper ca se va mai elibera cerul, mai avem vreo 2-3 ore de interval...

Angelique, felicitari pentru bebe maricel!! mie nu-mi face eco la controlul lunar, nici nu stiu daca ar trebui sa fac mai multe... (la mine s-ar lasa doar cu programare la dr. Ciufu). as vrea si eu sa-l vad mai des si sa vad ce se intampla cu el...

Am vorbit cu Denis si daca nu se face frumos, ne gandeam sa incercam restaurantul chinezesc de pe Mamaia, cel de langa fostul restaurant London.

ma uit ca pe masura ce scriu se intuneca afara, sa-mi bag degetele in ochi...

offff

Monica 29+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

Buna ziua.
Ce vreme urita... poate pina dupa prinz se insenineaza. Din pacate mi-e imposibil sa ajung astazi undeva. Sint tintuita in birou, iar dupa -amiaza a intervenit ceva in program.
Data viitoare nu ratez.
Angi cred ca a fost superb. Mi-ai facut o pofta sa-mi vad si eu ingerasul la eco.
Nu v-ar placea sa avem un ecograf acasa... ?!?

Va pup pe toate fara exceptie.

- puiutul meu

Ina, eu dupa ce am fost la eco pe la 12 saptamani am zis ca vreau si eu acasa un aparat cum are tanti... mai ales ca era frustrant sa nu-l simti si sa-l vezi pe ecran ce tumbe si sarituri face pe acolo...

Mai facem intalniri, ne mai vedem noi... -desi nu-mi place ca vine iarna si frigul, care mie nu-mi prieste deloc!

Monica 29+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neatza..
Raportam o noapte cumplita....o durere insuportabila de cap( n-am avut in viata mea asa ceva)+ 3 reprize de ...Si eu care ma bucuram k am scapat...Sunt cam speriata pt k vineri tati al nostru pleaca pt 1,5 luni din tara si eu nu stiu cum ma voi descurca !Bona vine, dar 5-6 ore din 24...restul trebuie sa fiu eu fresh...
Angelique: eu am ajuns la cabinet la 17.05 de-aia nu ne-am intalnit.Imi pare rau.felicitari pt grasun!darius abia la 32 de sapt avea 2 kg...

Si noi am crescut.Avem 4 cm si am dormit tot timpul cat am facut controlul...Am vazut manutele, piciorusele, degetelele, ochisorii...si un ditamai capul.
Voiam sa intreb daca a facut vreuna dintre voi Translucenta nucala.La darius n-am facut-o si acum m-am programat sa o fac, dar sunt inca in dubii. oare e relevanta? sau sa astept triplul test? La darius nici macar pe-asta nu l-am facut caci mi-l doream atat de mult incat nu as fi fost in stare sa fac intrerupere de sarcina indiferent ce mi-ar fi spus k are. Acum situatia parca e altfel , nu k nu mi-l doresc la fel de mult pe acest bb, dar imi doresc din tot sufletul sa stiu k e sanatoos.
In legatura cu intalnirea nu stiu ce sa spun...vremea mi se pare oribila,iar intr-un restaurant inca nu ma incumet sa intru. ieri am urcat in tomis la KFC si abia am rezistat cateva minute.daca totusi se insenineaza si va intalniti in parc lasati pe-aici un mesaj ceva k sa stiu locul si ora.
va pup pe toate si va doresc numai bine

Yannia: cum a fost la echo? asteptam sa ne povestesti .dar de ce faci si marti si joi?sau am inteles eu gresit? oricum multa bafta si sa vii fericita!

Madalina 11+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bisous: am uitat sa te felicit pentru aniversare si sa va doresc multi ani sanatosi si totodata sa te felicit si pe tine k ai facut fatza unei asemenea situatii. Ce ma sfatuiesti- sa fac si eu la fel in decembrie sau acum dupa ce ai trecut prin asta, ai idee de vreun alt tip de petrecere?
Noi nu suntem hotarati inca sub ce forma sa aniversam un anisor al lui darius:
- doar cu nasii sa-i luam motul si atat
- cu toti prietenii si copiii acasa ( cam 6 familii cu 6 copii ...)
- doar cu familiile la un restaurant

Stiu k cel mai frumos ar fi cu copiii, dar din cei 6, cel mai mare are 2,5 ani, asa k nu stiu ce vor intelege dintr-o petrecere. Si nici mamele nu stiu ce vor intelege din ea...
Astept parerile tuturor, eventuale scenarii...k sa stiu din timp cum trebuie sa ma pregatesc.
Va pup inca o data!

Madalina 11+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna fetelor,
Deci cum a ramas va intilniti azi la 13 in parc la casa de cultura dar unde , la statuie?
Va pupic si incerc sa ajung dar daca totusi nu pot va rog sa ma iertati , sunt extenuata

Mergi la inceput