Mamici de noiembrie- decembrie ( 91 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc pentru suport. Ma gandesc numai la prostii. Poate si din cauza ca stau mai mult singura. Domnul sot parca s-a insurat cu serviciul. Mi s-a luat de serviciul asta al lui. Cand ma gandesc ca peste o saptamana sau doua incep iar delegatiile .

quote:
Originally posted by ancadragoman

Stai ma linistita ca nu nasti tu asa de repede,eu la 28 de sapt aveam 2,4 colul ,la 32 era de 3 cm si inchis de fiecare data,iar la 34 era 1,5 si deschis,daca stai linistita si nu faci efort nu o sa ai probleme

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adina, si noi suntem norocosi culmea ca omul meu e f dornic si ma tot gindesc cum m-o fi vazind sexy si apetisanta cind eu ma vad ca o balenutza, da no, cine stie :))
Asa ca o data pe saptamina musai ...
Eu am insa o problema cu pozitiile, ca nu mai is comode nici unele, poate ai tu niste sugestii ...

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Mai fetelor nu mai vorbiti de lucruri sfinte, adica despre. faceti pofta la cele mai putin norocoase. Dupa cum va mai spuneam, al meu refuza categoric sa o facem. Se gandeste numai la fie-sau, cica sa nu-i facem rau. In plus mai spune ca in perioada asta el simte nevoia sa ma protejeze. Spune-ti si voi. Asta nu e normal la cap. Imi vine sa-i dau cu ceva in cap cateodata, mai ales ca urla hormonii in mine

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxana am vazut burtihania.....s-a lasat ceva si parca s-a tuguiat mai rau

anca 35+

Maria
poze

Mergi la inceput

Roxxy, pai cum se mai zicea pe aici, legat de pat bietu, o muzica, hainutza sexy si sa vezi cum uita de toate sentimentele lui protective ....

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Roxana, am vazut burtica, e tare frumoasa :)
E mai mare ca a mea dar mie mi se pare ca si a mea e lasata in jos, acuma nu stiu cit de tare, dar tot conformatie asemanatoare cu a ta are ..

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Cu hainutele sexy nu prea mai merge ca sunt o mica balenuta. Nu prea mai am nimic sexy care sa ma incapa . Am incercat de vreo cateva ori cu muzica, mangaieri, insa el incepe sa ma mangaie pe burta si-mi trece tot cheful. Ca sa nu mai spun ca incepe si fie-sau sa dea din picioare. parca sunt intelesi .

quote:
Originally posted by pufulet74

Roxxy, pai cum se mai zicea pe aici, legat de pat bietu, o muzica, hainutza sexy si sa vezi cum uita de toate sentimentele lui protective ....

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxxy astia doi te saboteaza

anca 35+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarada spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Multumesc pentru suport. Ma gandesc numai la prostii. Poate si din cauza ca stau mai mult singura. Domnul sot parca s-a insurat cu serviciul. Mi s-a luat de serviciul asta al lui. Cand ma gandesc ca peste o saptamana sau doua incep iar delegatiile .

quote:
Originally posted by ancadragoman

Stai ma linistita ca nu nasti tu asa de repede,eu la 28 de sapt aveam 2,4 colul ,la 32 era de 3 cm si inchis de fiecare data,iar la 34 era 1,5 si deschis,daca stai linistita si nu faci efort nu o sa ai probleme

anca 35+

Maria
poze

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Buna fetelor,
ce ma bucur ca nu sunt singura care are problema asta cu colul.

Eu am 28 sapt si de o luna sunt in cm pt ca trebuie sa stau in patut linistita.
Cand am fost la eco pe 3.09 , la medlife -dr. Chitescu, mi-a spus ca ca am colul de 3,5 cm si e mic,dar totusi e bine ca e inchis. Si ca trebuie sa ma vada dr. ginecolog daca e moale.
Asa ca a 2a zi m-am dus la dr. sa vada si asa era: era si scurt si moale si m-a bagat obligatoriu in cm cu conditia sa nu fac mancare, sa nu fac baie in cada, sa ma plimb doar o juma de ora pe zi,sa nu car greutati si sa nu am contractii.

Asa ca, mi-am facut toate legaturile de la serviciu acasa si de atunci lucrez de acasa din patut.
Am fost sapt trecuta la control (ah sunt la dr.Carstoiu de la Municipal) si mi-a mai dat pe langa clasicul no-spa si ginipral (care e mai puternic). Ideea e ca de la atatea pastilute (bine le iau la 12 ore) nu mai am contractii si bb se misca mai incet si mai rar.

Dr.de la eco mi-a zis la fel ca tb sa stau la pat ca sa nu se desfaca colul si apoi sa dam in cerclaj.

Pt mine este o povara sa stau la pat ca sunt f activa, dar pt bb fac orice acum.

Din ce mi-a spus doctora ginec. nu exista pericolul sa pierd copilul, dar poate duce la o nastere prematura (nu la 40 sapt) si nu e de preferat.
Cam asta e povestea mea .
Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Bai..eu nici la filme cu scene sexi nu ma mai uit ca ma apuca "nervii"...dar daca dn dr a zis nu...ascultam de el!

34+

Mergi la inceput