Mamici de noiembrie- decembrie ( 91 )
Raspunsuri - Pagina 19
simonicutza spune:
UITATI-VA PE STIRILE PROTV, vb de banca de celule stem
Simona 33+
TOBIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
simonicutza spune:
tocmai au zis cat costa ca sa tina celulele 2 decenii in banca in conditii optime 1.400 Euro mie una m-i se pare o suma mai mult decat rezonabila......voua?????
Simona 33+
TOBIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
pussi, dupa 4 ore de fiert..era cat de cat fiarta..:):)dar muream de foame, nu alta..
ee..ajungi Simo si in italia..si de unde zici sa ne luam soacra din asta??? si a mea e de treaba..numa ca e cam nervoasa..
apropo de haine..Doamne cat am cautat pana am gasit pt bebe o patura care se prinde cu capse, si sa nu aiba dantela..ma dispera dantelariile!!!! bine ca n-am fetita..cred ca multe hainute de fetite sunt pline de dantelarii...
acu, cui ii place dantela, rog sa ignore mesajul..:):)35+
piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
RGE spune:
ANCUTZA bravo mama asa te vreau!!...cu autograful mai discutam ca sunt fitzoasa
ADINA multumesc din suflet ...slabuta nu stiu daca sunt oricum sunt plina de vergeturi, corpul meu nu a suportat cele 16 kg..cat despre activitate ce sa-ti zic eu as fi facut si mai multe dar ii simt respiratia sotului in ceafa mea cateodata si e foarte rece ..asa am fost mereu nu suport sa stau 5 minute parca am baterii in c..r...si m-am ambitionat foarte mult pt ca imi doresc sa arat ca inainte dupa ce nasc...si sincer iti spun ca mi-am propus sa ca pana la botez sa port iar marimea 36 ..toata lumea inclusiv sotul mi-au spus ca nu este posibil asa ceva dar eu tot ma ambitionez si sper sa reusesc..daca nu 36 macar 38
..oricum multumesc din suflet pt complimente.
ROXANA 37+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 20 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 16 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
fetelor noi va uram wk placut !!..pupici aveti grija de voi ...o seara frumoasa si somnic pufos!!
ROXANA 37+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 20 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 16 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Am repetat analizele la listeria si au iesit bine!! IgG1, IgG2
, IgG3
, IgM
- toate negative. Nici nu am, nici n-am avut. Te omoara laboratoarele astea!!!
Cred ca o sa dorm in sfarsit bine la noapte.
Tocmai cand intrasem in sapt 37! 36+
adinag spune:
Vasari, ma bucur enorm pentru tine! Ce bine!!! Dar cum se poate? Nu inteleg...
Adina 28+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
Fetelor, ma duc sa ma imbrac si plec in oras.
Va doresc o noapte buna, fara arsuri si cu vise placute1
Adina 28+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
alfa_anca spune:
Buna seara, burtici!!!
Mai dar scrieti nu gluma, am avut ce sa recuperez....
Eu iar am umblat ca o bezmetica prin oras dupa una alta, dar acuma zic eu ca am terminat cu cumparaturile. Mi-am luat si rezultatele la analize si din pacate mi-a iesit streptococul B si pt ca ghinionul se tine lant de obicei, azi aveam programare la medic si abia asteptam sa ajung sa vad ce face bebelina, cat e de grasana si sa imi dea tratament pt strptococ si azi dr nu a venit deloc la cabinet si nici nu am dat de asistenta ca sa stiu cand sa ma duc........
De maine ma apuc de calcat hainute de papusi si abia astept, dar asta cred ca va fi singurul efort pe care il voi mai face. Mi-e fff greu sa ma deplasez, ma doare jos de tot cand merg si ma apasa....si merg exact ca o rata, nu mai pot sa ma controlez deloc la mers.....
Intrebare: a auzit cineva de hiprocromie??? mi-a iesit asta la hemoleucograma, pe langa leucocitoza cu neutrofilie pe care o aveam si acum 2 luni si care se pare ca e normala. Dar hipocromia??? Oricum, hemoleucograma mea e la pamant, sper sa fie ceva normal in sarcina sau sa aibe legatura cu infectia cu streptococ ....
Va pup si va urez si eu un we placut si noapte buna cu iesiri putine la baie .
Anca 36+
Elena
poze
alfa_anca spune:
Ah, inca ceva, azi am intrat in saptamana 37 . Se tot apropie momentul intalnirii cu bebelina si abia astept.
Anca 36+
Elena
poze