Mamici de noiembrie- decembrie ( 91 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADRA tensiunea este foarte buna..este foarte normal ca gravidutzele sa-si schimbe fizionomia ca sa zic asa..daca pana acum a fost totul ok trebuia acum pe ultima suta de metrii sa arat si eu ca o gravida

ROXANA 37+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 20 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 16 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare fetelor!!!!!!

Va spuneam mai demult ca am un coleg la care nevasta este medic homeopat,si o intreaba daca este ceva homeopat pentru o nastere mai usoara.Iata ce mi-a dat:
Drenor hepato renal-CH7,5 granule pe zi,inainte cu 3-4 saptamani de nastere
In ziua declansarii travaliului
-Gelsenium-CH7,5 granule de 2,3 ori pe zi
-Camomilla-CH7,5 granule de 2,3 ori pe zi

Se sug sub limba,intre mese.

Eu am inceput sa iau drenor hepato renal.Am citit ca e si pentru umflaturi.Gelsenium am citit ca e pt travaliu dureros si incet.Camomilla e pt durere cred.Eu le iau,ca rau nu fac homeopatele.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

..eu m-am apucat de ciorbica de pui si spanac cu carne
PUSSI ..pana acum le-am mai nimerit lenjeriile dar acum chiar am dat-o in bara rau..pei cu cearsaful de pat infasor salteaua de 2 ori
..apropo fetelor va place melodia "give me the food?" a lui Miss Platnum??..ca ni se cam potriveste
..asa si sa va zic ultima BOMBA in materie de BARFE..m-a vazut Pamela...care Pamela??..Anderson..si a zis ca ea se lasa de meserie..la ce ..mi-au crescut de ieri pana azi.......usor cu autografele va rog

AMR maxim 20 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 16 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by adinag

Zic si eu ca BB, cand vin eu, pleaca toata lumea.

Auziti, ieri a desenat Jasmina familia noastra pentru Mosul Nicolae... (noi incep cu desenele si pregatirea, stiu ca-i cam devreme, dar oricum va fi o perioada mai furtunoasa). Deci, omul meu e singurul cu burta si buric, cu maini enorme, si cu barba de 3 zile. La toti (bb inclusiv) le-a facut mameloane. Iar eu am tatze care incep de la talie si atarna pana la genunchi aproape. Enorme!!! Si am intrebat-o daca-s chiar asa mari? Ea - da...
Dar eu sunt singura fara ochi si gura si nas, si bb si cu mine nu avem brate :-(((

Ce ziceti?

Adina 28+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

eu una am auzit de la o prietena care are 2 baieti (primul de 5 ani iar al doi-lea de 1 an) cat era gravida cu al doi-lea (nascut in decembrie) primul a desenat-o fara maini si pe ea si pe bebe, iar psihologul sgradinitei i-a zis ca a desenat-o asa pe ea ptr. ca probabil nu-l mai ia asa mult in brate si dezvolta o gelozie ptr. fratiorul pe care l mangaia pe burta, iar pe fratior il desenase fara maini ptr. ca nu era inca nascut, deci nu fusese atins deloc de fratior.

Simona 33+ TOBIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

RAMO..si unde gasim mama astea la plafar?..la mine ar fi cam tarziu de luat sau sa incep de acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo ptr mine si ptr Pamela este cam tarziu sa luam pastilutele homeopate

anca 35+

Maria
poze

AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

salutare!
fetelor, .am facut analize si laurocultura mi-a iesit infectie urinara cu e coli. nu ma doare, nu ma ustura. merg la fel de des la toaleta. parca a mai avut cineva asa ceva. ce fac?

Roxana 31+
mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu am avut infectie cu Escherichia coli. Am facut antibiograma, a iesit sensibila la ampicilina, printre altele, si am actionat in consecinta.
De unde luam chestiile alea homeopate?

adra_bell 33+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

drum bun roxxy, sa ai grija!
simo ..pai tu esti ready pt bebe..:):)n-o sa te simti atunci mai ndeormita ca oricand, ca mine probabil..:):)

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

sper sa nu iasa inca, ca mai tre sa-mi fac bagajul si sa plec in Italia ca sa nasc...ca ma asteapta Dr. meu de acolo......

Simona 33+ TOBIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

RGE se mai intampla... stai linistita, eu la inceput le luam prea mici.... acum stiu 2/2 plapuma, cearsaful cel putin 220/230...
roxxy wk. placut!
simo lasa ca trece si nasti si treci la recuperari!
victo cum e fasolea? buna?

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

de asta sunt sigura pussi ptr. ca am o soacra care ma adora si colac peste pupaza e primul ei nepot la 65 de ani si cu o operatie pe cord in ianuarie, asa ca stiu sigur ca se va da peste cap ca sa ma lase sa ma odihnesc........

O ADOR PE MAMA SOACRA !!! va doresc tuturor o soacra ca a mea !!!!

Simona 33+ TOBIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput