Mamici de noiembrie- decembrie ( 91 )
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Pussi mai am 4 patratele,iti dau tie trei,una Mariei si eu renunt la partea mea
Lala si eu zic la fel "sa nu o vad in fata ochilor ",deaia cand musc inchid ochii
anca 35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Ancut ... pe mine ma apuca noaptea si e intuneric asa ca nu o vad
Cat despre slabit dupa nastere : la mine functioneaza regimul disociat asa ca de ala o sa ma apuc.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Eu nu ma apuc de niciun regim ,o sa alaptez fata si abia dupa asta o sa ma gandesc la slabit.
anca 35+
Maria
poze
![](images/user_woman.png)
pufulet74 spune:
Si eu vreau sa alaptez, dar ma gindesc ca o sa renunt la chestiile care ingrasa, nu sa nu maninc, sau vorba lui Lala, regim disociat
------------------------
Flory 34+
Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
ancadragoman spune:
Hai sa nu mai vb de lucruri care acum ne dor,de ex despre slabit si sex si sa va povestesc ceva taRE.
Ieri eram la mama si vine o vecina care are 6 copii ,2 fete si 4 baieti,acum sa o intreb si eu cum simti cand nasti ca daca nici ea nu stie at nu stiu pe cine sa mai intreb...si iata raspuns"pai la baieti cand se apropie momentul simti asa ca si cand vrei sa faci kk ,iar la fete ca at cand vrei sa faci pipi"....e?
anca 35+
Maria
poze
slimatei spune:
mie nu-mi raspunde nimeni..? ce se poate intampla...?
mai am o intrebare... voua vi s-a intamplat in vreo noapte sa nu va treziti deloc pt. pp...? eu asta noapte..deloc deloc..nici macar odata..mai erau seri cand ma trezeam doar de doua ori dar de obicei ma trezesc de 4-5 ori... si mi-e asa de greu cateodata...ca si voua cred..
la inceputcand m-am trezit am realizat ca eu nu am fost la baie si ca nici nu stiam cum a trecut noaptea... dar a fost un somn odihnitor..m-am trezit f. odihnita... dar cu dubiu... de ce... ori aveam f. mare nevoie de odihna ori..nu am baut apa suficienta...
imi poate raspunde cineva..?i s-a mai intamplat cuiva..? e ok?Stefania x 2
min.7sapt.
Victo spune:
nu, pufu, nu m-am gandit...caci ma stiu o mare lenesa..deci gimnatsica si alte de-astea mai putin..
iar sa ma abtin d ela mancare..putin probabil..
dar eu cred ca la mine nu va fi nevoie.
eventual celulita si din astea.
mai mai..acu am imprumutat din optimismul lu barbata-miu
hai ca ma duc sa vad fasolea aia s-a mai inmuiat...Da Doamne!35+
piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
oanarada spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Hai sa nu mai vb de lucruri care acum ne dor,de ex despre slabit si sex si sa va povestesc ceva taRE.
Ieri eram la mama si vine o vecina care are 6 copii ,2 fete si 4 baieti,acum sa o intreb si eu cum simti cand nasti ca daca nici ea nu stie at nu stiu pe cine sa mai intreb...si iata raspuns"pai la baieti cand se apropie momentul simti asa ca si cand vrei sa faci kk ,iar la fete ca at cand vrei sa faci pipi"....e?
anca35+
Maria
poze
Si daca te apuca kk cand nasti RUSINICA !!!!!
oanarada spune:
quote:
Originally posted by slimatei
mie nu-mi raspunde nimeni..? ce se poate intampla...?
mai am o intrebare... voua vi s-a intamplat in vreo noapte sa nu va treziti deloc pt. pp...? eu asta noapte..deloc deloc..nici macar odata..mai erau seri cand ma trezeam doar de doua ori dar de obicei ma trezesc de 4-5 ori... si mi-e asa de greu cateodata...ca si voua cred..
la inceputcand m-am trezit am realizat ca eu nu am fost la baie si ca nici nu stiam cum a trecut noaptea... dar a fost un somn odihnitor..m-am trezit f. odihnita... dar cu dubiu... de ce... ori aveam f. mare nevoie de odihna ori..nu am baut apa suficienta...
imi poate raspunde cineva..?i s-a mai intamplat cuiva..? e ok?Stefania x 2
min.7sapt.
Bineinteles ca da.
La inceut ma duceam si de 4 ori si acum am ramas tributara unei singure sculari: de la 5 dim, dar sunt f fericita cand nu ma trezesc deloc.
Stay calm!! Asta chiar nu cred ca e o problema.
Ca sa-ti arat ca am si eu o fixatie: constipatia. Daca nu ma duc o zi innebunesc. Beau si o cescuta de cafea numai ca sa ma duc, dar tt cand vrea el vine.
Fiecare are o obsesie, important e sa fie pt bb.
adinag spune:
Mai, lipsesc si eu doua ore si voi umpleti capitolul!
Stefania, pai de ce sa nu fie ok? Cand eram insarcinata cu Jasmina nu m-am trezit niciodata noaptea sa merg la pipi... Acum da, dar nu intotdeauna. Iar daca chiar s-ar intampla sa nu bei O ZI suficient, nu face nimic... Poate ai baut ziua mai mult, poate sta fata altfel, poate... Dar nu-i motiv sa-ti faci griji
Flory, pai nu sunt decat cateva pozitii posibile (adic aeu as sti mai multe, dar al meu e mai lenes ;-)) Dar nu vreau sa fac pofta nimanui. Mai vine si intrebarea daca nu sunt numai comode, ci si placute.. pentru amandoi.
Anca, vecina aia e durere! Deci ca si cand iti vine sa faci pipi... hmmm...
La slabire clar ca m-am gandit. dar si eu voi alapta si nu voi face mare dieta in timpul asta, in timpul alaptarii este nevoie de mai multa calorii decat in timpul sarcinii. Voi incerca si eu sa las lucrurile care ingrasa tare. Disociat nu voi face in timpul alaptarii, ca stiu ca atunci imi lipseste energia. Dar pana la botez (care la noi va fi in mai) vreau sa arat cat de cat ok.
Azi cred ca-mi voi face pentru diseara tocinei cu usturoi si lapte acru.
Iar ciocolata am terminat-o, din pacate. Si inca nu stiu ce sa fac diseara cu prietena aia a mea???
Adina 28+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)