Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a - 2
Raspunsuri - Pagina 14
helbi spune:
Felicitari Antoniei pt rezultatele f bune!
Oana, inteleg ca si la voi la dictare e ca si aici. Au dictarea in carte si au timp sa o tot exerseze acasa..........La noi asa e. Insa, asa cum am mai spus vinerea viitoare la dictare, li se vor reconstrui frazele, bazindu-se insa pe dictarea din carte.
La noi s-a lucrat mult in perioada asta pe teme "Posta". Au scris scrisori unii altora, i-au invatat cum sa completeze un plic, unde se pune timbrul, etc. Acum pe We au ca tema sa-i scrie o scrisoare lui Mos Craciun
A facut-o ieri la Hort, dar inca nu m-am ujitat pe ea........parca imi e teama sa -i vad cele nspe mii de dorinte
Ieri am iesit un pic in oras si, cred ca vreo 5-6 chestii noi pe linga lunga lista pe care deja o stiu, mi-a mai aratat
. Si ai vostri au liste la fel de lungi?
WE placut!
Alma2006 spune:
Buna fetelor!
Si noi putem sa ne laudam ca treaba la scoala merge bine! Pe 4 decembrie vor merge la circ iar pe 20 noiembrie la munte, la Predeal.
Problema e ca la munte nu il las pentru ca mi se pare ca vremea in perioada respectiva e o adevarata loterie si cum nu prea vreau "sa pierd" o sa o facem lata aici.
Cat despre invatatul orei, invatatoarea a reusit ceea ce eu nu: Sebi a invatat si a inteles ora super usor! Nu stiu cum a facut dar stiu ca din clasa I ii tot punea sa calculeze cate minute mai au pana se termina ora sau cate ore pana se termina programul la scoala
O saptamana cu calificative excelente puiutilor!
Lala_D spune:
Scuzati absenta , nu-i intentionata .
Felicitari puilor harnicuti .
Si noi suntem bine , cu teste, evaluari tot tacamul .
Dar asteptam cu drag vacanta ( eu mai ales ).
Piticul e silitor, ambitios , sunt super multumita de el.
Vom avea si o sedinta cu parintii saptamana viitoare si va voi spune atunci mai multe .
Rezultate bune va dorim 

O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 7 saptamani!
CristinaT spune:
Felicitari Antoniei pt rezultatele foarte bune bune
Lala_D, felicitari si voua!
Noi suntem asa si asa. Nu stiu ce se intampla. Ba face numai greseli acasa la tema si nu vrea sa faca nimic in plus si la testul de a doua zi ia FB, ba face tema perfect si ia o nota proasta.
Cred ca avem prea multe activitati extrascolare, care o obosesc.
Si eu am sedinta saptamana viitoare.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...
cge spune:
Si eu am intalnire cu invatatoarea lui Victor, joia asta, pe 22 noiembrie.
In rest, vineri Victor are zi pedagogica, deci o sapt. scurta ptr el.
Sambata a fost cu sotul la Parada lui Mos Craciun, ca Mosu' deja a ajuns in Montreal![]()
Azi m-a suparat, ca este imprastiat: isi pierde lucrurile, nu stie unde sunt, cica eu trebuie sa stiu.
Noi am avut si un weekend greu, caci Ancuta e racita cam rau. Si nu prea am statdupa fundul lui.
Oana, felicitari Antoniei.
O sapt. buna va dorim,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
P&ANA spune:
Felicitari elevilor silitori !
Astazi subscriu la ce au scris CristinaT si cge![]()
dar s-a intors gaza mica dupa o plimbare de 7 zile la Izmir cu tati,care bineanteles ca sa "n-o supere" si sa "vrea la mami" s-a pus la mintea ei si au cumparat la jucarii ,incat am putea pune de "un butik" . s-au certat tot WE si numai la lectii nu i-a stat gandul
alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/
helbi spune:
O saptamina frumoasa copiilor si parintilor.
Am deschis un nou capitol, asa ca, dupa ce ni-l autorizeaza unul din moderatori, propun sa continuam acolo discutiile.
Am preluat si in noul capitol, listutza Lalei