Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (189)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

In privinta mancarii , noi, stam fff bine....

Briana mananca de toate...

A inceput sa mai zica din cand in cand ca nu vrea cate ceva ... dar fff rar...
Eu nu i-am dat niciodata borcanase..., pt ca am avut noroc cu mama care gateste... nu ca mine din joi in paste...

Imi pare rau ca unele dintre voi aveti aceasta problema ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Miruna ar minca piure la orice masa. La fel ca si lactatele, brinza cu smintina si lapte cu cereale daca i-as da ar minca non-stop. Mai slabut cu legumele si fructele - dar ii face bona suc de mere si morcov si il bea.

Ruxandra, daca nu fac cursul, am plan de back-up: sa cistig bani mai multi si sa-mi angajez bucatareasa.
kid, la noi smaranda va mosteni borcanasele mirunei.
zino, sanatate.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxi, am avut si carnati, hi hi, dar totusi, nu i-am dat, i-am scos carnita din supa si a mancat cu varza. Am sa incerc si eu cartofii fierti cu unt pe ei, prajiti nu mananca, verdeata nu mananca (o scoate cu mana din lingura de supa), piure nu mananca, ce mai, nu stiu ce mananca in afara de supa cu taitei, varza , carnita fiarta in supa (cateva bucatele), si...borcanele.
Catush, esti o norocoasa! Eu am incercat tot felul de mancaruri gatite sa ii dau, m-am lasat de meserie ca ma lasau nervii sa stau sa gatesc pentru ea ca noi...numai in weekend mancam acasa mancare de oameni si nu de rozatoare.
Aaah, Alex are totusi un aliment preferat: orice e sub forma de seminte, nuci, fistic, arahide, orice! Acum cumpar din acelea crude, nesarate, macar sa minimizez impactul! Stiu ca nu se da sub doi ani, dar ea mananca cu gratie de pe la un an cand a sterpelit alune de pe masa si am vazut ca nu se ineaca! Go for it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele! Uite ca am reusit si eu sa intru si azi putin si sa felicit sarbatoritii zilei.Sa fiti sanatosi si nazdravani!
Si eu de abia astept sa ma sa ma duc la bebeii mei acasa ca mi-e tare dor de ei. Cel mare se pare ca nu prea a vrut sa mananc azi si cel mic saracul, dupa ce ca are pojarel ii ies si 3 dinti si 2 canini. E scartait rau saracutul si seara e foarte rece in casa si mi-e sa nu raceasca. La voi cum e in apartament?
Pup, Dea, Darius si Denis
PS Va trimit cateva poze cu ei si sa-mi spune-ti daca le vedeti!
http://www.flickr.com/photos/14837819@N06/

Mergi la inceput

Catush, da, mare norocoasa. Si Miruna minca orice si oricit pina in august cind a plecat la bunici.
Dea, v-am vazut in poze, sinteti frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Dea am vazut si eu pozele i mi-au placut.
La noi in apartament e bine (caldura de ieri+frigul de azi=bine) , Petrut are bube de caldura pe tot gatul si pe piept. Duminica la miezul noptii nu puteam sa cred cat e de cald si de umed, vreo 28 de grade. Azi a venit frigul, la fel ca in toata partea cental-nordica. Acum 2 zile un maratonist de 35 de ani a murit de caldura in Chicago, iar azi pe traseul acela e zapada ! Sa nu-l stragi de gat pe musiu bush care zice ca nu exista incalzire globala?
Cu mancatul si Petrut s-a schimbat foarte mult, pana la 23 luni a trait ca sa mananace, daca se poate in continuu , acum traieste ca sa se joace . Cred ca mananca jumate, orele de masa nu mai sunt fixe, vrea doar el sa tina furculita/lingura, inclusiv la supa . Inainte ii dadeam mancare echilibrat, acum e altfel, o zi vrea carne, o zi branza, o zi numai iaurt daca se poate. Pediatrul ne-a zis de mult ca va veni o zi cand va lua 2 linguri de mancare si ca atat ii trebuie,noi sa nu-l fortam la a 3-a lingura.
A venit ...
Codruta eram datoare cu un raspuns. Galeata cu Thomas e din plastic, se desface in jumate pe inaltime si poti face fatza lui in 3D din nisip.
Ioana ma bucur ca m-ai recunoascut, dar sa stii ca ma maguleste mai mult faptul ca-l stii pe Petrut din poze

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Dea si eu ti-am admirat nazdravanii, inca de ieri , am intrat pe adresa comuna si i-am vazut, dar am uitat sa ti-i laudSunt frumusei foc, cred ca esti tare mandra de ei...Sanatate bolnaviorului cel mic!
Nici Andrei nu mananca piure de cartofi, deloc, si nici cartofi prajiti- mancarea preferata e supa cu legume si carne de vita sau pui, greu reusesc sa-i mai schimb un pic meniul- azi a mancat paste cu sos de rosii la pranz, nu stiu ce i-a venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari de la noi cu multe multumiri si pupicurii de la noi pt urarile adresate

acum am terminat si noi cheful

au venit invitatii mai mari, ca copii nu prea avem in jurul nostru si asa am facut un bufet cu bunatati romanesti(cabanos,sunculita,telemea,pastrama si muraturi cumparate de aici de la un magazin iugoslav),pe tata l_am pus in priza si ne facut piftele si snitele .......si uite asa am papat si ne-am amuzat,dupa care am cintat la multi ani si am papat tortulet si dupa accea am desfacut cadourile, antoine nici nu mai stia ce sa faca ce sa aleaga si unde sa se duca era foarte derutata dar auzem numai exclamatii de mirare"ouuuuuuu,ouaaaaa........;

am sa pun niste poze sa ne vedeti

Mergi la inceput

Buna dimineata si la multi ani pentru Raisa si Mario, sarbatoritii de azi!

Dana, asteptam pozele.

Miruna mai maninca si supa cu galusti, ii face bona in fiecare saptamina. Saptamina asta i-am zis sa puna mult mai multe legume, si mai putine galusti, sa facem trecerea spre ciorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Natydea - ai niste baieti superbi..., pupici de la Bria pt amandoi si mai ales pt bolnavior

Ioana - succes cu "tobitza" de legume

Mergi la inceput