Fondul de ten, intre mit si realitate
Raspunsuri - Pagina 2
manumanu spune:
Si eu sunt dedpendenta de fond de ten... pana acum am avut noroc si n-am dat peste produse care sa se vada sau sa lase efect de masca.. acum folosesc Colour Adapt de la MF, foarte bun fin si cu o buna acoperire... parca mi-a imbunatatit si textura tenului. Bine, ca am mai incercat si produse proaste, e adevarat (L'O..., mai ales, am fost f. dezamagita de ele), dar macar mi-am gasit unul ca lumea!
blue eyes spune:
Eu recomand Ideal Matte de la Estée Lauder; si fara prea multe comentarii: e foarte bun si gata!![]()
zouzounaki spune:
eu folosesc o crema de fata care are inclus si fond de ten,cumparata de la farmaciewww.lierac.com/ales/default.php?pageId=606" target="_blank"> "LIERAC" Paris Aqua-D multivitamine...o folosesc dimineata si este perfecta..contine si crema hidratanta de fata si culoare..arata 100% natural.. .sint super multumita
"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
Guguluff spune:
Pt tenurile cu probleme gen: acnee, puncte negre, etc. se recomanda un peeling o data pe saptamana. Si eu aveam impresia ca arata fata ca o masca si am folosit produse de gommage(masti gen "scrub" sau banalul malai sau clasicele tarate de grau) si o masca peel-off, exfolianta. Apoi o crema hidratanta de noapte si dimineata o crema pt ten mixt ca sa nu straluceasta fata. Apoi aplici fondul de ten si restul cum au spus fetele inainte. Totusi cred ca nu numai pt tenurile cu probleme ar trebui sa se faca peeling ci pt orice tip de ten, ca sa se elimine celulele moarte.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
ellinia spune:
Si eu folosesc un scrub pentru fata si apoi o masca exfolianta, dar nu am mereu timp din pacate, ca masca mea trebuie tinuta 20 de minute! Pasii: demachiere, hidratare ii urmez si eu, acum urmeaza sa-mi cumpar un fond de ten, sa vad ce gasesc prin magazine. Aveam pe acasa o baza iluminatoare de machiaj, tot o folosesc de vreo doua zile si imi place cum arata tenul meu. Eu cam am probleme cu cosurile si punctele negre, chiar nu inteleg de ce tot imi apar cosuri. Nu multe, cate unul de ma scoate din sarite!
Multumesc frumos pentru sfaturi! 
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Carrye spune:
Eu m-am chinuit foarte tare cu tenul meu pana am ajuns sa fiu multumita de el. Am avut o dereglare hormonala si rezultatul a fost o acnee vulgara de care am scapat foarte greu. Acum a inceput sa isi revina. Produse am incercat tot ce imi facea cu ochiul. M-am oprit la Max Factor care mi se potriveste de minune. Atentie! fondul de ten trebuie sa fie cu o nuanta mai inchisa decat tenul, in nici un caz mai deschisa! Pentru mine fondul de ten este de nelipsit, si daca este folosit corect, impreuna cu ceilalti pasi rezultatul este remarcabil.
dulcetica spune:
Eu imi cumpar fond de ten dar nu prea il folosesc, din urmatoarele motive:am aceeasi senzatie ca fata arata ca zugravita,mi se pare ca ramin urme si ma enerveaza demachiatul.Cite dischete folositi sa ramina tenul curat?Eu am tot timpul senzatia ca ar trebui sa insist,ca nu e demachiat cum trebuie.
ellinia spune:
Carrye, pai cum mai inchisa? Ca atunci se cunoaste diferenta de nunata! Eu stiam ca trebuie la culoarea pielii sau, daca nu, mai decshis, ca sa nu se sesizeze.
Dulcetica, da, trebuie insistat pana ramane discheta curata. De abia atunci e tenul curatat. Oricum, si fara fond de ten, doar cu pudra si tot trebuia sa dau de doua ori, ca, pana se curata, de la atata poluare pe strada, fum e tigara (al altora - nu al meu
), etc!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Carrye spune:
Alege nuanta potrivita!
Secretul este sa folosim doua nuante usor diferite din aceeasi textura, pentru a crea pe fata un joc interesant de volume, foarte discret si natural in acelasi timp. Culorile mai inchise estompeaza, micsoreaza si contureaza frumos fata – maxilare, pometi, partile laterale ale fruntii, aripile laterale sau cocoasa nasului. Fondul de ten usor mai deschis se adreseaza portiunii centrale a fetei si zonelor pe care vrem sa le iluminam – sub varful nasului, sub buza inferioara si pe partea centrala a barbiei.
dianas spune:
Heeei, de unde mitul asta ca fondul de ten trebuie sa fie mai deschis la culoare decat tenul? Pai daca cel mai inchis la culoare arata ca o masca, asta mai deschis cum arata? Evident ca tot ca o masca!!!! Daca aveti noroc si nimeriti exact nuanta tenului, ala e fondul de ten ideal.