Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

quote:
Originally posted by sweetgys

Buna seara fetele, abia acum am reusit sa intru pe net...Venim cu vesti mari de la Iasi. Am fost la morfologica de trim II si am plecat din cabinet ffffff fericiti. In primul rand pt ca bebe este bine, morfologie si biometrie in limite normale, placenta posterioara de gr I, un pic lichid amniotic in exces (nu stiu prea bine ce inseamna asta, dar dr a zis ca nu e nimic ingrijorator), iar in al 2-lea rand pt ca avem FETITAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Pt mine, sincer este indiferent sexul, dar tati....,tati e in al 9-lea cer!!!! Si restul familiei (bunici, frati, cumnati), tot fetita isi doreau pt noi. Deci, toata lumea fericita.
Asta doresc tuturor burticilor si taticilor deasemeni, sa simtiti in fiecare zi fericirea ce o simtim noi in aceste momente, defapt macar pe atat!!!!
Sa dea D-zeu sa netinem cu bine puii in brate, sanatosi ca repede mai trece timpul si maine, poimaine intram pe rand in AMR-uri.
Va pupic, somn usor celor care inca n-au adormit!

Gya 22+ Vanessa Maria

in burtica la mami

cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA

poze

GIA FELICITARI!

Te rog sa-mi raspunzi la o intrebare pt ca moooooooooooooooooor de curiozitate. CAT la suta ti-a spus ca e fata?

GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

51% si atunci sotul a zis ca asta ar insemna ca nu e un rezultat sigur, insa el a insistat cadome daca e peste 50 deci fetita e si el stie el ce zice. Cumva m-a convins. Si ne-a aratat si "laleaua" cum zice el, daca stii, adica labii, clitoris..... Oricum am inteles ca sa zice el tuturor celor care s-ar parea ca au fata. Oricum asa i-a zis si unei prietene la 22 saptamani (ca e fata) si acum la 40 tot fata stie ca e....sa vedem la nastere zilele astea.....
Tu ai fost tot la el? Ce stii de procentele astea? S-a mai intamplat sa se insele?
Pup

Gya 22+ Vanessa Maria

in burtica la mami

cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA

poze

Mergi la inceput