Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Super...
Noi intr-o seara am vrut sa vedem daca putem asculta inimioara cu un stetoscop obisnuit...era mai pe la inceput..is binenteles ca nu se auzea..dar sotul..vrand sa auda cu urechile lui..a stat concentrat mai multe minute..timp in care cred ca a auzit vreun gaz ceva..ca a zis ca el a auzit..si nimic nu l-a putut convinge ca nu se aude inimioara..
Cand am fost la eco la 18 saptamani...dr ne-a zis ca foarte rar se aude cu un stetoscop obisnuit..pentru ca e peretele abdominal destul de gros..iar daca bebe sta cu spatele..cu atat mai putin.
Noi tot mai incercam din cand in cand:D poate poate

Alina 22 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

RACA !!! sti ce-am descoperit?? ca suntem nascute in aceeasi zi si acelasi an 05.07.1982

Iulia 26+ IRIS

ne pregatim...pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , va sunt datoare cu niste informatii legate de recoltarea si congelarea de celule stem . Va puteti uita pe www.CordBloodCenter.ro

Eu luni ma infiintez la moasa cu cererea-n protap . Sa vedem ce fata o sa faca !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Alina uite ca am gasit mesajul pentru Luca:) Era in capitolul trecut, eu abia atunci am apucat sa scriu primul mesaj dupa intalnire. Dau cu copy paste:)

Neatza fetelor!

N-am mai intrat pe forum de-o vesnicie. Am reusit sa citesc doar capitolul asta hmmm...

Alina, te rog transmite-i lui Luca ca si eu il iubesc si trimite-i niste din partea mea! Anca Diana gagica de la intalnire :)) Ce dulce a fost!

Abia acum apuc sa va spun ca m-am simtit super bine la intalneala si ca astept cu nerabdare sa ne vedem iarasi! Frumoase si pozele :)

Nastere naturala vs cezariana. Greu de hotarat. Am zile in care inclin spre naturala.. am zile in care clar vreau cezariana. Ieri de exemplu cand am fost la somaj, doua mamici care nascusera de curand mi-au zis ca e Horror nasterea naturala. Uneia i s-au spart vase de sange pe ochi de la efort si de la durere. M-am speriat rau asa ca iar sunt in perioada in care as opta pentru cezariana.
Ma si vad la sfarsitul lui ianuarie, inca nehotarata, cu contractii si cu o gerbera in mana rupand petale - naturala, cezariana, naturala, cezariana :)
cred ca pana la urma ma voi lasa influentata de parerea doctorului.


gabritza, eu as merge acasa in locul tau. m-as intinde in pat dupa ce am luat un nospa si mi-as suna doctorul.


fetele!

Anca D.


Anca D.

23+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Dar sunteti zuze rau

Nici al meu nu e la fel de atent ca si la prima sarcina , dar n-as putea spune ca e indiferent, a fost cu mine la un eco - 4D, din pacate n-a avut ce vedea ca piti s-a ascuns, ma mai mangaie pe burtic, o mai pupa din cand in cand, dar oricum nu se compara cu el la sarcina trecuta.


Natalia 28+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Citind din capitolele trecute am aflat ca Honey este fericita viitoare texanca :) Felicitari Honey! Veste mai frumoasa si venita mai la momentul potrivit nu se putea sa primiti! Cand plecati? SA ne trimiteti poze cu caluti, da?





Anca D.

23+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Miri, welcome back! Bine ca te-ai intors! Tu echilibrezi intotdeauna situatia aici pe forum :) Nu stiu ce ne-am face fara tine.

Mi-a placut tare parerea ta despre sentimentele barbatilor in timpul sarcinii si dupa. I-am vorbit ursuletului meu despre ce ai zis tu si a fost intru totul de acord. Am vazut cum i se lumineaza fata vazand ca eu inteleg macar o particica din sentimentele lui. :)

Citez: barbatii asa "insensibili" cum sunt ei, participa la sarcina la fel ca noi, doar c anu pot simti aceleasi lucruri. in plus, ine goismul nostru de gravidute care pretindem totul de la cei din anturaj ii lasam deoparte pe motiv ca "pfuah, barbatii". dar cat de des ne punem intrebarea cat de mare e frustrarea lor cand asista din umbra, cuminti, ne fac mofturi doar pt ca "asa trebuie", ca asa "se face" cand si ei, la randul lor trec prin mica lor depresie cand lumea in centrul careia tot noi ii puseseram se face faramite la venirea micului "intrus"? sexul dupa nastere vine cand regasesti comunicarea cu cel de langa tine si cand consideri ca te poti imparti in mod egal intre "cei dragi". ador sa fac dragoste, dar dupa nastere mi-au trebuit 3 luni pana mi-am regasit "avantul". as fi avut pofta dar nu ma simteam pregatita. am discutat cu el si mi-a spus ca intelege, si ca e doar o "mica asteptare" inainte regasirii de sine prin mine. frumos spus, nu? uneori ma gandesc ca viata lor e atat de bulversata cand vine un bebe pe lume incat, confruntati cu tot felul de prejudecati si emotii reactioneaza fix pe dos fata de cum am vrea noi. nu-i judecati prea aspru! vor fi langa voi daca o merita, si daca sunt langa voi, e ca sa va arate ca va iubesc in felul lor: stangaci, patimasi, distanti, speriati, melancolici, depresivi...

Am incheiar citatul si va !



Anca D.

23+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:


buna zuzelor,

apropo de prelevare de celule stem la nastere. eu am primit astazi de la CoordBloodCell, prin posta, cele trei tipuri de contract. ai posibilitatea sa platesti banii si in rate (3 la numar). nu am apucat sa le citesc foarte bine dar promit ca revin cu detalii imediat ce o fac. oricum, dupa ce semnezi contractul, iti trimit acasa kitul de recoltare (care se tine la temperatura camerei, nu la congelator asa cum mai citisem pe aici). cand pleci la nastere, il iei cu tine, dr. preleveaza, completeaza o fisa (cu date despre bb, nastere si analize mama), apoi este sunat reprezentantul CoordBloodCell (intre 08.30 - 23.30) care vine la spital, ia kitul si il trimite la laborator unde se testeaza daca mostra e buna sau nu. daca nu e, se plateste doar kitul de recoltare, iar banii sunt rambursati.

dupa ce citesc contractele, va dau si mai multe detalii.

pupici la burtici

26+

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:


draga mea honey,

ce n-as da eu ca dr sa ne dea o astfel de veste .. ca are putzulica si nu bombonica .. eu am plans doua zile si doua nopti dupa ce am aflat. pur si simplu nu puteam accepta ca e fetiza ..spre disperarea sotului meu care nu stia ce sa mai imi faca. si el si-ar fi dorit ca primul sa fie baiat (vrea pereche), dar nu era atat de inversunat ca mine .. dar, in cele din urma, a spus ca nu conteaza ce e primul, fetiza sau baietzel. eu in schimb am suferit tare mult si acum suspin cand vad bebei baietei pe strada. acum m-am impacat cu gandul dar nu m-am resemnat.

oricum, cel mai important este ca bb sa fie sanatos. si sper ca data viitoare sa nimerim cu putzulica ca sa fie si pe sufletul meu .. prietenii nostri mi-au spus ca sunt nebuna (e o pereche care incearca de vreo 6 ani fara rezultate si sunt perfect sanatosi) dar eu nu vroiam sa aud nimic .. oricum, sa stii ca inteleg perfect prin ce treci. si eu m-am simtit ca naiba, simteam ca m-am dezamagit pe mine, si mai ales pe sotul meu ..

pupici

26+

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:


Honey , inteleg ca esti suparata ca bebelusa mult dorita de Dan s-a transformat in bebeloi pentru ca stiu cat de mult iti iubesti sotzul ...am vazut duminica cum te luminai la fatza cand povesteai de sotul tau si ce nerabdatoare erai s-ajungi inapoi acasa sa-l revezi ,insa cred ca tu te consumi mai mult ca el...sentimentul de vinovatie nu-si are locul in treaba asta . Ai sa vezi ce relatie speciala se va crea intre el si feciorul lui...
Te pup si nu mai fi suparata...

26+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput