Pasarea Colibri si Phoenix

Pasarea Colibri si Phoenix | Autor: dya

Link direct la acest mesaj

Tare mult imi mai placea muzica lor si starea de spirit ... Ce-l mai iubeam pe Florian Pitis si vocea lui unica ... cand s-a rupt de formatie, voi stiti,va plac? Tocmai am citit ca au avut turneu in US si Canada in aprilie si imi pare tare rau ca i-am ratat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Pe mine tocmai Pitis ma enerva!!!
Ca actor imi place, dar de cintat, cinta ingrozitor de fals (greu de suportat). Iar in Pasarea Colibri avea mai mult un rol de... actor ratacit. Are o voce frumoasa cind vorbeste, dar in rest... Oricum, il luasera in grup doar pentru ca le era prieten si pentru popularitatea lui. Am discurile lor, dar cind cinta Pitis dau mai departe.
Cel mai mult imi place Mircea Vintila (hihi, prietenul meu... chiar cu o melodie de-a lui am intrat la Scoala de Arta) are o voce calda si frumoasa si cinta intotdeauna just.

@+...
Otilia & La Adelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arian spune:

quote:
Originally posted by Otilia

Pe mine tocmai Pitis ma enerva!!!
Ca actor imi place, dar de cintat, cinta ingrozitor de fals (greu de suportat).

WOW! Multi ar dori sa "falseze" in stil Pittis (a propos, se scrie cu doi t). Este fantastic "falsul" din glasul lui. Problema cea mare este behaitul lipsit de speranta al acestor "multi", care n-are pic de originalitate si stil. Eu unul pe astia ii gasesc nu "greu de suportat", ci de-a dreptul insuportabili!

DYA,

Mie imi plac cei de la Colibri si fara Florian. Este drept, mult din farmecul particular al grupului a disparut fara el, dar ramane aceeasi muzica adevarata si cu amprenta lor inconfundabila. Pacat ca ai pierdut spectacolele de peste ocean, mi-a ajuns la ureche ca ar fi fost extraordinare...

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti!..." - Dostoievski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Eu am acasä 2 Cd-uri cu ei...Pasärea colibri - "ciripituri" si "in cautarea timpului pierdut".

Sincerä sä fiu, i-am ascultat o datä, dar nu am mai simtit nevoia sä le mai ascult...gäsesc cä ar fi potrivite pt anumite momente speciale...mie imi place Mircea Vintilä.
Din päcate, nu este chiar muzica mea preferatä...
Ce-mi place mie este muzica latino ( ritmurile älea mä scoalä si din comä!!!), pop, rock & roll si oricare directie care....nu te lasä sä stai pe scaun...linistitä!!! Am simtit mereu nevoia sä-mi consum energia...si modul ästa este unul din cele mai pläcute!!!...hehehe...si pe deasupra mai scap si de citeva sute de calorii!!!

Pupici,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya spune:

Mie imi placea vocea lui Pittis de pe vremea Telenciclopediei, dar imi placea si-n formatie ( e adevarat ca mai mult recita) dar are acel ceva ... stiti voi(cei carora va place). El ce face acum? De ce s-a rupt de formatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Mie imi placea vocea lui Pittis de pe cand recita dumnealui "Fantana" Elenei Farago, in Zorile de zi ale Celorlalte Cuvinte.

Pe-o lunga si aspra si stearpa sosea,
Ca toate soselele lumii.
Pe-o lunga si aspra si stearpa sosea,
Era o fantana cu ciutura grea.
Caci apa-si cladise, trecand peste ea,
In straturi, pojghitele humii.

......................

Mergi la inceput