Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)
Raspunsuri - Pagina 2
Amma23 spune:
Kmi,in nici un caz nu te stresa ca nu mananca, cu cat vrei sa-i obligi cu atat o sa te refuze.La noi cel putin asa e.Daca vrea o lingurita, doua, trei,Sau mai pune mar, cartof, smantana, sau iaurt.Cu ce-i faci piureul de cz
artof? las-o asa.Incearca mai tarziu, pana o obisnuiesti nu-i musai sa aiba un program.Copiii astia sunt personalitati puternice.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Lumi_Nag spune:
Feteleeeee!
Cine ne voteaza si pe noiiii???
Plssss http://www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=6
George Catalin
karra80 spune:
quote:
Originally posted by radcarmenquote:
Originally posted by karra80
Pt cine vrea sa ne vada daca v-a fost dor de noi....ne laudam cu poze noi incepand de aici
Carminade
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta WinnieCe frumoase sunteti. Si ce bine stati in picioareeeee. E o dulce, dulce, cu ochii ei mari.
de la Vlad.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
si de la noiMultzumim de complinte....
Se umfla bataca-n mine.
Carmina
de
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Feteleeeee!
Cine ne voteaza si pe noiiii???
Plssss http://www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=6
George Catalin
Gata! S-a facut! Am votat si noi pe frumosul de George.

Daca mai sunt prin zona albinute sau bondarei ce trebuie votate, asteptam linkul
.Pupici
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
karra80 spune:
quote:
Originally posted by kmi78quote:
Originally posted by karra80
Pt cine vrea sa ne vada daca v-a fost dor de noi....ne laudam cu poze noi incepand de aici
Carminade
Luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
pupam obrajorii bucalati ... cum se prezinta parul dupa ce l-ati tuns? creste mai des?
ochisorii sunt verde inchis? asa par
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
Sunt caprui dar la lumina au si o tenta verzuie....ce mandra sunt de ea.....
e parca mai sarmos si mai des dar ii sta ca la arici.....si cand ii creste in vf capului sta tot ridicat.....ca la scrici
Carmina
de
Luna 7
roxanici spune:
Da aveti spor la scris nu gluma...
Raresu ii bolnav, bronsiolita, avem tratament cu un sprey ceva si suntem consemnati la domiciliu 
Azi musiu a mancat un borcanel de la Hipp, 'tu-i ceapa lui, ca doar nu e mai bun decat ce ii fac io. Oricum si cu asta ne-am chinuit da zicem mersi ca a ajuns in burta.
M-a distrat tare matza lui Biky, dragalasa si haioasa ca toate matzele de altfel.
Io n-am reusit sa vad pozele cu Winnie, ma duce la prima pagina.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Amma23 spune:
Sanatate multa, Rares ! Da' cum a reusit?A luat de undeva, nici nu stiu cum se face asta.cum se manifesta ca si al meu are muci si tuseste, dar dr a zis ca nu are nimic.Ce tratament faceti?sa treaca repede, repede. Sa-ti fie de bine borcanasul.
De Winnie, ce sa zic...frumoasa foc, o mandrete de fata.Inca un tata fericit cu fetele lui.Si ce bine sta in picioare, sa n-o deochi, pe bune.Felicitari, Winnie.Are ureche muzicala, o sa vezi. Karra, f...traznitu' tau, cum faci fata Axinte, iei nana la fund.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
karra80 spune:
pt roxanici aici pozele cu Winnie
Carmina
de
Luna 7
biky spune:
Radcarmenmamaaaaaaaa da ce somn indeasa Vlad....Ma bucur ca ti-au placut fotografiile si "pisicelile"...cu mine sunt putine poze caci dupa ce am nascut, am cam stat in spatele aparatului.... dehhhh, din considerente nu tocmai placute....
. Am mai multe de cand eram talieigravida
....atunci eram mandra de dimensiunea taliei 
numai pe Timeea caci e vedeta? 
KmiVotat si astazi!
O prinzi pe Timeea de un scaun cu centuri....ii dai o jucarie f....f...f... interesanta....si tu....pac o codita...si pac....inca una....Zic si eu...Si....nu bolborosi ca te vad!
Kara... Ai fost tare...cu "Axinte", geaca e super, taticu' pistolar la fel...m-a topit aia in care a adormit langa tine si....deznodamantul....WINNIE este o bomboana de fetita!!!!! Ii intorci genele cu clestele?!?!
ochisorii albastrii!!!!
mersi, Cria....si eu ma gandeam la fitofag...are oasele mai mari!
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)