Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Baveta vesta - sotul meu mi-a zis ca a vazut o babeta care se baga pe maneci la Ikea si nu cred ca era prea scumpa din moment ce o baveta normala, din plastic, cu buzunaras in fata ete 1 RON.

Da chiar ca precoci mai sunt copilasii de pe aici. Maria mea este normala, in nici un caz precoce, dar dupa cum spune pediatra are o dezvoltare corespunzatoare varstei. Si sunt multumita asa, nu vreau un copil geniu. Prefer sanatos.

Roxanici cred ca ai dreptate dar nu stiu, nu am deloc rabdare, incerc sa ma temperez dar cand vad ca nu merge "ca la carte" ma apuca pandaliile. Apropo, ce ne-am face fara tine vis-a-vis de IT, sa ne mai scoti din ceata?

Tzuna eu tot incerc sa ma obisnuiesc cu faptul ca Maria mananca mai putin decat majoritatea copiilor de varsta ei dar de fiecare data cand zic ca am reusit ma stesez di nou.
Plus ca in fiecare dimineata ma trezesc deja agitata si ma intreb cum o sa fie ziua respectiva. De fiecare data cand ii dau un biberon am emotii. Dar tu intelegi foarte bine.

Madmat o minune Mousa ta. Scumpica si pufoasa. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Baveta vesta - sotul meu mi-a zis ca a vazut o babeta care se baga pe maneci la Ikea si nu cred ca era prea scumpa din moment ce o baveta normala, din plastic, cu buzunaras in fata ete 1 RON.

Da chiar ca precoci mai sunt copilasii de pe aici. Maria mea este normala, in nici un caz precoce, dar dupa cum spune pediatra are o dezvoltare corespunzatoare varstei. Si sunt multumita asa, nu vreau un copil geniu. Prefer sanatos.

Roxanici cred ca ai dreptate dar nu stiu, nu am deloc rabdare, incerc sa ma temperez dar cand vad ca nu merge "ca la carte" ma apuca pandaliile. Apropo, ce ne-am face fara tine vis-a-vis de IT, sa ne mai scoti din ceata?

Tzuna eu tot incerc sa ma obisnuiesc cu faptul ca Maria mananca mai putin decat majoritatea copiilor de varsta ei dar de fiecare data cand zic ca am reusit ma stesez di nou.
Plus ca in fiecare dimineata ma trezesc deja agitata si ma intreb cum o sa fie ziua respectiva. De fiecare data cand ii dau un biberon am emotii. Dar tu intelegi foarte bine.

Madmat o minune Mousa ta. Scumpica si pufoasa. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Elpower, trece-l in lista si pe Nedelcu Tudor Ionut al meu, pag 14.
Nu mai stiu cine , dar intreba cineva daca se poate da gutuie la bb-i.Am gasit asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/portal.asp?ContentID=243&CategoryID=94

poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by biky

daca era numai textul...nu era o problema...dar mai e si o poza!

Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5 ori!) in cazul

in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou...

Cind cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5
sau poate se intelege "ce si cum"

parca va si vad alergand spre frigidere

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

pe a mea scria 08BL89.... ia fa un fwd la email la martie.aprilie2007@gmail.com sa vaza si ochii nostri

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Iunia – ce draguta buburuza ta cum se joaca cuc-bau!!!

martutza – pupam Victoras sa-I iasa toate investigatiile bine. Ne rugam la DD pentru voi si asteptam vesti bune!

Ce dulce e Teodora Maria de roygeo. Votat Teodora (doar ca n-am mai gasit-o la pagina 12). Mai sunt alti bondarei/albinute pe duracell???

Si Matei al Ioaneiradu ce bine sta in fundulet chiar si cu mainile ridicate!!! Cum l-am vazut am verificat data nasterii (mai mare cu aproape 1 luna decat noi, deci nu ne ofticam prea tare, mai avem si noi timp)

Ufff elyanne si eu care ma oferisem sa venim pe la tine!!! Macar tine niste pupici de la noi , ca sa te mai linistesti putin si pentru Andreiut sa-I treaca febra si sa iasa repede dintisorul si pentru fratiorul lui ca sa nu devina gelos ca nu I se acorda si lui pupicii de rigoare si nu in ultimul rand pentru mandra ta, ca sa o asculte pe mami si sa nu faca si ea febra. Mai putem sa te ajutam cu ceva de la distanta mama noastra eroina???

Pupam Rareselul sa se faca repede bine. Bine ca nu a avut nimic la plamani.

Bine ca a facut listuta elpower pe toti bondareii si albinutele inscrisi la concurs. S-au mai modificat putin paginile, dar macar am numele in fata si stiu pe cine sa votez. Eu am mai votat niste copii care mi-au placut sau mi s-a parut ca seamana cu un bondarel/albinuta vazuta pe la noi. Cine-I Catalin, ca oparca-I cam mare pentrua fi bondarel. Votat oricum. Si am dat listuta si sotului la serv. sa voteze si de acolo.
elpower – ce montaj fain de pozici i-ai facut Teodorei!!!

Karra felicitari ptr MAMA. Mi-a zis si mie o data si atat. O dragalesc in fiecare zi, doar doar s-o repeat.

Matilda – o sa stea fetele scai dupa frumosul Mousa. E cam departe, dar o trimit si eu pa Maya sa-l vada…mie-mi plac creolii, poate si ei.

biky – esti moratala. Am citit mesajul tau, am dat fuguta la frigi sa vad daca pe LaDorna mea scrie ceva, si la intoarcere am vazut replica ta” parca va si vad alergand spre frigidere ”. Oricum la mine scrie 09AL101. Asta inseamna ca e de 9 ori re-procesat?????

Votat si Tudor Ionut Nedelcu.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

deci al tau e procesat de 8 ori? Sau de 89.L-o fi si mestecat
Imi vine greu sa cred, poate se mai si exagereaza cu astea.
Cu iaurtul Danone, cum a fost pana la urma, au uitat aia sa duca actele, sau chiar era naspa?

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Amma23

deci al tau e procesat de 8 ori? Sau de 89.L-o fi si mestecat
Imi vine greu sa cred, poate se mai si exagereaza cu astea.
Cu iaurtul Danone, cum a fost pana la urma, au uitat aia sa duca actele, sau chiar era naspa?

Ama si Lucas 12 Martie 2007

cu danone a fost ok ca analizele au iesit in limite admise, deci numai reclama negativa ptr danone din toata povestea asta. adevarul cine stie care o fi.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

la frigider da ppe al meu nu scrie nik pe fund................
Am mili rosu.......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

multumim de aprecieri!
mai avem:
aici si aici a prins telecomanda.
de aici ... motivul pt care nu recomandam sezlongul de la varsta asta sau ... daca mami nu raspunde, lasa ca raspund eu ... sigur e tati!
aici ....

Val sper macar pe voi sa va ajute.

Crina eu ma panicasem si uite ca in 3 zile sta si singur in fund, sta si in picioare ... deci rabdare.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

ioana: super

A, telefonul nu l-a dus direct in gura? alex a apucat de a prins un telefon (aveam unul vechi inchis pe birou) si l-a bagat direct in gura, nu i-a placut, si i-a dat drumul jos... s-a imprastiat tot... Sau numai al meu duce la gura ABSOLUT ORICE? pana si scutecul care i-l dau jos daca il apuca cu mana...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput