*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)*(10)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
mathilda spune:
lora,
sa-ti traiasca Iustina si sa te bucuri de ea. la multi ani Iustina.
acuma- tu esti cea blonda?
luna multumim de cafea
hai sa va spun cea m facut fii-mea. dupa ce face prostii zice sg bavo(bravo) asa ca ieri si-a bagat piciorele in wc( e innebunita dupa apa) si m-am dus sa vad ce face(at. cand e prea liniste stiu ca face prostii) si cand o vad innebunesc la care ea aplauda si zice bavo bavo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by mathilda
asa ca ieri si-a bagat piciorele in wc( e innebunita dupa apa) si m-am dus sa vad ce face(at. cand e prea liniste stiu ca face prostii) si cand o vad innebunesc la care ea aplauda si zice bavo bavo
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
O saptamana placuta la toate fetele!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
'Neata!
Mie mi-e cam somn...dupa atatea petreceri, e normal, nu?!
Haideti la o cafea!
Mathilda, am suvite blonde si parul lung si ondulat..aia-s eu, cu fiica-mea in brate la tort! "Bavo" pentru fiica-ta, e doar inceputul...a mea a bagat intr-o zi haine curate, proaspat calcate in wc....era tare mandra ca le-a pus la spalat......era ticsit wc-ul cu haine de-ale ei...
Luna, altfel de inghetata n-ai??? Ca mie aia cu menta nu-mi place.....da' tare mi-e pofta de o-nghetata!
Kriss, ai mai dormit? ce face micuta printesa?
Eva, Claudela, voi ce faceti?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
eva03 spune:
Buna dimineata!
Mathilda, Lora sunt foarte inventive domnisoarele si pline de bunavointa, cum este cazul Iustinei. Imi aduc aminte de cantecelul pe care mi-l canta mama:
Are mama o fetita frumusica foc,
Vesela si harnicuta
Cat un ghemotoc
Si acasa si la scoala
Munceste cu spor
Fata mamii cea frumoasa
Si de ajutor!
Kriss asa cum spunea si Luna, rabdare. O sa treaca asa de repede perioada asta... care chiar are un farmec aparte pe care nu il mai regasesti... Cresc asa de repede copiii...
Aseara am fost la circ. A fost si frumos si mai putin frumos. Ma asteptam la mai multa performanta din partea fostilor mei colegi. Cladirea este complet modificata si modernizata. Nu stiu cate sali de spectacol se ridica la standardele astea. Din nefericire, in schimb, spectacolul veritabil de circ a pierdut mult din performanta, acum este o combinatie gen teatru de revista, cabaret si doua numere, cum le spuneam noi "obosite". Nici coregrafia nu mi s-a parut a fi pe masura modernizarilor. In schimb, costumele, lumina, decorurile, impresionante. Sonorizarea execrabila! Povestile proaste si neatragatoare poate si datorita faptului ca nu se intelegeau replicile. E adevarat ca au fost doua numere speciale cu maimutele (nu cimpanzei ca aia sunt cei mai grozavi in spectacolele de circ) si unul cu camile.
Apreciez ca dupa ce se va adopta si legea animalelor si normele europene in materia asta, spectacolul de circ se va reduce la performantele acrobatilor si atat.
Preturile sunt prohibitive: incep de la 25 lei, iar joi Claudiu se va duce cu gradinita la 17 lei de persoana.
Rezultat final: dezamagire. Mi S-a parut interesant ultimul numar de plastic in apa. Puteti vedea poze pe site-ul lor. (Apropo, iertati-mi ignoranta, dar cum se spune: site sau sait, ca vad ba asa, ba asa)
Claudela cum ai petrecut? Parca te pregatesti de definitivat, nu-i asa?
Mai stie cineva ceva de Amar? Cum ii merge dupa nastere?
Va doresc o saptamana cat mai usoara si placuta!
(M-am cam lungit azi, vorbareata foc nevoie...)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
Eva, draga...tu esti mereu plina de surprize.....fosti colegi zici???
Si Iustina merge cu placere la circ si apoi povesteste f. entuziasmata tot ce vede... ultima data a fost acum vreo 3 saptamani, circul "Praga" din Ungaria in oras la noi, 25 RON pentru adulti biletul, 20 RON pentru copii.
Lora, mami de IUSTINA
eva03 spune:
Pai, Lora, eu am mai spus ca am fost acrobata a acestui circ lucrand mai mult in stainatate, in turnee, pentru o lunga perioada.
Datorita faptului ca nu ne doream pentru copilul nostru acelasi regim de viata cu bagajele mereu facute si dureri de oase, de foarte multe ori nerasplatite pe masura efortului depus (de precizat ca abia acum realizez cat ne-am riscat zilnic sanatatea si viata), am spus ca ar fi mai bine sa devenim din nomazi, sedentari ca si parintii nostri si sa facem meseriile pentru care ne pregatisem initial. (Circul venise ca derivat al pasiunii pentru sport pe care am avut-o si intr-o perioada cand deja depasisem majoratul.)
Insarcinata fiind, am spus ca nu pot sa stau degeaba, am prea multa energie (am avut sarcina la risc si RH negativ si de la 6 saptamani doctorul mi-a interzis orice fel de astfel de activitate) si asa m-am apucat de facultate. Povestea mea...
eva03 spune:
Si inca o parere personala: in circ, ca si in sport, trebuie sa stii cand sa te retragi ca sa nu arunce lumea cu rosii in tine si sa te umpli de ridicol. (Am multe exemple de genul asta.)
claudela spune:
Ce fac fetele?
Eu ma lupt cu o uricioasa de raceala...nu vrea sa ma slabeasca deloc...
A fost frumos la Ziua Avocatului...S-au incins lautarii iar horele si sarbele au fost la mare cautare...
Am reusit sa ajungem sambata si la Craiova...unde am admirat fantanile lui Solomon...absolut minunate...
Eva, definitivatul il sustinem in mai 2008...Doamne cum a trecut timpul asta...parca mai ieri incepeam...
Luna75 spune:
eva,intr-adevar surpriza si pentru mine - nici eu nu stiam ca esti o ex-acrobata.Felicitari!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
kriss79 spune:
salutare
am mai ajuns si eu la etaj, la calculator
eva, ce plina de surprize esti..ai fost acrobata? super tare!ai o pov. de viata interesanta..adica de la acrobatie..la drept..doua chestii opuse total..Felicitari!
eva, luna, Lora..am inteles de la voi si de la alte mamici ca RABDARE e cuvantul cheie! eu sunt rabdatoare de felul meu..dar..
mathilda, ce simpatica e fetita ta! oare la ce nazbatii sa ma astept de la a mea in cativa anisori?
am fost pe la barou azi..nu platisem cotele pe sept..si maine cica pot sa merg sa imi iau indemnizatia..sa vad daca pot iesi..ca azi am avut cu cine sa o las..
Poze
Cristina
![](mamica.gif)