*Dura lex sed lex (Clubul Juristilor)*(10)
Raspunsuri - Pagina 12
irinabobe spune:
eva nu stiu. poate la anul ca anul asta nu mai am timp de tocit. nu ma atrage prea tare ideea pt ca mie nu prea imi plac instantele. am trac. asa ca ce dreaq avocat fara instante?
kriss79 spune:
salutare!
Irina, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi.Tin pumnii sa vina copilasul mult dorit exact atunci cand va vrea Doamne Doamne.
Poti fi av. doar pe consultanta..nu neaparat pledant.succes cu schimbarea locului de munca!
eva, Luna, Irina, multumesc pt. aprecierile bebelinei mele dragi!
Azi a venit preotul si ne-a facut molifta, iar Alessia a fost tare cuminte, nu a plans deloc, a ascultat tot:)
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Luna75 spune:
kriss, ce e molifta?
Irina,din pacate cand apar probleme ele vin in lant,important e sa ai rabdare si copilasul va veni cand ii este scris
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
kriss79 spune:
Molifta..iti citeste preotul la 8 zile de la nastere..ca sa poti iesi din casa..
Noi raportam ceva dureri de burtica la cea mica..si i-a cazut buricutul! In rest, a mai pus ceva pe ea..asa ca sunt multumita!
Poze
mathilda spune:
buna dimineata si la cafea adunarea
kris- ii dai piept sau biberon?
e normal sa scada in greutate dar dupa 1 sapt incepe sa ia din nou in greutate.
pup
claudela spune:
Ce fac fetele scumpe?
Eu am asa un chef...de nimic...Cred ca m-a cam luat o raceala...OFF!
Eva, din pacate sot al meu nu are atata vechime...E bine totusi ca au mai inmuiat conditiile de sustinere a examenului la INM...
Oricum, ramane o varianta INM...merita tras mai mult...
claudela spune:
Kriss si eu ... nu ma mai satur sa o privesc pe a ta bebelina...Ma ia asa o nostalgie...Vreau si eu bebe!
Luna75 spune:
kriss,fetita e cuminte? te lasa sa te odihnesti?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
kriss79 spune:
da, e cumintica..se mai trezeste si sta in patut singurica, nu plange..
Claudia
Poze